Pyöräkauppa netissä
Löydä toivelahjat täältä!

Slime

2 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • musta

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Slime Smart Tube Sisäkumi 27,5"
Slime Smart Tube Sisäkumi 27,5"
Slime
Smart Tube Sisäkumi 27,5"
10,95 €
Pikatoimitus mahdollinen
  • Versiot: Sclaverand (SV 48mm)
Slime Smart Tube Sisäkumi 29"
Slime Smart Tube Sisäkumi 29"
Slime
Smart Tube Sisäkumi 29"
10,95 €
Pikatoimitus mahdollinen
  • Versiot: Sclaverand (SV 48mm)

Hanki Slime -pumput ja -paikkaustarvikkeet edulliseen hintaan netistä Bikester.fi

Slime syntyi vuonna 1989 autotallissa Steve Cegelskin yrityksestä sekoitella erilaisia nesteitä yhteen toivossa, että seos tukkisi hänen rikkoutuneen polkupyörän renkaansa. Ensimmäinen pullo Slime -tiivistettä sekoitettiin käsin porakoneella ja kipsilevyterällä. Tästä sai alkunsa tuotemerkki, joka aluksi kohdisti markkinansa paikallisiin maastopyöräilijöihin, jotka iloitsivat Cegelskin uudesta tuotteesta. Slime on alusta pitäen ollut ympäristöystävällinen ja tarkka siitä, ettei luontoa rasiteta turhaan. Tänään Slime ei enää toimi autotallista käsin, vaan yrityksen tuotteita toimitetaan ympäri maailman. Slimen vihreä tiiviste on kuitenkin yrityksen päätuote, ja Slime on antanut lupauksen jatkaa vihreätä linjaansa jatkossakin. Nyt voit tutustua Slime -tuotteisiin myös Bikester.fi sivustolla ja selata meidän muhkeaa Slime -valikoimaa, sillä sieltä löytyy muun muassa seuraavia innovaatioita:

  • pumppuja
  • Slime sisäkumi
Slime sai hieman erilaisen lähtöpisteen kuin tuotemerkit yleensä, mutta niistä ajoista on Slime levinnyt ympäri maailman. Polkupyörien lisääntyminen ja uusien innovaatioiden ilmestyessä tämän tästä ovat polkupyörien venttiilitkin muuttuneet ja myynnissä on kymmeniä ja kymmeniä pumppuja, jotka sopivat juuri tiettyyn venttiiliin. Tämä on nykyajan trendi ja sen mukaan kehitellään pumppuja, jotka toimivat useissa eri venttiileissä ja erilaisten lisäosien valmistuksen määrä lisääntyy huimasti. Tavallisin on niin sanottu pikaventtiili, joka löytyy useimmista pyöristä. Jos venttiili kuitenkin poikkeaa perinteisestä voi olla, että pumpulla ei pysty suoraan pumppaamaan ilmaa renkaaseen. Tällöin tarvitaan erillinen sovitinkappale pumpun ja venttiilin väliin. Entisaikaan oli pari pumppua, joilla täytettiin tyhjenneet kumit, mutta nykyään löytyy useita eri versioita, kuten esimerkiksi lattiapumppuja, runkopumppuja, korkeapainepumppuja, minipumppuja ja tietenkin akkukäyttöisiä ilmakompressoreita, joilla ilman laittaminen sujuu kuin tanssi. Slime on suunnitellut ja valmistanut erinomaisia innovatiivisia ilmakompressoreita, kuten esimerkiksi All-purpose Rechargeable Inflator, joka on ladattava ja erittäin monikäyttöinen pumppu. Tällä laitteella hoitelet autonrenkaat, polkupyörän renkaat, ilmapatjat, altaat, lähes kaikki joihin tarvitaan ilmaa. Laitteessa on kantokahva ja ylellinen LED-valaistus, jotta näet mitä teet. All-purpose Inflator on toinen erinomainen vaihtoehto, jolla ilmanlaitto sujuu leikiten. Laitteessa on kaksi moottoria ja käyttömahdollisuudet yhtä monipuoliset kuin edellisessä pumpussa. Tämä laite täyttää auton renkaan kuudessa minuutissa. Kirkas LED-valo valaisee hienosti renkaiden täyttöä ja kantokahva tarjoaa mukavan laitteen siirtämisen. Renkaiden paikkaus ei ole aina herkkua, ja joskus on hieman epäonnea mukana ja paikka ei pysykään. Ei hätää, Slime on kehittänyt erinomaisia paikkaustarvikkeita , kuten 27-osainen Classic Patch Kit , josta löytyy perinteiset paikkaustarvikkeet tietenkin päivitetyssä muodossa ja toinen tuttu sarja Tube Patch Kit Bikes & Rafts. Näillä voi touhuta vanhaan tapaan ja korjata rikkoutuneen sisärenkaan. Jos haluat päästä helpommalla, kannatta tutkiskella Quick Spair sprayta, joka on turvallinen, helppokäyttöinen ja edullinen, sekä pikainen renkaan korjaustapa. Käyttäessäsi Quick Spairia, poista venttiilin suojus, kiinnitä letku ja paina vihreää painiketta. Muutamassa sekunnissa reikä on sinetöity ja rengas paineistetaan. Quick Spair on palamaton ja lähtee vedellä pois renkaasta, jotta myöhemmin voidaan rengas korjata asianmukaisesti.

Jos haluat välttää paikausrasiat ja erilaiset sprayt, on Slime Smart Tubes- Presta Valve valmis paketti tuotemerkiltä, ja nyt voit huoletta pyöräillä ilman pelkoa kumin puhkeamisesta, sillä tämä kumi pitää itse huolen itsestään. Unohda polkupyörän sisäkumit, sillä Slimen erittäin ilmatiiviit ja laadukkaat polkupyörän sisäkumit on täytetty paikkausnesteellä, joka tukkii pienet reiät heti niiden syntyessä. Tämän innovaation Slime tarjoaa kaikille innokkaille pyöräilijöille, jotka haluavat välttää ikävät paikkaukset. Slimen mukaan näillä kumeilla voidaan ajella liki kaksi vuotta. Ilmanpaineet on hyvä tarkistaa silloin tällöin, ja Slime on valmistanut Digital Tire Presta Gauge -laitteen, joka säilyttää oikean paineen pyörien renkaiden optimoimiseksi. Laite painaa alle 45 grammaa ja on erittäin helppolukuinen selkeällä LED-näytöllä. Mittari menee automaattisesti pois päältä, uudelleenasetuspainike. Lisäksi ergonominen kumitettu kahva tarjoaa miellyttävän otteen. Slime on valmistanut innokkaiden kannattajien iloksi myös fanituotteita, kuten esimerkiksi kahvimukin, avaimenperän jossa on pullonavaaja, Slime -logolla olevan tilavan T-paidan, sekä jännittävän valikoiman offroad-elokuvia, joissa on kuvattu parhaimmat palat eri offroad-kilpailuista.