Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Jopa 70% alennus1

SRAM Apex

3 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • musta
  • hopea

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
SRAM Apex Jarru Pari, musta
SRAM Apex Jarru Pari, musta musta
SRAM
Apex Jarru Pari, musta
OVH 66,95 € 59,95 €
- 10 %
SRAM Apex 1 Road levyjarru etukiekko vasen, musta/hopea
SRAM Apex 1 Road levyjarru etukiekko vasen, musta/hopea musta/hopea
SRAM
Apex 1 Road levyjarru etukiekko vasen, musta/hopea
OVH 249,95 € 226,95 €
ilmainen toimitus
Pikatoimitus
SRAM Apex Jarrupalat Jarrusatula
SRAM Apex Jarrupalat Jarrusatula
SRAM
Apex Jarrupalat Jarrusatula
OVH 38,95 € 35,95 €
Pikatoimitus

SRAM Apex –osasarja vie sinut perille asti

Tämä SRAMin setti vie sinut minne tahansa halajatkin. Oli toiveesi sitten kiivetä oikoreittejä vuorten päälle tai vain lähinyppylällesi - SRAM Apex vie sinut perille ilman hyppiviä ketjuja tai vastaanhangoittelevaa kampea. Ensimmäinen 11-32-kasetilla varustettu ja SRAM Apex -kammella kohennettu täydellinen osasarja, jossa on paljon laajempi vaihtoskaala kuin tavanomaisissa kolmi-järjestelmissä. Laajempi välitys tarkoittaa tietysti sitä, että voit tehokkaammin sekä kiivetä mäkiä, kavuta kiviä että laskea alas.

Kestävä sarja ei petä tiukimmissakaan tilanteissa

Apex-sarjan jarrusetti ottaa vastaan hurjimmatkin kohtaamiset kivien tai muun maaston kestävällä kylmätaotulla alumiinilla. Kahva on myös ergonomisen levyinen, käytätpä sitten yhtä, kahta tai kolmea sormea jarruttaessasi - kahvastasi se ei jää kiinni. Lisäksi sen musta, kiillotettu pinnoite antaa tyylikkään kuvan ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut ruuvit takaavat sen, ettei pinnoite myöskään rakoile.
Maantiepyöräilyyn tarkoitetut alumiiniset vaihdekahvat on varustettu DoubleTap-teknologialla, joka tekee vaihteiden vaihdosta helpompaa ja nopeampaa verrattuna kaksivipujärjestelmään. Se käsittelee vaihteiden ylös- ja alasajot yhdellä lyhyellä, lakaisevalla liikkeellä - toisin sanoen pienellä vaivalla ja maksimaalisella mukavuudella riippumatta siitä, miten pidät kahvoista kiinni. Reach Adjust -mallin voit säätää juuri itsellesi sopivaksi yhden sormen tekniikalle.

SRAM Apex -takavaihtaja on pitkällä häkillä varustettu 1x10 tai 1x11-vaihteiseen järjestelmään soveltuva erityisesti maantiepyöräilyyn kehitetty vaihtaja. Se on suunniteltu siten, että siihen kohdistuvat vaihteiden siirtymävoimat vähenevät ja näin ollen se eliminoi ketjun hyppimisen, venymisen ja repeytymisen.

Hydrauliset SRAM Apex 1 Road - levyjarrut tuovat mukavuutta ja täydellistä hallintaa ajoosi ja eritoten jarrutuksiisi. Sen uudistettu pääsylinteri, jonka tiiviste ja mäntä on myös uudistuneet saa aikaan nopeampaa ja sujuvampaa reagointia jarrujen osalta.

Apex-kampisetti on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista jäykkyyttä pienimmällä mahdollisella painolla. Innovatiivisen kylmätakomistekniikan ansiosta siitä on saatu aikaan todella kevyt pakkaus.

  • Osat on tarkoitettu niin maasto- kuin maantiepyöräilyyn
  • Ergonominen ja tyylikäs suunnittelu
  • Jatkuvan tuotekehityksen huipentuma
  • Osien kylmätaottu alumuuni tuo niille lujuutta ja kestävyyttä

Maanteiden kuninkaaksi jo viikossa

Tilaa oma settisi meiltä jo tänään ja ole maanteiden kuningas jo huomenna! Toimituksemme kestää vain 3-7 arkipäivää, mutta odottaminen tulee olemaan sen kaiken arvoista! Huomioithan, että tarjoamme yli 99€ varaosaostoksille ilmaisen toimituksen.