paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

SQlab

77 Tuotetta
SQlab kuva
SQlab

SQlab – Ergonomian ekspertit

SQlab-brändi edustaa ergonomisia, laadukkaita tuotteita. Oikea pyöräilyasento on ensiarvoisen tärkeä pyöräilijöille. Pyöräily ei ole hyvällä istuimella pelkästään helpompaa, vaan on myös polvia ja selkää säästävää. SQlab on ottanut tehtäväkseen luoda satuloita, ohjaustankoja ja pyöränosia, jotka kannustavat oikeata pyöräilyasentoa parhaiden terveysstandardien mukaisesti. Saavuttaakseen tämän, yritys tekee yhteistyötä lääketieteen asiantuntijoiden kanssa tuotteittensa kehittämisessä.

Lajittele
 
Sivu 1 /
2

Sqlab kehittää ergonomisia pyörän osia!

Osavalmistaja Sqlab on peräisin Saksan Taufkirchenista. Yritystä johtaa Stefan Staudte, joka ammatiltaan urologi, mutta myös innokas pyöräilijä. Sqlab valmistaa mm. satuloita, kahvoja, polkimia, ohjainkannattimia ja pohjallisia. Yritys käyttää tarkkaa tieteellistä tutkimusta ja testausta hyväksi tuotannossaan. Se on perehtynyt erittäin syvällisesti ihmisen anatomiaan ja keskittyy varsinkin ergonomian parantamiseen pyöräilyssä. Päämääränä on täydellisesti istuvien tuotteiden valmistaminen eri pyöräilylajeihin ja rakenteeltaan erityyppisille ihmisille. Sqlabin satuloissa on huomioitu paineen jakautuminen perineum alueelle lääketieteellisesti oikein. Uudella tavalla suunniteltu satula estää puutumista, tunnottomuutta ja hermoratojen toimintaa haittaavia verenkierron häiriöitä. Kaikissa Sqlab satuloissa on madallettu nokkaosa. Satulat on valmistettu niiden käyttötarkoituksen perusteella. Istuinluiden ja satulan kontaktikohta on erittäin merkityksellinen pyöräilijän ajokokemuksen kannalta. Yleissääntönä satulan valinnassa voidaan pitää tätä perussääntöä: Mitä pystympi pyöräilijän ajoasento on, sen leveämpi satulan tulee olla. Jokaiselle lajille ominainen ajoasento vaikuttaa satulan muotoiluun. Esimerkiksi maastoajossa tyypillisiä ovat tiukat kaarteet ja jyrkät nousut. Maastosatulan kaareva ja hiukan normaalia pidempi nokka antaa ajajalle mahdollisuuden vaihtoehtoisiin ajoasentoihin. Mm. 610 Active satulassa on molemminpuolinen kallistusmahdollisuus, joka myötäilee lantion biomekaanisia liikkeitä jokaisella polkaisulla tai pyörähdyksellä. Samaa ominaisuutta hyödyntää maantiepyörän 611 Active. Maantielle tarkoitetut satulat tarjoavat miellyttävää käyttömukavuutta pitkällä matkalla kisassa, treenissä ja kuntoilussa. Triathloniin tehty 613 on saanut hiukan leveämmän etuosan ja siihen enemmän toppausta. Tällainen malli antaa pyörän kuljettajalle enemmän liikkumatilaa. Kaupunkiin ja retkikäyttöön Sqlab suosittelee 621-sarjaansa, josta löytyy mm. mallit Active, Nano ja Airflow. Tutustu sivustomme Sqlab valikoimiin:


Osta Sqlab pyöränosat Bikesterilta!

Bikesterilta saat uusimman teknologian parhaita paloja!

Pienetkin asiat ovat yllättävän tärkeitä kovien kisatulosten saavuttamiseksi. Sqlabin kahvoilla otat pyöräsi hyvin hallintaan. Niiden ergonominen muoto vähentää kyynärluuhun kohdistuvaa painetta. Sormien ote kahvoista on napakka ja luistamaton. Sqlabin kahvat on muotoiltu sormien luonnollisen otteen mukaisesti. Tämä ote antaa lisää ajoturvallisuutta pyöreisiin kahvoihin verrattuna. Kahvojen pintakuvion rakenne antaa pitoa kädelle, eikä ote pääse lipsumaan. Sqlabin polkimissa on saatavana normaali, laajennettu tai lyhennetty akselin pituus. Omaan kokoon mitoitettu akseli mahdollistaa fysiologisesti paremman asennon jaloille. Normaalia pidempi akseli hyödyttää varsinkin suurikokoisia pyöräilijöitä. Kapealanteiset ja pienikokoiset pyöräilijät saavat hyvän ajoasennon lyhyemmillä akseleilla. Pohjalliset ovat myös hyvä keino parantaa ajoasentoa. Ne sopivat monentyyppisiin pyöräilykenkiin ja niitä voi käyttää kävellessäkin. Pyörän mitoittaminen omalle kropalle sopivaksi parantaa ajajan suorituskykyä, terveyttä ja turvallisuutta. Löydät meiltä monia uusimpia pyöräilyalan keksintöjä, jotka auttavat sinua pysymään kunnossa ja kilpailukykyisenä. Katso hyvät tarjoukset sivustoltamme. Ole tarkkana rahan kanssa, sitä ei kannata turhaan tuhlailla. Säästät sievoisen summan kun valitset meiltä tunnettua laatua alennushinnoin. Netistä tilaaminen on kaikkein helpoin tapa tehdä ostoksia ilman ahdistavaa ruuhkassa hermoilua.

Tee pyörästäsi entistä turvallisempi Bikesterin avulla!

Saat meiltä helposti kotiin huippulaatuiset ja teknologialtaan erinomaiset Sqlabin pyöränosat. Tilauksesi käsitellään aina pikaisella aikataululla. Voit myös luottaa verkkokauppamme asiansa osaavaan asiakaspalveluun. Jos sinulla on jotakin kysyttävää tilauksestasi, voit huoletta ottaa meihin yhteyttä. Palauttaminen on sinulle erittäin vaivatonta ja täysin maksutonta. Voit tehdä palautuksen 100 päivän aikana tilauksestasi.Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes