paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Kesädiilit - Ota kaikki irti kesästä ja tarjouksistamme!

SRAM Apex

2 Tuotetta
Hinta
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

SRAM Apex –osasarja vie sinut perille asti

Tämä SRAMin setti vie sinut minne tahansa halajatkin. Oli toiveesi sitten kiivetä oikoreittejä vuorten päälle tai vain lähinyppylällesi - SRAM Apex vie sinut perille ilman hyppiviä ketjuja tai vastaanhangoittelevaa kampea. Ensimmäinen 11-32-kasetilla varustettu ja SRAM Apex -kammella kohennettu täydellinen osasarja, jossa on paljon laajempi vaihtoskaala kuin tavanomaisissa kolmi-järjestelmissä. Laajempi välitys tarkoittaa tietysti sitä, että voit tehokkaammin sekä kiivetä mäkiä, kavuta kiviä että laskea alas.

Kestävä sarja ei petä tiukimmissakaan tilanteissa

Apex-sarjan jarrusetti ottaa vastaan hurjimmatkin kohtaamiset kivien tai muun maaston kestävällä kylmätaotulla alumiinilla. Kahva on myös ergonomisen levyinen, käytätpä sitten yhtä, kahta tai kolmea sormea jarruttaessasi - kahvastasi se ei jää kiinni. Lisäksi sen musta, kiillotettu pinnoite antaa tyylikkään kuvan ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut ruuvit takaavat sen, ettei pinnoite myöskään rakoile.
Maantiepyöräilyyn tarkoitetut alumiiniset vaihdekahvat on varustettu DoubleTap-teknologialla, joka tekee vaihteiden vaihdosta helpompaa ja nopeampaa verrattuna kaksivipujärjestelmään. Se käsittelee vaihteiden ylös- ja alasajot yhdellä lyhyellä, lakaisevalla liikkeellä - toisin sanoen pienellä vaivalla ja maksimaalisella mukavuudella riippumatta siitä, miten pidät kahvoista kiinni. Reach Adjust -mallin voit säätää juuri itsellesi sopivaksi yhden sormen tekniikalle.

SRAM Apex -takavaihtaja on pitkällä häkillä varustettu 1x10 tai 1x11-vaihteiseen järjestelmään soveltuva erityisesti maantiepyöräilyyn kehitetty vaihtaja. Se on suunniteltu siten, että siihen kohdistuvat vaihteiden siirtymävoimat vähenevät ja näin ollen se eliminoi ketjun hyppimisen, venymisen ja repeytymisen.

Hydrauliset SRAM Apex 1 Road - levyjarrut tuovat mukavuutta ja täydellistä hallintaa ajoosi ja eritoten jarrutuksiisi. Sen uudistettu pääsylinteri, jonka tiiviste ja mäntä on myös uudistuneet saa aikaan nopeampaa ja sujuvampaa reagointia jarrujen osalta.

Apex-kampisetti on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista jäykkyyttä pienimmällä mahdollisella painolla. Innovatiivisen kylmätakomistekniikan ansiosta siitä on saatu aikaan todella kevyt pakkaus.
  • Osat on tarkoitettu niin maasto- kuin maantiepyöräilyyn
  • Ergonominen ja tyylikäs suunnittelu
  • Jatkuvan tuotekehityksen huipentuma
  • Osien kylmätaottu alumuuni tuo niille lujuutta ja kestävyyttä

Maanteiden kuninkaaksi jo viikossa

Tilaa oma settisi meiltä jo tänään ja ole maanteiden kuningas jo huomenna! Toimituksemme kestää vain 3-7 arkipäivää, mutta odottaminen tulee olemaan sen kaiken arvoista! Huomioithan, että tarjoamme yli 99€ varaosaostoksille ilmaisen toimituksen.


TARVITSETKO APUA?
Suljettu puhelinpalvelu
Lisätietoja
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes