paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

Supernova

74 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
2

Supernova loistaa yli synkimmänkin pimeyden!


Saksalainen Supernova valmistaa korkealuokkaisia valoja vaativaan käyttöön. Sen tuotteet ovat valaisseet kärkijoukkoa monissa kilpailuissa. Supernovan tekniset innovaatiot ovat niittäneet mainetta myös useissa alan yritysten välisissä mittelöissä. Tämän päivän tuotesuunnittelussa panostetaan kirkkauteen, keveyteen, säädettävyyteen ja helppokäyttöisyyteen. Kilpapyörien valoissa korostuu vielä mahdollisimman pieni ilmanvastus, sekä valon suuntaus, valokiilan leveys ja kauaskantoisuus. Optimoitu virrankulutus on myös erittäin hyödyllinen ominaisuus kenen tahansa käyttäjän kannalta. Supernovan suurella intohimolla suunnitelluista pyöränvaloista hyötyvät kaikki pyörällä liikkujat. Tämä yritys tarjoaa valaistusta mm. dynamo-, sekä akkukäyttöisenä ja omat nerokkaat tuotteensa E-pyöriin. Supernovan valoista löytyy erityisen kirkkaita valoja, kevyitä ja pienikokoisia malleja, sekä pyörän lamppuja joissa on mukana liikenneturvallisuutta lisäävä päivä- ja yötoiminto. Valitse tästä polkupyörääsi luotettava valaistus: Supernova-tuotteet edullisesti netistä

Tilaa meiltä näyttävää lisäturvaa tiellesi!

Jokaisen pyöräilijän on nähtävä hyvin eteensä, mutta hänen täytyy luonnollisesti näkyä myös itse muille tiellä liikkujille. Nykyaikaisissa lampuissa voit olla näkyvä myös silloin kun olet parkissa. Supernovan tuotteilla voit valaistua huomaamaan, että väärin suunnattu pyörän lamppu voi häikäistä vastaantulijoita kaupungissa tai maantiellä. Tehokkaat pyöräilyvalot on hyvä säätää osoittamaan oikeaan suuntaan, vaikka vastaantulijat olisivatkin vain karhuja ja jäniksiä.

Bikesterin huipputuotteilla parempi ajokokemus!

Älä unohda tutustua tarjoukset-osioomme, josta löydät laatutuotteita vieläkin edullisemmin. Tilaaminen on myös huolentonta, sillä tilaamillasi tuotteilla on 100 päivän ilmainen palautusoikeus!


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes