Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Uusi pyöräsi odottaa sinua

Speedplay

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • musta
  • hopea

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Speedplay Zero Polkimet
Speedplay Zero Polkimet
Speedplay
Zero Polkimet
219,95 €
ilmainen toimitus

Hanki Speedplay -polkimet ja -osat edulliseen hintaan osoitteesta Bikester.fi

Speedplay on amerikkalainen tuotemerkki, joka suunnittelee ja valmistaa polkupyörän polkimia. Tuotemerkin perusti Richard Bryne Kaliforniassa vuonna 1991. Tuotemerkin alkua oli edeltänyt innovaatio polkimesta, jota myöhemmin kutsuttiin "The X" ja oli tuleva erittäin suosituksi. Tämän jälkeen on tapahtunut paljon ja Speedplay on patentoinut jo useita innovaatioitaan ensimmäisen polkimen jälkeen. Speedplayn polkimilla on otettu voitot useista kilpailuista, kuten esimerkiksi Tour de France-, Giro d'Italia-, Tour of California-, Tour de Georgia- ja Ironman World Championship -mestaruuksia. Tuotemerkin polkimet ovat ainoita laatuaan, sillä tavallisten nihkeästi toimivien vapaaliike rasittaa ja kipeyttää polvinivelten rustoja, mutta Speedplayn polkimissa ei sitä ongelmaa ole. Klossien alapinta on kestävää metallia, joka kestää kävelyä paremmin. Polkimissa on suurempi kallistusvara kurveissa ja aerodynaaminen, matalarakenne ja laakereiden rasvaus muutamassa minuutissa rasvanipan kautta. Tässä on erinomainen tilaisuus tutustua Speedplay -valikoimaan Bikester.fi sivustolla, josta löydät muun muassa seuraavat polkimet:

  • Zero Cr-Mo -maantiepyöräpolkimet
  • Zero Titan -maantiepyöräpolkimet
  • poljin varusteet
Speedplay valmistaa innovatiivisia polkupyörän polkimia, jotka erottuvat selkeästi muiden valmistajien polkimista. Tuotemerkin yksi suosituimmista polkimista on Zero Cro-Mo -maantiepyöräilyyn tarkoitetut polkimet ovat luultavasti polviystävällisin poljintyyppi, jossa on hyvin kulutusta kestävät klossit ja kaksipuoleinen kiinnitys, 3-pulttinen kiinnitys kenkään, korkeus vain 11,5m myös 4-pulttinen kiinnytys käy, korkeus vain 8,5mm. Polkimissa on Cromo- teräsakseli ja polkimien paino per pari on noin 210 grammaa. Klossit tulevat mukana. Zero Titan on myös polviystävällinen poljin, jossa on säädettävä vapaaliike, 0-15 astetta. Klossit kestävät hyvin kulutusta ja niissä on kaksipuoleinen kiinnitys ja 3-pulttinen kiinnitys kenkään. Näissä on kapeampi akseli kuin edellisissä ja akseli on titaania. Polkimet painavat noin 164 grammaa per pari ja klossit tulevat mukana.

Speedplay Lukkopolkimet

Speedplay Polkimien ominaisuudet


Speedplay valmistaa erittäin hyviä polkimia, mutta myös poljintarvikkeita. Näihin sisältyvät muun muassa Northwave Speedplay -adapteri eli muunnossarja, jolla polkimen kiinnitystapit asennetaan suoraan, mikä vähentää etäisyyttä jalan ja polkimen välissä. Valikoimasta löytyy myös klossien suojia, drillium -polkimia, klossien aluslaattoja ja Cleat -laajennuslevyjä. Speedplay Hybrid -poljin teknologia on suunniteltu vakavalle harrastajalle. Speedplay Light Action Pedal System on kehittänyt hybridi-poljin teknologian, joka yhdistää kaikki käyttäjäystävällisimmät ominaisuudet suositusta X- ja Zero -maantiepolkimista. Speedplay poljin on eritoten innokkaiden pyöräilijöiden ehdoton valinta. Tämä järjestelmä on erittäin suosittu sen keveyden, helpon poljennan ja toiminnallisen muodon ansiosta. Polkimet painavat yhdessä 206 grammaa ja laakereina on 1 neula ja 2 kasettilaakeria. Akseli on ruostumatonta terästä ja voidaan rasvata ulkopuolelta. BIkesterin valikoimasta löytyy myös Light Action Edelstahl -polkimet, jotka sopivat hyvin maantiepyöräilyyn. Polkimet on muotoiltu tyylikkään pyöreiksi ja polkimien muotoilu edistää myös polkupyörän aerodynamiikkaa, mikä auttaa maksimoimaan urheilusuoritusta. Polkimien materiaali on ruostumatonta terästä ja ne tarjoavat yksinkertaisen asennuksen. Polkimet on myös helppo rasvata, sillä sille on aivan oma paikkansa. Kaikki Speedplayn polkimet on viety läpi tiukan testauksen vastatakseen sitä tasoa ja odotuksia, mitä tuotemerkki vaatii. Kovien testien jälkeen polkimet luovutetaan eteenpäin, jos tuotteet ovat vastanneet kaikkia odotuksia. Polkimissa on käytetty erilaisia innovaatioita, ja sen tuloksena polkimet ovat erittäin helppoja asentaa ja poistaa polkupyörästä. Lisäksi polkimien muotoilu on suunniteltu siten, että niitä on myös helppo käyttää.

Polkimien irrotus


Polkimet irrotetaan kammista yleensä 15 mm kiintoavaimella (poikkeuksiakin on). On myös olemassa omia niin sanottuja polkimen avaajia, jotka ovat kapeampia ja olennaisesti pidempiä, jolloin vääntäminen helpottuu. Vasemman puolen polkimessa on vasenkätiset kierteet eli se aukeaa niin sanotusti väärään suuntaan. Hyvänä sääntönä voidaan polkimien irrottamisessa pitää sitä, että avainta käännetään aina takarenkaaseen päin, silloin kun pyörä sattuu olemaan oikein päin. Polkimen kiinnitykseen on olemassa omat ohjeensa. Polkimien irrotusta voi helpottaa laittamalla kiinnitysvaiheessa kierteisiin rasvaa, tai erityistä tarkoitukseen sopivaa ainetta, kuten esimerkiksi kuparitahnaa. Lukkopolkimet on yleensä laakeroitu siten, että polkimen uloin laakeri on niin sanottu teollisuuslaakeri, jota ei tarvitse vaivautua huoltamaan, ja sisempi laakeri on nylon liukulaakeri, ja sille ei suositella öljyä. Tervetuloa valitsemaan pyörällesi parhaat polkimet!