paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

Stages Cycling

35 Tuotetta
Stages Cycling

Stages Cycling – treenaa tarkemmin ja tehokkaammin

Tehomittarilla harjoittelu kuuluu suorituksistaan välittävän pyöräilijän varusteisiin. Amerikkalaisvalmistaja Stages Cycling on vuodesta 2009 valmistanut tarvittavia varusteit tehdäkseen suoritusten seuraamisesta helpompaa kaikentyyppisille pyöräilijöille. Tuotteisiin kuuluu kevyet ja tarkat anturit, jotka integroidaan kampiin, jotka kytkettynä ajotietokoneeseesi, ilmoittavat tarvitsemasi tiedot. Stages Cycling-tuotteet auttavat sinua treenaamaan tarkemmin ja tehokkaammin.

Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Stages Cycling vie treenikokemuksesi seuraavalle tasolle

Coloradossa, Yhdysvalloissa päämajaansa pitävä Stages Cycling on valmistanut pyöräilyyn ja treenamiseen liittyviä komponentteja ja polkupyöriä jo vuodesta 2009 lähtien. Yrityksen eetoksena on tehdä treenaamisesta tehokkaampaa kampiin upotetuilla antureilla, jotka syöttävät treenamisesta dataa polkupyöräsi tehomittariin. Vakavasti harrastuksensa tai treenauksen ottava lajin harjoittaja saa näin täsmällistä ja tarkkaa dataa treenaamisestaan. Suorituskyky nousee ja tulokset paranevat. Tämä jos mikä on kenen tahansa urheilulajin harrastajan tavoitteissa. Stages Cycling tekee mittauksesta helpompaa ja tehokkaampaa innovatiivisilla ratkaisuillaan. Kampiin upotetut anturit mittaavat suoritustasi, jolloin näet suorituksesi lukemat täsmäaikaisesti polkupyöräsi ajotietokoneesta. Stages Cycling -komponentit ovat yhteensopivia tunnetuimpien mittarivalmistajien, kuten esimerkiksi Garmin, Polar, Sigma ja Suunto, laitteiden kanssa.

Tehoa ja tarkkuutta treenaamiseen

Suorituksen mittaaminen auttaa parantamaan suorituskykyä ja analysoimaan omaa kehitystä. Bikester tuo luoksesi korkealaatuiset Stages Cycling -komponentit, joiden sisäänrakennetut anturit syöttävät tietoa treenamisestasi ja suorituksestasi polkupyöräsi ajotietokoneeseen. Stages Cycling Power Meter -tehomittari on sisäänrakennettu kampeen. Mallistossamme on saatavilla eri valmistajien tuotteisiin sopivia Stages Cycling -kampia, joissa kaikissa on upotettuna tehokas Stages Power Meter -tehomittari. Tehomittarin litteä rakenne istuu huomaamattomasti kampeen, josta mittarin anturit voivat tehokkaasti ja täsmällisesti mitata pyöräilysuoritustasi. Valmistettu erittäin säänkestävistä materiaaleista, jotka huolehtivat siitä, että tehomittari toimii moitteettomasti myös ääriolosuhteissa, mukaanlukien korkeat lämpötilavaihtelut.

Stages Power Meter -mittarit kalibroidaan yksilöllisesti +/- 1,5 % tarkkuusasteen saavuttamiseksi, tehden niistä markkinoiden tarkimpiin kuuluvia tehomittareita, mikäli tieteellisiä mittareita ei oteta huomioon. Kampeen integroitu LED-näyttöä osoittaa kalibrointituloksen ja ilmoittaa akun tason ilman aktiivista yhteyttä ajotietokoneeseen tai sovellukseen. Mittarit sisältävät pariston, joka on helppo vaihtaa ilman työkaluja. Mittareihin on saatavilla langattomat laiteohjelmistopäivitykset, joten et tarvitse ylimääräisiä piuhoja pitääksesi tehomittarisi ajan tasalla. Kätevänä ominaisuutena löytyy myös lähikenttäkommunikaatio (NFC). Tap-to-pair liitos mahdollistaa laitteen helpon yhdistämisen useimpiin älypuhelimiin ja moniin muihin laitteisiin. Entistä toimivammat Bluetooth- ja ANT+ -antennit tekevät tiedonsiirrosta jopa kuusi kertaa tehokkaampaa. Tehostettu kiihtyvyysmittari ja laitteeseen integroitu Ringlaser tekevät kadenssin mittaustarkkuudesta entistä täsmällisemmän.

Bikesterin valikoimasta löydät Stages Cycling Power Meter -tehomittarit eri tuotemerkkien, kuten Shimano, SRAM ja Cannondale, komponentteihin yhteensopivissa kammissa. Valikoimasta löytyy myös Shimanon kampirattaita sekä SRAM-maastopyöriin yhteensopivia keskiölaakereita. Kaikki tuotteet on valmistettu laadukkaista ja kestävistä materiaaleista, jotka on käsitelty säänkestäviksi ja voimakkaita lämpötilavaihteluja silmällä pitäen. Bikesterin valikoima tarjoaa tuotteet sekä maastopyörille että maantieajoon tarkoitetuille pyörille.

Pyöräilytarvikkeet nopealla toimituksella

Bikesterin verkkokaupasta löydät kaikki lisäosat ja pyörätarvikkeet. Kattava valikoimamme sisältää muun muassa laadukkaat pyöräilyyn suunnitellut vaatteet ja asusteet, kuten ajotrikoot, pyöräilypaidat, pyöräilyhansikkaat ja ajolasit. Katso myös tarjoukset kätevistä repuista ja laukuista sekä juomapulloista, jotka pitävät huolen nesteytyksestä pidemmilläkin matkoilla!


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes