Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Lämpimät pyöräilyvaatteet talviajoon

Selle SMP

10 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • valkoinen
  • musta

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 1
  • 3
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Selle SMP VT30C Satula, musta
Selle SMP VT30C Satula, musta musta
Selle SMP
VT30C Satula, musta
RRP 139,95 € 129,95 €
ilmainen toimitus
Selle SMP Dynamic Satula, musta
Selle SMP Dynamic Satula, musta musta
Selle SMP
Dynamic Satula, musta
199,95 €
ilmainen toimitus
Selle SMP Composit, valkoinen
Selle SMP Composit, valkoinen valkoinen
Selle SMP
Composit, valkoinen
209,95 €
ilmainen toimitus
Selle SMP Well S Satula, musta
Selle SMP Well S Satula, musta musta
Selle SMP
Well S Satula, musta
RRP 109,95 € 104,95 €
ilmainen toimitus
Selle SMP Well M1 Gel Satula, musta
Selle SMP Well M1 Gel Satula, musta musta
Selle SMP
Well M1 Gel Satula, musta
RRP 159,95 € 149,95 €
ilmainen toimitus
Selle SMP VT20C Satula
Selle SMP VT20C Satula VT20C
Selle SMP
VT20C Satula
RRP 139,95 € 124,95 €
ilmainen toimitus
- 11 %
Selle SMP Hybrid Gel Satula, musta
Selle SMP Hybrid Gel Satula, musta musta
Selle SMP
Hybrid Gel Satula, musta
RRP 119,95 € 104,95 €
ilmainen toimitus
- 13 %
Selle SMP Pro Satula, musta
Selle SMP Pro Satula, musta musta
Selle SMP
Pro Satula, musta
199,95 €
ilmainen toimitus
Selle SMP Martin Touring Gel Satula, musta
Selle SMP Martin Touring Gel Satula, musta musta
Selle SMP
Martin Touring Gel Satula, musta
RRP 109,95 € 104,95 €
ilmainen toimitus
  • Versiot: 218mm
Selle SMP Plus Satula, musta
Selle SMP Plus Satula, musta musta
Selle SMP
Plus Satula, musta
199,95 €
ilmainen toimitus

Selle SMP edustaa Italialaista satulan valmistusta parhaimmillaan!

Martino Schiavon alkoi valmistaa polkupyörän satuloita Padovan historiallisessa keskustassa vuonna 1947. Hänellä riitti rohkeutta, ideoita ja aloitteellisuutta vaikeana aikana. Martino saapui työpaikalleen joka päivä 60 vuotta, kunnes kuoli vuonna 2006. Sen jälkeen hänen poikansa Franco ja Maurizio alkoivat johtaa yhdessä perheyritystä. Martinon aloittaessa Selle SMP satuloille oli tarvetta, koska toinen maailmansota oli saanut koko Italian liikkumaan polkupyörillä. Selle SMP kasvoi ja menestyi, kunnes Aasiasta alkoi tulla kovia kilpailijoita alalle. Schiavonin perhe ei kuitenkaan luovuttanut. Se halusi pysytellä kaikesta huolimatta Italiassa työllistämässä Veneton alueen ihmisiä. Selle SMP ei halunnut luopua vuosien työstä, eikä paikallisesta käsityöperinteestä. Se päätti kilpailla korkealla laadulla, josta pitää tiukasti kiinni tänäkin päivänä. Selle SMP on tällä hetkellä ergonomisia satuloita valmistavien yritysten [b]kärkijoukossa sertifioiduilla tuotteillaan[/b]. Kun yrityksen Pro-satula syntyi vuonna 2004, se herätti huomiota innovatiivisuudellaan. Samanlaista ei ollut vielä olemassa. Nykyisellä Pro-satulalla on pidempi runko kuin muilla vastaavilla tuotteilla. Tämän, kuten muidenkin istuinten ns. kotkan nokka ja nouseva takaosa antaa tämän firman satuloille tyypillisen aerodynaamisen ilmeen. Pro on erittäin mukavasti pehmustettu ja kapein malli tämän sarjan tuotteissa. Yleensä yrityksen mustan satulan pinta on nahkaa ja värillisten päällys mikrokuitua. Avoin keskiosa on tämänkin Selle SMP satulan erottuva ominaisuus. Pro on suunnattu ihmisille, joilla on keskileveä tai leveä lantio. Samanlaisiin mittoihin sopii myös Plus, joka on runsaalla pehmusteella varustettu retkipyöräilijän istuin. Keskikokoiselle tai pienehkölle lantiolle on suunniteltu Evolution. Siinä sopii istuskella kisoissa ja vapaa-ajalla, sillä se on yleiskäyttöinen tuote. Tässä mallissa on vähemmän pehmustetta ja se on parhaimmillaan kevyen käyttäjän käytössä. Lite 209 on myös hyvä yleiskäytössä ja se on muokattu keskikokoiselle lantiolle sopivaksi. Samantyyppisille ihmisille istuu myös Stratos, jota voi käyttää rankaan treeniin tai vapaa-ajan pyöräilyyn. Junior Hell on nuorison mitoille tuotettu malli. Tutustu korkealuokkaiseen Selle SMP laatuun sivustollamme:

  • Naisten satulat
  • Miesten satulat
  • Lasten ja nuorten satulat
  • Aerodynaamisesti muotoillut satulat
  • Retkipyörän satulat

Bikesterilta mukavat ja korkealuokkaiset satulat!

Saat meiltä pyörääsi aitoa italialaista käsityöperinnettä ja hyvännäköistä huippusuunnittelua. Selle SMP on varma ja tyylikkään näköinen valinta polkupyörääsi. Ulkonäkö on kuitenkin vain eräs osa näiden satuloiden parhaista puolista. Joskus pyörän päällä istuminen tuottaa todellista tuskaa tavalla tai toisella. Selle SMP on tutkinut erittäin paljon satulan vaikutusta ihmisen keholle. Sen valmistamien satuloiden muotoilu estää mm. lantioon ja genitaalialueeseen kohdistuvaa painetta ja siitä aiheutuvia erilaisia vaurioita. Keskiosastaan avonainen ja tarkasti ihmisen lantion mukaan muotoiltu satula on merkittävä parannus näitä yleisesti esiintyviä ongelmia ajatellen. Merkkisatuloiden pehmusteet on mitoitettu antamaan miellyttävä ajokokemus eri kokoisille ihmisille. Niiden teräksiset rungot kestävät ajossa vuodesta toiseen. Katso valikoimastamme itsellesi istuva malli, jota voit arvostaa kauan. Suojele tärkeitä osia kropastasi, ennen kuin mitään ongelmia pääsee edes syntymään. Tarkkaile tutkittujen maailmanmerkkien hintoja, ne saattavat yllättää sinut.


Selle SMP -satulat polkupyöriin Bikesterilta!

Tilaa meiltä turvalliset pyöränosat parantamaan elämänlaatuasi!

Nyt on helppoa tilata hyvä Selle SMP satula meiltä. Huomaat kyllä eron entiseen kunhan ensin kokeilet sitä käytännössä. Saat luvan palauttaa tilaamiasi tuotteita, jos en eivät käykään sinulle. Annamme palauttamiseen jopa 30 päivää maksutonta aikaa.