paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

SR Suntour

42 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Hanki SR Suntour -polkupyörän osat ja tarvikkeet edullisesti netistä Bikester.fi

SR Suntour, aiemmalta nimeltään Sun Tour, on tuotemerkki, jonka juuret ovat kaukana 1900-luvun alkuvuosissa, mutta jonka menestyksen tie lähti liikkeelle paljon myöhemmin. SR Suntour oli alkujaan japanilaisten omistuksessa ja hallinnoitavana Japanin Osakassa, kunnes 90-luvun puolivälissä yrityksen nimi myytiin Taiwanilaiselle monialayritykselle. Yrityksen tuotteet vaihtelivat joustohaarukoiden ja vaihteiden välillä. Tuotemerkki saavutti mittavan myynnin ja kaupallista menestystä 70-luvun lopulla ja 80 -luvun puolivälissä. Tänään SR Suntour on yksi maailman johtavista polkupyörän osien valmistajista, joka on erikoistunut joustohaarukoihin ja istuinkannattimiin, sekä takajousitukseen. Nyt sinulla on mahdollisuus tutustua tähän vanhaan ja innovatiiviseen tuotemerkkiin myös Bikester.fi sivustolla, josta löydät paljon erilaisia SR Suntourin kekseliäitä tuotteita. Niiden avulla voit muokata pyörääsi omaan käyttöösi sopivaksi ja ehostaa pyörää mahdollisten vikojen korjaamiseksi. Voit selata valikoimaamme, ja löydät sieltä paljon kiinnostavaa, kuten muun muassa seuraavia tuotteita:
  • joustohaarukoita
  • vaihtajia
  • varaosia

SR Suntour Joustokeula

Lisätietoa yrityksestä

SR Suntour on yritys, jolla on pitkä historia takanaan, ja sen myötä uskomaton tieto ja taito alallaan. Tuotemerkki on erikoistunut tiettyihin polkupyörän osiin, jotka tuotemerkki on katsonut mielenkiintoisiksi ja kehityskelpoisiksi polkupyörän osiksi, ja tänään SR Suntour on yksi johtavista polkupyörän osien valmistajista. Tuotemerkin joustohaarukat ovat lähes kuninkaallisia suurilla innovaatioillaan, jotka ovat tehneet tuotemerkin haarukoista haluttuja myös eliittiurheilupiireissä. Sr Suntour valmistaa joustohaarukoita kaikille polkupyörätyypeille, kuten maastopyöriin, sähköpyöriin ja enduropyöriin. Kaikki polkupyörät ovat SR Suntourin sydäntä lähellä, ja jokainen polkupyörä ansaitsee korkealaatuisen etuhaarukan, kuten esimerkiksi Duro DJ D -etujoustohaarukan, joka sopii 26 tuumaisiin dirt-pyöriin. Dirt-pyörällä tehdään isoja hyppyjä, sekä erilaisia temppuja, joten tässä lajissa jousto on erittäin tärkeää, joten SR Suntourin joustohaarukka tulee juuri oikeaan käyttöön dirt-pyörässä. SF13 CR-8V -etujoustojaarukka sopii puolestaan maastopyörään ja kumpuisille maastopoluille kiipeilemään. Myös maastopyöräilyssä jousitus on tärkeää, sillä maastossa ei kovin tasaista tietä löydy, jolloin polkupyörältä vaaditaan joustavuutta ja myötäilyä, eli sopeutumista. Valitessa SR Suntourin -joustohaarukka kannattaa miettiä millaisella alustalla aikoo enimmäkseen pyöräillä ja millaiseen polkupyörään on haarukkaa hankkimassa. Maantiepyöräilyyn hankitaan maantiepyörä ja näin on myös etuhaarukoiden kanssa. Maastosta riippuen valitaan asianmukainen haarukka, jolloin saadaan hankittua juuri oikeanlainen joustohaarukka. Polkupyörää rakennettaessa uuteen uskoon tulee näin pelkistetysti ennen haarukkaa runko, joka on pyörän ydin. Etu- ja takapyörät kiinnitetään rungon etu- ja takahaarukkaan. Rungon keskelle kiinnitetään eturatas sekä poljinkammet, jotka on liitetty takarattaaseen ketjulla. Ketju taas siirtää polkimien välityksellä ajajan poljinvoimaa takapyörälle ja edelleen pyörän liikkeeksi. Rungon etuosaan kiinnitettävän ohjaustangon avulla pyörän kulkusuuntaa voidaan muuttaa. Vaihteisto ja jarrut taas tuovat pyöräilyyn lisää nopeutta ja hallittavuutta.

Vaihteiston tehtävänä polkupyörässä on muuttaa rattaiden välitystä maaston, sekä ajajan tarpeiden mukaisesti. Polkupyörän ketjuvaihteisto koostuu etu- ja takavaihtajasta, takarattaista, eturattaista ja ketjuista, jotka välittävät eteenpäin kampien liikkeen takapyörään. Voimansiirron lisäksi vaihteiston hallintaan tarvitaan tietenkin vaihdevivut, jotka liikuttavat etu- tai takavaihtajaa vaihdevaijerin välityksellä. SR Suntourin vaihtajat ovat tunnettuja kestävyydestään ja erinomaisista ominaisuuksistaan. Takavaihde on vuorostaan toteutettu rataspakan viereen asennetulla vaihteensiirtäjällä, joka liikuttaa ketjua erikokoisten takarattaiden välillä, ja muuttaen tällä tavalla vaihteiden välitystä. FD-XCM etuvaihtaja on kestävä ja toiminnallinen, joka soveltuu erinomaisesti maastopyörään. Myös vaihtajissa pätee sama asia, sillä SR Suntourin vaihtajat on suunniteltu juuri tiettyä polkupyörätyyppiä ajatellen. Tutustu nyt Bikesterilla tähän innovatiivisen tuotemerkin, SR Suntourin etuvaihtajiin, ja saatat löytää seuraavat vaihtajat juuri meiltä!

SR Suntour suunnittelee myös muita polkupyörään kuuluvia osia, sekä myös laajan valikoiman varaosia joustohaarukoihin, jotta uuden haarukan hankkija pääse kiinnittämään haarukkaa. Voit valita pehmeitä spiraalijousia, lukitukseen tarvittavia osia ja muita tärkeitä haarukan rakentamiseen tarvittavia osia. Muu valikoima sisältää paljon erilaisia tuotteita, kuten istuinkannattimia, takajousituksen osia, sähköpyörän osia. Käyttämällä rakentamassaan tai uudistamassaan polkupyörässä SR Suntourin polkupyörän osia, voi olla hyvillä mielin, sillä pyörän keskeiset osat olet saanut tunnetun tuotemerkin monipuolisesta valikoimasta. Joten nyt voit alkaa uudistamaan pyörääsi ehkä maastopyörä kuntoon, tai ehkäpä jopa downhill-tyyliseksi vauhtihirmuksi. Näillä laadukkailla SR Suntourin tuotteilla saat varmasti pyörääsi kaipaamaasi lisäpotkua. Tervetuloa ehostamaan pyöräilyharrastustasi!


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes