Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET

Surly

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • musta

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Surly Single Speed Kit
Surly Single Speed Kit
Surly
Single Speed Kit
OVH 59,95 € 33,95 €
Pikatoimitus
- 43 %

Surly-polkupyörät ja -komponentit – kestävää laatua ja rentoa ilmettä

Yhdysvaltalainen Surly on yritys, joka valmistaa huippulaadukkaat polkupyörät ja pyörän komponentit, kuten renkaat, rungot, ohjaustangot, haarukat, pyörälaukut ja pienemmät pyörän osat. Näiden lisäksi Surlylta löytyy myös kattava vaatemallisto, joka on tehty varmistamaan miellyttävät kokemukset pyörän selässä. Mittavalla valikoimallaan Surly haluaa tarjota moderneille fillaristeille mahdollisuuden joko hankkia brändin valmistaman valmiin laatupyörän tai koota omansa mieluisista komponenteista, jotka on tehty kestämään ajan hammasta.

Surly valmistaa suositut polkupyöränsä teräksestä, sillä brändin takana olevat tuotekehittäjät uskovat sen olevan paras materiaali juuri heidän valmistamiinsa pyöriin. Surlyn valmistamat pyörät tunnetaan siitä, että niiden suunnittelussa luovuus ja leikkisyys päästetään valloilleen, minkä seurauksena markkinoille syntyvät pyörät ovat kaikkea muuta kuin ilmeeltään tylsiä. Brändin periaatteena onkin rento fillis, ja näiden pyörien sanomana on antaa jokaisen pukeutua itselleen mukavasti, pyöräilyn koodeja noudattamatta. Surly pitää tuotteidensa valmistuksessa tiukasti kiinni sekä lopputuotteen mukavuudesta että toimivuudesta. Tässä on todella onnistuttukin siitä päätellen, kuinka suosittuja Surlyn pyöristä ja komponenteista on tullut pyörämarkkinoilla vuosien saatossa.
Surly Long Haul Trucker Runko 26

Laatupyörät ja kestävät komponentit moneen menoon

Surlyn valmistamien polkupyörien valikoimasta löytyy monipuolisesti niin kaupunkipyöriä, maantiepyöriä, retkipyöriä, maastopyöriä kuin fatbike-pyöriäkin. Jokainen brändin valmistamasta pyörästä on ilmeeltään rennon tyylikäs ja moderni. Surly tykkää leikitellä väreillä, mistä johtuen mustien fillareiden lisäksi brändiltä löytää myös koko joukon herkullisia, kirkkaita värisävyjä, joista on ilo valita omansa. Surlyn leikkisä, rennolla otteella kirjoitettu logo täydentää näiden pyörien ja koko yrityksen vaaliman sanoman viestittäen ympärilleen, ettei elämää kannata ottaa turhan vakavasti.

Olipa valintasi Surlyn pyörävalikoimasta sitten rennon kruisailun kruunaava cityfillari, maastot vaivatta taittava MTB tai fatbike tai jokin muu siltä väliltä, Surlyyn satsatessasi voit olla varma satsaavasi samalla laatuun, joka kestää kovassakin käytössä. Surly on loistava todiste siitä, että laatu ja muotoilun leikkisyys mahtuvat ongelmitta yhteen ja samaan tuotteeseen. Surly onkin täydellinen valinta joko fillarin tai sen komponenttien merkiksi rennon elämäntyylin nimeen vannoville fillarin selässä viihtyjille.

Bikesterilta löydät Surlyn valmistamana erilaiset komponentit pyörääsi. Kurkista ajantasaiseen Surly-tuotteidemme valikoimaan ja tilaa meiltä brändin laadustaan tunnetut tuotteet, jotka on tehty sekä kestämään että näyttämään upealta. Varustaessasi pyöräsi Surlyn valmistamilla komponenteilla parannat samalla pyöräsi kokonaislaatua. Tutustu Surly-tuotteidemme tarjontaan jo tänään ja tilaa omat laatutuotteesi vaivatta!

Pyöräilijän paratiisi täynnä parhaiden brändien tuotteita

Pyöräasiat osaava nettikauppamme palvelee ympäri vuorokauden, tarjoten tuotteita alan parhailta brändeiltä. Klikattuasi ostoskoriisi joko kokonaisen pyörän tai komponentteja toimitamme ne sinulle pikaisesti. Ja mikäli ostat yli 99 eurolla, tarjoamme kaupan päälle maksuttoman toimituksen. Reilu 30 päivän avokauppa puolestaan takaa sen, että voit tutustua tuotteeseen rauhassa. Tervetuloa onnistuneille ostoksille pyöräilijän paratiisiin!