paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Kesädiilit - Ota kaikki irti kesästä ja tarjouksistamme!

SRAM RED eTAP

13 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Saksalaisen insinöörityön hedelmä – Sram Red Etap pyörän komponentit

Saksalainen Sram tunnetaan pyörän komponenteistaan, joiden hyvä maine on levinnyt ympäri maailman. Tämän laadustaan tunnetun valmistajan pyöränosia onkin saatavilla nykyään monista maista. Yritys pitää päämääränään tarjota nykypäivän pyöräilijöille ainutlaatuisia pyöräkokemuksia. Ja pyöräilyn sujuvuushan toki lähteekin liikkeelle perusasioista, eli toimivista pyöränosista! Kestävät, suorituskykyiset ja teknisesti edistyneet komponentit, kuten vaihdekahvat, vaihtajat, levyjarrut ja monet muut osat, valmistuvat brändin omaaman kokemuksen ja insinööritaitojen myyntimatkalle saattelemina.

Brändin ensimmäinen elektroninen vaihdejärjestelmä nimeltään Sram Red Etap on vallankumouksellinen esimerkki yrityksen tekemästä uraauurtavasta työstä huippuunsa kehittyneen teknologian saralla. Red Etap -laatukomponentteja on saatavilla myös Bikesterin valikoimasta, minkä ansiosta saat meiltä samalla käynnillä aivan kaiken pyöräilyyn liittyen – aina pienistä, mutta sitäkin tärkeämmistä osasista lähtien.

Löydä sähkövaihteiston komponentit yksittäin tai valmiissa sarjoissa

Olipa tarpeissa sitten uusia omaan rakkaaseen pyörään levyjarrut, takavaihtaja tai muuta tähän aikaan päivitettyä elektronista tekniikkaa, Sram on merkki, jonka nimeen voi luottaa. Se, että Sram Red Etap -tuotteet eivät ole pyörän osista puhuttaessa sieltä halvimmasta päästä, kielii ainoastaan yrityksen noudattamasta harkitusta valmistuksesta ja tuotteissa käytetyistä huippulaadukkaista materiaaleista. Mikäli pyöräily on lajina lähellä sydäntä, ja aikaa tulee vietettyä runsaastikin seikkailujen parissa lempisatulan siivittämänä, halpaa ei kannatakaan ostaa, sillä sekundaratkaisuja on yleisesti ottaen uusittava tuon tuosta. Kun valinta pyöräsi sähkövaihteistoksi on Sram, vältyt huolehtimasta vaihteiston sisältämien komponenttien mahdollisesta kertäkäyttöleimasta ja sen sijaan vain keskittyä kaikkein tärkeimpään – lyömättömään, pitkäkestoiseen ajonautintoon.

Sram Red Etap -sähkövaihteiston osia löytyy yhtä lailla niin yksittäin, erilaisiin spesifioituihin tarpeisiin vastaten kuin myös huippukattavissa osasarjoissa, jotka sisältävät laajemman kattauksen komponentteja pyörän vaihteiden uusimiseen. Kokoonpanosta riippuen tällaiseen pakettiin saattaa kuulua esimerkiksi etu- ja takavaihtaja muine asiaankuuluvine tarvikkeineen. Tutustu Bikesterin ajantasaiseen valikoimaan ja klikkaa pyörääsi huippulaadukas Sram sähkövaihteisto tai jokin siihen kuuluva komponentti.

Laatua pyöräilyyn reiluin ehdoin Bikesterilta

Me Bikesterilla osaamme ottaa huomioon pyöräilymaailman viimeisimmät tuulahdukset. Kun tilaat meiltä, saat aina 100 päivän palautusoikeuden, minkä lisäksi toimitamme kaikki yli 99€ tilaukset ilman toimituskuluja. Kurvaa kaupoille!


TARVITSETKO APUA?
Suljettu puhelinpalvelu
Lisätietoja
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes