Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Viikonlopun pyöräseikkailut
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET
Supacaz - High Performance Cycling California Style
Supacaz-varusteilla voit tuunata pyöräsi juuri itsesi näköiseksi ja kerätä kateelliset katseet arkiajossa. Varsin nuori merkki on perustettu 2010 Kaliforniassa ja sen päämäärää on tuoda väriä sekä persoonallisuutta polkupyörien maailmaan. Sen valikoimaan kuuluu runsaasti erilaisia ja eriväriä tankonauhoja, jotka eivät vakuuta ainoastaan ulkonäöllään vaan myös hyvillä teknisillä ominaisuuksillaan. Tankonauhat ovat erityisen kestäviä, tärinää vaimentavia ja kauttaaltaan hyvän pidon tarjoavia. Supacaz-tuotteissa yhdistyvät näin optimaaliset käyttöominaisuudet ja häikäsevä ulkonäkö.

Supacaz

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • sininen

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Supacaz Fly Cage Ano Juomapullonpidike Alu, sininen
Supacaz Fly Cage Ano Juomapullonpidike Alu, sininen sininen
Supacaz
Fly Cage Ano Juomapullonpidike Alu, sininen
OVH 26,95 € 24,95 €
Pikatoimitus

Tuunaa pyöräsi laadukkailla ja upeilla Supacazin tuotteilla

Kalifornialainen Anthony Sinyard etsi pyörävarusteista samaa asennetta ja väriä kuin lumilautailussa, surffauksessa ja skeittauksessa käytetyissä vaatteissa ja tarvikkeissa, mutta koska ei löytänyt mitään vastaavaa, hän päätyi itse kehittämään laadukkaan ja seksikkään Supacaz-brändin, joka on niittänyt mainetta kaikkialla maailmalla. Supacazin tankonauhoja, kädensijoja ja kiinnitysrenkaita käyttävät muun muassa maantiepyöräilyn, maastopyöräilyn sekä triathlonin maailman kärkinimet, sillä ne ovat teknisiltä ominaisuuksiltaan huippulaatua ja saavat pyörän erottumaan joukosta persoonallisella ulkonäöllään.

Supacaz viimeistelee pyöräsi toimivilla ja näyttävillä varusteilla

Tankonauhat tekevät maantiekiituristasi entistä ehomman ja Supacaz on vaatimattomasti todennut heidän Super Sticky Kush -tankonauhansa olevan kaikkien aikojen paras tankoteippi! Sen ominaisuudet tosiaan ovat vertaansa vailla, sillä sen polyuretaanipinta antaa erittäin hyvän pidon, jopa märällä säällä. Se on erittäin kestävä ja sietää hyvin paitsi sadesäätä, myös hikeä ja UV-säteilyä, eikä menetä liukumatonta pintaansa. Geometrinen Supacaz-kohokuviointi pinnassa viimeistelee lujan pitotuntuman. Välikerroksen ohuenohut vaahtomuovi vaimentaa käsiin kohdistuvaa tärinää maastossa. Tankoteipin mukana tulevat päätykappaleet, jotka suojelevat tankonauhaa sekä ohjaustankoa. Supacazilta löytyy paljon erilaisia Star Plugz -päätytulppia upeissa väreissä, jotka todella viimeistelevät maantiepyöräsi.

Maailmanmestareiden käyttämät Supacazin Grizips -kädensijat saavat sinunkin ajosi tuntumaan tehokkaammalta ja hallitummalta, koska niissä on erittäin hyvä pito, vaikka ne tuntuvat käteen hyvin pehmeiltä. 32 millimetrin halkaisija vähentää käsiin kohdistuvien iskujen voimaa ja siten alamäkiajo kovassa vauhdissa ja epätasaisessa maastossa ei rasita liikaa käsiäsi ja pystyt pitämään paremman hallinnan ohjaustangostasi. Älä myöskään unohda ohjaustangon kiinnitysrenkaita, jotka on tehty kevyistä alumiinikomponenteista, mutta pitävät ohjaustangon tukevasti paikoillaan.

Supacazin juomapullonpidikkeellä pyöräsi saa yhden tyylikkään yksityiskohdan lisää, sillä tuttuun Supacazin tyyliin sekin on käsinmaalattuine reunoineen ja selkeine linjoineen varsinainen tyylin ilmentymä. Lisäksi juomapullo pysyy siinä napakasti, mutta on helppo käyttää ajon aikana.

Pyöräile tyylillä, tilaa pyörätarvikkeet Bikesterilta

Tee pyörästäsi persoonallinen ja erotu massasta Supacazin laatutuotteilla. Bikesterilta löydät kattavan valikoiman erilaisia pyörätarvikkeita. Meillä on ilmainen 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus sekä ilmainen toimitus yli 99 euron tilauksille.