Uudenvuodenlupaus? | Pyhitä vuosi 2021 pyöräilylle
Pyöräkauppa netissä

MIKSI SPONSOROIMME LUONNOSSA SEIKKAILEVIA?

Me Bikesterilla ymmärrämme täysin vapauden, itsenäisyyden ja seikkailun kaipuusi. Sen takia meille on äärimmäisen tärkeää, että voimme tukea sinua parhaalla mahdollisella varustuksella. Ajoit maantiellä, soratiellä tai maastossa, tiedämme, että oikeat varusteet ja avustus ovat elintärkeitä.

Intohimomme seikkailuun tarkoittaa sitä, että rakastamme tukea tapahtumia, projekteja ja atleetteja, jotka ovat mielestämme erityisen vaikuttavia. Seuraavilla sivuilla esittelemme näistä valikoiman.


TRULY THE #ULTIMATEADVENTURE
When was your last adventure? We recently headed to Norway, cruising the fjords by boat. Doesn´t sound like much of an adventure for a MTB-minded person like yourself? Well, hold on there buddy, there’s a whole lot more to it than that! It´s only been a couple days since our epic bike trip ended. Memories are still fresh and impressions haven´t really had time to sink in yet, but we already know one thing for sure – this was a MTB dream trip that we’ll all remember for years to come.

LÄPI VILLIN LÄNNEN PYÖRÄLLÄ

Läpi Villin Lännen pyörällä Kuka ei lapsena halunnut elää Villissä Lännessä – länkkärinä tai intiaanipäällikkönä punaisten kallioiden ympäröimänä, missä ammuskelut, hevosjahdit ja kullankaivuu olivat arkea? Nuo lapsuusajan muistot tulivat virraten takaisin Arizonassa ja Utahissa ollessani. Vaikka Villi Länsi kuuluukin vahvasti menneisyyteen ja taruihin, punaiset kalliot ovat kuitenkin vielä paikoillaan ja mielikuvituksessasi voit edelleenkin nähdä Winnetoun kaukaisen vuoren huipulla. Joten, pyörän selässä hevosten sijaan ja seikkailuja etsien karjavarkaiden sijaan, vietimme kuukauden verran pyöräillen kahden osavaltion läpi, nauttien nykyaikaisemman Villin Lännen tunnelmista.


MITEN MINÄ VOIN SAADA TUKEA ADDNATURELTA?

Jos suunnittelet parhaillaan seikkailua luonnon keskellä, ota meihin rohkeasti yhteyttä ja kerro tarkemmin suunnitelmistasi sekä omasta taustastasi.

Ole hyvä ja lähetä viestisi joko englanniksi tai saksaksi osoitteeseen sponsoring@bikester.com.

Tämä verkkosivu käyttää evästeitä ja kuvapistetunnisteita parantaakseen toimivuutta ja tarjotakseen sinulle henkiläkohtaista mainontaa esim. sosiaalisessa mediassa. Ole hyvä ja lue tietosuojakäytäntömme saadaksesi lisätietoa - varsinkin miten estää evästeiden ja kuvapistetunnisteiden seuraamisen laitteellasi tulevaisuudessa. Hyväksyn ehdot