Pyöräkauppa netissä
Pyöräile, ui, juokse! | Meiltä varusteet kesän aktiviteetteihin

SixSixOne

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Hanki SixSixOne -suojavarusteet edullisesti netistä Bikester.fi

SixSixOne on tuotemerkki, joka ilmentää sitä, miten hauskaa voi olla kahdella pyörällä. SixSixOne on perustettu vuonna 2000 Etelä-Kaliforniassa ja yritys suunnittelee ja valmistaa korkealuokkaisia suojavarusteita. Tuotemerkin nousu maailmankartalle on käynyt nopeasti ja tänään SixSixOne on yksi johtavista pyöräilijöiden suojavarusteiden valmistajista. Kehitys on ollut raivoisaa ja SixSixOne suojaakin tänä päivänä lukemattomia pyöräilijöitä ympäri maailman. Tuotemerkin tuotteet ovat tunnetusti erittäin kestäviä, mutta myös mukavia yllä. Tutustu tähän innovatiiviseen ja pirteään tuotemerkkiin Bikester.fi sivustolla ja tulet yllättymään, miten monipuolisesti pyöräilijää voidaan suojata. Valikoimasta löytyy muun muassa seuraavia tuotteita:

  • kyynärsuojia
  • polvisuojia
  • ajohanskoja
  • pyöräilykypäriä
  • rintapanssareita
SixSixOne on tämän päivän tunnetuimpia pyöräilyyn suojavarusteita valmistavia tuotemerkkejä. SixSixOne on innovatiivisella kehitystyöllään tuonut markkinoille erinomaisia suojavarusteita, jotka ovat erittäin toiminnallisia kiitos tuotemerkin tinkimättömän asenteen. SixSixOne on laadustaan tarkka ja aina innovatiivisilla muodoillaan yllättävä, mikä on perin ominaista amerikkalaiselle SixSixOne -brändille. SixSixOne, jonka pääkalloluola sijaitsee Kalifornian sydämessä San Diegossa, toimii johtavana motocross- ja pyöräurheilusuojien kehittäjänä ja valmistajana. Tuotemerkin erittäin monipuolisesta tuotevalikoimasta ei voi olla huomaamatta suojien innovatiivisia ratkaisuja, sillä tämä tuotemerkki ei muotoilusta tai kokoonpanosta tingi. SixSixOne tarjoaa suojaa koko vartalolle, päästä varpaisiin, ja valikoimasta löytyvät vakaat polvisuojat, tehokkaat ylävartalosuojat ja pyöräilykypärät. SixSixOne tarjoaa laajan valikoiman niin harrastajille kuin ammattilaisille.

SixSixOne Kypärät

Kunnon suojavarusteet takaa SixSixOne


Suojavarusteiden käyttö rajummissa pyöräilylajeissa on turvallisuuden kannalta viisasta. Esimerkiksi alamäkiajossa tai freeride-pyöräilyssä saattaa kovassa menossa kaatua tai osua oksaan, mahdollisuuksia loukkaantumiseen on useita. Alamäkiajon suosio on maailmalla huima, alamäkiajo on luultavasti toiseksi eniten seurattu pyöräilylaji maantieajon jälkeen. Pyörien, iskunvaimentimien ja monien muiden alamäkiajoon tarkoitettujen erikoisosien valmistus on yleistynyt ja alamäkipyörien kehitys on mahdollistanut myös freeride ajamisen, jossa tehdään erilaisia vaativia stuntteja. Stuntit voivat olla suuria pudotuksia tai hyppyjä, joissa ilmalennon aikana ajaja tekee tehdä erilaisia temppuja. Turvallisuuden vuoksi ovat rintapanssarien, selkäsuojien, sekä muiden suojavarusteiden valikoima lisääntynyt reilusti, ja suojat ovat muuttuneet vieläpä tyylikkäiksi ja olemaan osa urheiluvarustusta. Tuotemerkin kyynärsuojat ovat tuttua korkeaa laatua ja innovatiivista ajattelua. Comp Ellbow on kyynärsuoja, joka on rakenteeltaan kaksiosainen, jolloin kyynärnivel pystyy liikkumaan vapaasti, mutta on kuitenkin suojattu iskuilta. Näillä kyynärsuojilla eivät oksat pääse pistelemään, eivätkä kyynärpäät mene mustelmille kaatumisissa. SixSixOne on valmistanut muun muassa erinomaiset polvisuojat nimeltään Evo, jotka ovat kevyet ja loistavasti istuvat, ja ne on varustettu kahdella kiristysremmillä. Suojat ovat hyvin ilmastoidut. Nämä suojat sopivat pyöräilijälle, joka haluaa tehokasta suojaa polvilleen, mutta ei ole valmis tinkimään käyttömukavuudesta. Polvisuojissa on täydellinen iskunsuoja ja mukavuus muotoon valetulla D30-suojamateriaalilla ja Cordura-kangas on hyvin hengittävää ja joustavaa. Kevlar-vahvistukset ovat hankauskestävyyden parantamiseksi.

Suojaa kätesi tuulelta ja kylmältä käyttämällä ajohanskoja


SixSixOne on myös valmistanut mahtavia ajohanskoja, jotka suojaavat käsiä tehokkaasti erilaisilta naarmuilta ja iskuilta, sekä tietenkin kaatumistapauksissa. Valikoimasta löytyy ohuemmasta ajohanskasta aina hanskoihin, jotka tarjoavat maksimaalisen pidon, sekä suojaavat paneelit ulkokämmenellä suojaavat ulkoisilta iskuilta. Värivalikoima on myös monipuolinen sisältäen myös useita kuviollisia hanskoja, joten valitse vain suosikkiväriäsi olevat tuhdit ajohanskat. Tuotemerkin Evo ajohanskat ovat tukevat ja erittäin hyvin käsiä suojaavat tyylikkäät hanskat, joissa on tarrakiinnitys. Ajohanskojen ulkopinta on tukevasti topattu iskujen varalta ja hanska tarjoaa tukevan otteen ohjaustangosta. SixSixOne-pyöräilykypärät ovat korkealaatuisia ja toiminnallisia kypäriä, kuten Dirt Lid, joka on valmistettu kestävästä ABS-kuoresta ja mukana tulee lisäpehmusteita oikean koon säätämistä varten. Tuotemerkin Evo-kypärä on valmistettu lasikuidusta ja siinä on myös komposiittikuori. Kypärässä on irrotettava, kosteutta siirtävä Coolmax-vuori ja tuuletuskanavat kypärän sisällä parantavat hengittävyyttä. Rintapanssari on myös tärkeä osa varsinkin rajumpia pyöräilylajeja harrastettaessa. SixSixOne on suunnitellut ja valmistanut esimerkiksi Core Saver Vest wired-rintapanssarin, joka suojaa tehokkaasti iskuilta ja kolhuilta. Panssari on valmistettu useista materiaaleista, kuten muovista, polyuretaanista ja spandexista. Comp Pressure Suit on rintapanssari, joka on suunniteltu aktiivisille lapsille, jotka harrastavat lajia, jossa suojausta tarvitaan. Panssari suojaa tehokkaasti olkavarsia, kyynärvarsia, kyynärpäitä, olkapäitä, rintaa ja selkää. Comp Pressure Suit on massiivinen suoja kehon yläosalle, ja täydellinen suoja lapsille, jotka harrastavat esimerkiksi rajumpia maastopyöräilylajeja. Tule siis tekemøøn harrastuksestasi turvallisempaa osoitteessa Bikester.fi