paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Kesädiilit - Ota kaikki irti kesästä ja tarjouksistamme!

SRAM NX

5 Tuotetta
Hinta
asiakaspalaute
Lajittele
Sivu 1 /
1

SRAM NX -mallisto – korkealaatuinen vaihteisto maastopyöräilyyn

Jos olet uusinut pyöräsi osia tai jopa koonnut oman pyöräsi osa osalta, olet varmasti jo tutustunut SRAMiin. Tämä merkki on niittänyt mainetta ympäri maailman kestävien ja huippulaatuisten polkupyöränosien ja erityisesti vaihteistojen valmistajana. Suosikkimerkin aseman SRAM on onnistunut säilyttämään etenkin jatkuvan tuotekehityksensä ansiosta: parhaitakin tuotteita pyritään kehittämään jatkuvasti, ja uudet tekniset innovaatiot pyritään tuomaan kuluttajien saataville mahdollisimman nopeasti. SRAM NX -sarja on yksi SRAMin edullisimmista voimansiirtojärjestelmistä, mutta pienempää hintaa ei ole suinkaan saavutettu laadusta tinkimällä – NX-sarja on taattua SRAM-laatua!

Huippuluokan voimansiirtojärjestelmät erinomaisella hinta-laatusuhteella

NX-sarja on suunniteltu erityisesti maastopyöräilyyn ja se on SRAMin valikoiman edullisimmasta päästä. Edullinen hinta näkyy painossa, joka on hitusen korkeampi kuin muissa SRAMin sarjoissa, mikä johtuu lähinnä materiaalivalinnoista: hiilikuidun ja alumiinin sijaan NX-sarjassa hyödynnetään enemmän muovia ja terästä. Ketjujen päällyste on sekin eri materiaaleista valmistettu. Muuten NX-sarja muistuttaa suuresti SRAMin kalliimpia voimansiirtojärjestelmiä. Vaihteiston jokainen osa on suunniteltu, valmistettu ja testattu huolellisesti niin, että voidaan varmistua niiden kestävyydestä, luotettavuudesta sekä koko järjestelmän helppokäyttöisyydestä. Tämän ansiosta sinä voit keskittyä siihen, millä oikeasti on merkitystä: ajamiseen.

Valikoimastamme NX-sarjan tuotteita löydät niin yksittäiset vaihteiston osat kuin kokonaiset paketitkin – halusitpa siis päivittää pyörästäsi vain osan tai kaksi tai laittaa koko voimansiirtojärjestelmän uusiksi, löydät meiltä tarvikkeet siihen. Valittavanasi NX-sarjassa on sekä 11- että 12-vaihteinen järjestelmä. Yhtä oikeaa vaihtoehtoa ei ole, vaan valinta riippuu täysin sinun mieltymyksistäsi ja tarpeistasi. Erinomaista SRAMin tuotteissa on se, että eri sarjojen osat sopivat usein yhteen, joten voit valita parhaat palat eri mallistoista, kokonaan oman makusi mukaan!

Tervetuloa ostoksille jokaisen pyöräilijän unelmakauppaan

Jos etsit verkkokauppaa, josta löydät kaiken tarvittavan pyöräilyyn, Bikester on satavarmasti oikea valinta – runsaasta valikoimastamme löydät kaiken, mitä saatat tarvita, olitpa sitten aloittelija tai konkari.


Onko sinulla kysyttävää?
Valitettavasti puhelinlinjamme on tällä hetkellä suljettu.
Löydät sen sijaan vastauksia kysymyksiisi Usein kysytyt kysymykset -sivultamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes