Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
EASTER15: 15% lisäale1 valituista tuotteista
Sugoi kuva
Sugoi Performance Apparel
Sugoi on jo vuosien ajan ollut tunnettu kestävyysurheilulajien vaatevalmistaja. Yrityksen tarina alkoi vuonna 1987 kun pyöräilijä David Hollands ja muotisuunnittelunopiskelija Carol Prantner perustivat yrityksen Vancouverissa. Ensimmäinen tuote oli laadukkaat pyöräilyhousut, joita ei siihen aikaan ollut saatavilla. ”Sugoi” tarkoittaa japaniksi ”uskomatonta” ja uskomattomien tuotteiden valmistamiseen yritys aina pyrkiikin.

Sugoi

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • musta

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Sugoi MidZero irtohihat/-lahkeet, musta
Sugoi MidZero irtohihat/-lahkeet, musta musta
Sugoi
MidZero irtohihat/-lahkeet, musta
OVH 48,95 € 27,95 €
  • Versiot: S
- 43 %

Hanki SUGOI -pyöräilyvaatteet edullisesti verkkokaupastamme osoitteessa Bikester.fi

Sugoi on tuotemerkki, joka valmistaa toiminnallisia urheiluvaatteita optimaalisella mukavuudella. Tuotemerkki on erikoistunut pyöräilyvaatteisiin ja tarjoaa laajan ja erittäin tarkkaan harkituntuotevalikoiman aina pipoista shortseihin. Sugoi on ollut jo vuosia kestävyysurheilijoiden suosikki uskomattoman korkealaatuisilla kestävyyslajien vaatteillaan. Sugoi suunnittelee ja valmistaa urheiluvaatteita ja asusteita 20 vuoden vankalla kokemuksella. Tuotemerkin matka alkoi kun kilpapyöräilijä David Hollands ja muotia opiskeleva Carol Prantner perustivat yrityksen vuonna 1987 Vancouverissa, British Columbiassa. Alkuperäinen tuote koostui ainoastaan pyöräilyshortseista, joissa oli pyritty huomioimaan aitojen teknisten pyöräilyvaatteiden puute, jotka siihen aikaan tulivat Japanista tai Euroopasta. Nämä vaatimattomat shortsit sisälsivät ulkonäöltään alkuperäisen Sugoi etiikan innovaatioita ja osaamista, ja pian muut kilpailijat halusivat myös shortsit. Sugoi sai pian urheilijat kiinnostumaan tuotemerkin tehokkaista ja parhaimmista saatavilla olevista urheiluvaatteista. Teknologiat, joka on Sugoin urheiluvaatteiden takana, ovat auttaneet urheilijoita maksimoimaan urheilusuorituksensa. Sugoi on tuotemerkki, joka jatkuvasti tarjoaa uutta ja markkinoiden parasta. Tutustu tähän innovatiiviseen tuotemerkkiin nyt myös Bikester.fi sivustolla. Meiltä löydät muun muassa:

  • takkeja
  • paitoja
  • pyöräilyhousuja
  • shortseja
  • asusteita

Lisätietoa pyöräilyvaatteista

Ilmanvastuksen pienentämiseksi pyöräilyvaatteiden tulee olla mahdollisimman paljon vartaloa myötäilevät. Lisäksi pyöräilyvaatteiden on oltava hengittäviä ja siirtää tehokkaasti kosteutta. Viileämmille keleille tarvitaan tuulenpitäviä vaatteita ja sadekeleillä ajamista helpottavat sadevarusteet, kuten hengittävä sadetakki, sekä jalkinesuojat. Pyöräilyvaatteissa käytetään usein pirteitä värejä ja heijastimia, jotka herättävät huomiota liikenteessä, ja siksi Sugoin valikoimasta löytyy useita kirkkaan värisiä urheiluvaatteita. Urheilijat, jotka kantavat tämän innovatiivisen tuotemerkin vaatteita, myös Sugoi pyrkii aina olemaan askelen edellä ja pitää tahtia johon muut eivät pysty. Tuotemerkin intuitiivinen suunnittelu ja huippumateriaalit on Sugoi valmis venyttämään rajoja, jotka on hyväksytty standardiksi. Sugoin varusteet näyttävät yhtä hyviltä kuin ne toimivat. Ne kohottavat kantajan itsetuntoa sillä hetkellä, kun ne puetaan ylle aina siihen saakka, kun ne ylittävät maalilinjan. Bikester on varannut näitä upeita teknisiä urheiluvaatteita laajaan valikoimaansa, josta voit poimia suosikkisi, kuten esimerkiksi Sugoin mahtavat tuulitakit, joista voidaan tarvittaessa irrottaa hihat ja näin saadaan asu välikeleille, jolloin pukeutuminen on erittäin vaikeaa. Kaikki tuotemerkin takit ovat leikkaukseltaan kehon muotoja seuraavia tyylikkäitä luomuksia. Valittavana on juoksutakkeja, sadetakkeja, sekä tuulitakkeja. Kaikki Sugoin takit ovat hengittäviä ja kosteutta siirtäviä teknisiä luomuksia. Valikoimasta löytyy myös lukuisia teknisiä paitoja, joista osa on lyhythihaisia ja osa pitkillä hihoilla. Vaihtoehtona on myös lähteä pyöräilemään lyhythihaisella paidalla ja varata mukaan irtohihat, jotka voidaan pukea ylle ilman viilentyessä. Sugoi on valmistanut useita irtohihoja, jotka sopivat hienosti erilaisten paitojen kanssa. Sugoi RS on tekninen lyhythihainen pyöräilypaita, joka seuraa joustaen kehon liikkeitä ja samalla tarjoten tukea. Paidan takaosa on pidempi suojaten paremmin selkää pyöräillessä.

Sugoi Pyöräilyvaatteet
Maantiepyöräilyssä käytetään usein miten olkaimilla varustettuja pyöräilyhousuja, jotka pitävät housut hyvin paikallaan. Olkaimilla olevat pyöräilyhousut pitävät alaselän lämpimänä paidan noustessa matalassa ajoasennossa. Sugoi on suunnitellut tyylikkäitä pyöräilyhousuja olkaimilla ja ilman, sekä puoleen sääreen olevia housuja, jotka ovat viileämmät käyttää. Kylmille keleille on saatavilla tuulenpitäviä malleja ja sadekeleille löytyy myös vettä hylkiviä housuja. Tuotemerkin pyöräilyvaatteet valmistetaan korkealaatuisista teknisistä materiaaleista, joiden hengittävyys ja paino on pyritty saamaan optimaalisiksi. Pyöräilyhousujen valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota housujen kokoon. Housujen kuuluu olla napakat ja kehon muotoja tiiviisti seuraavat. Liian isot housut pilaavat pehmusteiden tehtävän, sillä pehmusteet eivät pysy paikallaan liian suurissa housuissa. Voit valita upeita luomuksia, kuten miesten Sugoi RS kokopitkät ajohousut, jotka täyttävät kaikki mahdolliset vaatimukset mitä pyöräilyhousuilta voidaan vaatia. Valikoimasta löytyy myös erilaisia shortseja, joita voidaan tarpeen vaatiessa pidentää irtolahkeilla kylmän yllättäessä pyöräilylenkillä. Shortseja löytyy useita erilaisia, kuten esimerkiksi S-30 Liner-shortsit, jotka seuraavat kehon liikkeitä kuin toinen iho tai RPM-X shortsit, jotka ovat rennot ja löysemmät versiot pyöräilyshortseista. Nämä sopivat hienosti myös muuhun vapaa-aikaan.

Asusteet ovat pieniä vaatekappaleita, mutta todella tärkeitä sellaisia. Sugoi on kunnostautunut tälläkin alueella ja suunnitellut muun muassa erivärisiä pyöräilykypärän suojia ja pyöräilykypärän alle laitettavia ohuita päähineitä, jotka lämmittävät päätä viileällä ilmalla. Lisäksi löydät pyöräilysukkia, jotka ovat kevyitä ja nopeasti kuivuvia ja teknisiä alusasuja, jotka ovat pukeutumisen perusta ja täydentävät omalta osaltaan asukokonaisuuden. Päähineet kuuluvat myös valikoimaan ja osa luomuksista sopii pyöräilykypärän alla käytettäväksi.