paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Kesädiilit - Ota kaikki irti kesästä ja tarjouksistamme!

SRAM NX Eagle

6 Tuotetta
Hinta
asiakaspalaute
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Pitkälle vietyä innovaatiota – SRAM NX Eagle

SRAMsyntyi vuonna 1987 polkupyörän vaihteiston innovatiivisen kehittelyn tuloksena. Ohjaustankoon asennettava vaihdevipu, joka toimii kääntämällä tangon ympärille sijoitettua vipua kevyellä ranneliikkeellä, oli pyörien vaihteiston mullistanut askel joka myös loi SRAMin. Yrityksen huikea evoluutio yhdestä tuotteesta yhdeksi maailman tunnetuimmista ja luotetuimmista polkupyörän osien valmistajista on kulkenut pitkän matkan halki kivikkoisten maastojen ja pölyisten maanteiden. Matka jatkuu edelleen, ja siitä kiitoksena voimme esitellä valikoimaamme kuuluvan SRAM NX Eagle -sarjan. Sulavalinjaista designia ja taattua, kestävää SRAM-laatua edustava NX Eagle tuo pyöräilyyn uusia tuulia, jotka kantavat pitkälle, veipä matkasi sitten maastopoluille tai urbaaniin asvalttiviidakkoon.

NX Eagle varmistaa laadun SRAM-maastopyörien komponenteissa

Taattua laatua pyöräilyyn jo usean vuosikymmenen ajan markkinoille tuonut SRAM ihastuttaa vannoutuneet faninsa jälleen. Maastopyöräilyyn suunnitellut NX Eagle -vaihteistot ja -vaihdekomponentit pitävät huolta siitä, että matkasi jatkuu tasaiseen tahtiin, oli edessä sitten millainen mäki hyvänsä. Tyylikkäitä, dynaamisia muotoja designeissa edustava NX Eagle on ihanteellinen yhdistelmä maasto- ja fatbike-pyörien kanssa. Kestävä laatu ja innovatiivinen design vaihdeliipaisimissa, kammissa ja vaihtajissa pitävät huolen siitä, että pyörä sekä kulkee tasaisesti eteenpäin maastossa kuin maastossa, että sen lisäksi myös kestää vaativimmissakin sääolosuhteissa.

Modernit, ajan hengessä liikkuvat NX Eagle -tuotteet on suunniteltu pysymään mukana maastopyörien kehityksessä vuodesta toiseen. Kestävästä ruostumattomasta teräksestä valmistetut kammet, vaihteistojen hammaspyörät ja ketjut toimivat ihanteellisesti yhdessä muodostaen pyörän koneistolle aivan omanlaisensa ekosysteemin, joka elää pyörän mukana.

Bikesterilta nopea toimitus kaikille pyörätarvikkeille

SRAM-tuotteiden lisäksi sinua saattaa kiinnostaa myös valikoimastamme löytyvät polkimet tai istuimet, joiden avulla kustomoit pyöräsi juuri sinulle sopivaksi niin tyylin kuin mukavuudenkin osalta. Bikester toimittaa tilaukset 3-7 päivässä lähimpään noutopisteeseesi. Kaikilla yli 99€ arvoisilla tarviketilauksilla on maksuton toimitus.


TARVITSETKO APUA?
Suljettu puhelinpalvelu
Lisätietoja
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes