paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Kesädiilit - Ota kaikki irti kesästä ja tarjouksistamme!

SRAM GX

16 Tuotetta
Hinta
asiakaspalaute
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Tyylikkäät ja kestävät SRAM GX –osat vievät sinut mukanaan mäkiin ja rinteisiin

SRAM GX on kuin täydellinen jälkiruoka - se sulaa suuhun ja vie kielen mennessään. Tämä alamäkipyöräilyyn, maastopyöräilyyn ja vapaa-ajoon tarkoitettu osasarja on kuin kirsikka kakun päällä, kun ajatellaan vaihteistoa ja sen toimintakykyä ja reaktioaikaa. Laadukkaat ja keveät, mutta todella kestävät materiaalit takaavat sen, ettei kukaan sen käyttäjä tule pettymään tähän SRAM -osasarjaan. Tyylikkäät, mustat alumiiniosat vievät sinut niin rinteitä alas kuin mäkiä ylös mutkattomasti, eivätkä ne pistä vastaan tiukimmissakaan tilanteissa.

SRAM GX -osasarjassa on kaikki tarvitsemasi pyörän käsittelyyn

Tähän sarjaan kuuluu SRAM GX -etuvaihtajan ja -takavaihtajan lisäksi kaikki, mitä tarvitset nopeaan ja varmaan pyörän käsittelyyn: vaihdekahvoista voit valita, haluatko 11-vaihteisen Lock-On-kahvan vai perinteisen SRAM GX 2x10- tai 2x11 -vaihteisen kahvan. Vaihdevipuja saat sekä settinä että yksittäin toimitettuna.

SRAM GXP on keskiöiden aatelia ja se takaakin sulavan polkemisnautinnon korkealaatuisen tekniikkansa ja ensiluokkaisten materiaaliensa ansiosta. Valitse keskiöösi sopiva kampi SRAM GX:n laajasta valikoimasta: GX-1400-malli on joko 32 (175mm) - tai 36/24-hampainen 11-vaihteiseen pyörään sopiva kampi. GX-1000-mallistoon kuuluu vastaavat koot kuin GX-1400-mallistoon ja se on myös tarkoitettu 11-vaihteiseen vaihteistoon.

Takavaihtajia on SRAM GX -sarjassa saatavilla kahdella eri rakenteella: pitkä takavaihtaja sopii erityisesti maastopyöräilijöiden käyttöön - heille, jotka todella tarvitsevat vaihteiston, joka ei jätä pulaan, vaikka maastot muuttuisivat todella jyrkiksi ja isojen kivien päälle on vain kiivettävä. Sen saa kiinnitettyä suoraan runkoon ja suurin hammaspyörien kapasiteetti on 42. 7-vaihteinen SRAM GX:n takavaihtaja on tarkoitettu niin alamäkipyöriin, maastopyöriin kuin freeride-pyöriinkin. Sen kapasiteetti on vain 28 hammasta, mutta se on todella monikäyttöinen, keskipitkä takavaihtaja.

Muista myös tarkistaa ainoana sarjassaan 1-vaihteisen etuvaihtajan omaavat, huippuluokkaiset SRAM GX Eagle -tuotteemme, jotka soveltuvat ennen kaikkea fat bike -käyttöön. 30-hampainen välitys 12-vaihteiseen pyörään tuo vakautta vaihteistoon. Tämä on ylellinen hiilikuituosilla varustettu sarja vaativimpienkin pyöräharrastajien käyttöön. Sen langattomalla teknologialla varustetut osat ovat kuin Lucky Luke - varjoasi nopeampia. Kaikki SRAM GX Eagle -sarjan osat ovat 100% yhteensopivia toisiinsa ja näin vältyt ylimääräisiltä asennusongelmilta. Nyt saat myös kaiken tämän vaihteistojen ja jarrujen aatelin valmiiksi kokoamanamme settinä.
  • Osasarja sisältää kaiken tarvitsemasi pyörän helppoon ja sujuvaan käsittelyyn
  • Osat on tarkoitettu erityisesti alamäkiajoon, maastopyöräilyyn ja vapaa-ajoon
  • SRAM GX Eagle –tuotteet on valmistettu hiilikuidusta – sopivat erityisen vaativaan käyttöön
  • Osat ovat tyylikkään mustia

Tilaa osasi jo tänään!

Mitä vielä odotat? Jos tilaat tänään, toimitus on perillä jo 3-7 päivän sisällä ja voit asentaa nämä laatuosat uutta leikkikenttää odotellessasi. Muistathan myös 100 päivän palautusoikeutesi – palauttaminen on maksutonta!


Onko sinulla kysyttävää?
Valitettavasti puhelinlinjamme on tällä hetkellä suljettu.
Löydät sen sijaan vastauksia kysymyksiisi Usein kysytyt kysymykset -sivultamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes