paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

SOURCE

50 Tuotetta
Hinta
asiakaspalaute
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Source – nesteytyksen ja huipputeknisten sandaalien sankari

Bikesterin Source tunnetaan ulkoilun markkinat mullistaneena nesteytysjärjestelmien ja erityisen sandaaliteknologian edelläkävijänä. Source perustettiin vuonna 1989, kun vannoutuneet ulkoilmassa viihtyvät Yoki Gilla ja Daniel Benoziliyo halusivat alkaa kehittää uusia, moderneja ratkaisuja vaativan ulkoilun ja retkeilyn mukanaan tuonmiin tarpeisiin. Yrityksen tuotantoon kuuluvat tänä päivänä erityisesti vaellukseen suunnitellut sandaalit, nesteytysjärjestelmät, taktiset varusteet sekä muut retkeilyyn ja matkailuun kehitellyt tarvikkeet. Lähes kolmen vuosikymmenen aikana Source on kehittänyt lukuisia uusia teknologioita, jotka ovat vieneet sen varustetason pikku hiljaa kohti korkeuksia.
Tänä päivänä Source työllistää yli 200 työntekijää. Sourcen tuotteet ovat saatavilla vähintään 25 eri maasta. Tulevaisuudessa maiden määrä on tuotteiden saatavuuden suhteen kasvussa. Yrityksen tuotteet valmistuvat sen omassa tehtaassa, joka sijaitsee Israelissa, Tirat-Carmelissa. Source haluaa suunnitella ja valmistaa tuotteensa yhdessä ja samassa paikassa, jotta sekä luonto että asiakkaat kiittäisivät. Nimittäin näin toimittaessa vältytään ylimääräisiltä kuljetuksilta, minkä lisäksi tuotantoa pystytään valvomaan tarkasti, ja siihen pystytään puuttumaan sen jokaisessa vaiheessa, mikä ei olisi mahdollista jos tehdas sijaitsisi toisella puolen maailmaa, kuten monella yrityksellä nykyään.

Monta hyvää syytä valita selkäänsä Source reppu!

Jokainen Source-tuote valmistuu ISO 9001 -standardin mukaisesti, mikä tarkoittaa huolellista laadun hallintaa ja valvontaa. Tämä on asiakkaiden kannalta paras mahdollinen kriteeri, mitä tulee ulkoilutuotteiden kestävyyteen ja pitkäikäisyyteen. Lisäksi Source on nähnyt sen perustamisesta lähtien tärkeänä oman ympäristönsä: tuotannossaan se haluaa ottaa vastuun yhteisöstään kehittäen paikallista taloutta ja työllisyyttä sekä sitä kautta ihmisten hyvinvointia. Source lahjoittaa joka vuosi jopa 5% yrityksen kokonaisnettotuotosta lähiyhteisönsä sosiaalisiin ja ympäristöllisiin toimiin. Näin ollen voidaan sanoa, että Source ei ole pelkästään voittoa tavoitteleva yritys, vaan myös hyvää ympärilleen jakava yritys, joka pitää huolen omistaan. Edellä mainitut seikat saavat kuluttajan valitsemaan itselleen mielellään Source laatutuotteen, hyvällä omatunnolla!

Myös Bikester on vakuuttunut Sourcen teknisistä kyvyistä, pitkille viedyistä innovaatioista sekä halusta tehdä hyvää yrityksen ympäröimille ihmisille. Ennen kaikkea kestävyys ja käyttöönsä sopivuus ovat kriteerit, jotka tekevät Sourcesta ehdottoman brändin valikoimamme joukossa. Ennen kaikkea tältä nesteytyksen rautaiselta ammattilaiselta on mainittava Source juomareppu, joka on kaikissa muodoissaan jokaisen retkeilevän, urheilevan ja liikkuvan ykkösvalinta, jota brändi valmistaa monissa malleissa ja käyttötarkoituksissa. Esimerkiksi Source pyöräilyreppu palvelee myös vaativan ja kokeneen pyöräilijän tarpeita, joita voi kohdata vaihtelevissa maastoissa tapahtuvien pyörälenkkien aikana. Pyöräilyreppujen kirjossa loistaa muun muassa Source Paragon, jonka kätevä, tilavuudeltaan kolmen litran suuruinen juomasäiliö pitää huolen, että nesteytys on taatusti kunnossa. Tämä unisex-mallinen reppu istuu selkään mukavasti ja ergonomisesti. Ja olipa laji mikä tahansa muu ulkona tapahtuva aktiviteetti kuin pyöräily, Source juomareppu on aina varma valinta, jossa nesteytyksen lisäksi myös säilytysratkaisut ovat tarkkaan harkittuja. Katso Bikesterin valikoimasta löytyvät Source reppumallit, ihastu niiden raikkaaseen värimaailmaan ja hanki omasi tekemään tulevista pyöräilyistäsi tai ulkoiluistasi entistäkin nautinnollisempia!

Luottovälineet pyöräilyyn kattavasta verkkokaupasta

Bikesterin verkkokaupassa tutustut helposti, mukavasti ja näppärästi pyöräilyn häkellyttävimpiin ja laadukkaimpiin taidonnäytteisiin! Laatutuotteiden ja -brändien joukossa viihtyy muun muassa Source, jonka nesteytysjärjestelmät ovat omaa luokkaansa ja täydentävät huippulaadukkaissa repuissa jokaisen pyöräily- tai ulkoiluretken. Bikesterin etuna uuden juomareppusi toimittajaksi on se, että shoppailet aina juuri silloin, kun sinulle sopii – runsaista ja palvelevista valikoimista. Turvallinen ja luotettava verkkokauppa toimittaa jokaisen tilauksen perille nopeasti, tarjoten tuotteilleen jopa 100 päivän pituisen avokaupan. Mieti siis hankintaasi kotonasi, kaikessa rauhassa. Löydä lyömätön luottovälineesi pyöräilyyn Bikesterilta jo tänään!


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes