paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Kesädiilit - Ota kaikki irti kesästä ja tarjouksistamme!

SRAM GX Eagle

12 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

SRAM GX Eagle -sarjasta tehokkaat osat vaihteistoon

Kaipaako pyöräsi vaihteisto uudistamista, tai oletko kokoamassa omaa huippupyörää? Olet löytänyt oikeaan osoitteeseen. SRAM on tunnettu pyöränosien ja erityisesti vaihteiston eri osien valmistaja. Huippulaadukkaat tuotteet ovat niittäneet merkille mainetta ympäri maailman, mutta arvostetun asemansa SRAM on saavuttanut etenkin siksi, että merkin tuotekehitys on jatkuvaa: kaikkiin brändin tuotteisiin pyritään saamaan teknisiä parannuksia, jotta asiakkaille tarjottaisiin vain parasta. Juuri tätä asennetta ja laatua löydät myös SRAM GX Eagle -sarjasta, josta löydät ensiluokkaiset osat tehokkaaseen voimansiirtoon eli pyörän vaihteistojärjestelmään.

GX Eagle -sarjasta huippuosat huippusuorituksiin

GX Eagle -sarjan osat on suunniteltu ja valmistettu noudattaen korkeimpia standardeja ja ne muodostavat järjestelmän, joka toimii kevyesti ja tehokkaasti maastosta riippumatta. Optimaalisen suorituskyvyn takaamiseksi tuotteet myös tietenkin testataan huolella. Erinomaisen vaihteiston merkityksen tajuaa usein vasta siinä vaiheessa, kun käytössä on kulunut vaihteisto: kun voimansiirto ei toimi tehokkaasti, pyöräily on tietenkin raskaampaa kuin on tarpeen. Vaihteiston päivittäminen saa lähes ihmeitä aikaan!

Valikoimastamme GX Eagle -sarjan tuotteita löydät esimerkiksi kammet ja ketjut erikseen tai mikäli tarpeen, myös näppäränä ja edullisena osapakettina, jolla laitat kerralla kuntoon pyöräsi koko vaihdejärjestelmän. Kaikki SRAM GX Eagle -osat ovat 100%:sti yhteensopivia SRAM Eagle -vaihdejärjestelmien kanssa. Sinun ei siis tarvitse pistää koko järjestelmää uusiksi, vaan voit sen sijaan uusia ja päivittää osia siinä järjestyksessä kuin haluat. Eagle-teknologia on jo pitkään ollut yksi SRAMin käyntikorteista, sillä sen erinomainen vaihteistoalue mahdollistaa sekä sinun että pyöräsi täyden potentiaalin saavuttamisen ympäristössä kuin ympäristössä.

Tervetuloa ostoksille jokaisen pyöräilijän unelmakauppaan

Me Bikesterilla olemme koonneet yhteen osoitteeseen kaiken, mitä voit pyöräilyharrastukseesi haluta, olitpa sitten aloittelija tai jo kokenut treenaaja! Alan parhaiden tuotteiden lisäksi haluamme tarjota alan parasta asiakaspalvelua, minkä ansiosta saat maksuttoman toimituksen yli 99€ ostoksille sekä 100 päivän palautusoikeuden kaikille tilauksille. Ja tarvittaessa tietenkin ilmaiset palautukset!


TARVITSETKO APUA?
Suljettu puhelinpalvelu
Lisätietoja
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes