paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Uusia pyöriä - Vuoden 2019 malleja nyt varastossa

SixSixOne

59 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
2

Hanki SixSixOne -suojavarusteet edullisesti netistä Bikester.fi

SixSixOne on tuotemerkki, joka ilmentää sitä, miten hauskaa voi olla kahdella pyörällä. SixSixOne on perustettu vuonna 2000 Etelä-Kaliforniassa ja yritys suunnittelee ja valmistaa korkealuokkaisia suojavarusteita. Tuotemerkin nousu maailmankartalle on käynyt nopeasti ja tänään SixSixOne on yksi johtavista pyöräilijöiden suojavarusteiden valmistajista. Kehitys on ollut raivoisaa ja SixSixOne suojaakin tänä päivänä lukemattomia pyöräilijöitä ympäri maailman. Tuotemerkin tuotteet ovat tunnetusti erittäin kestäviä, mutta myös mukavia yllä. Tutustu tähän innovatiiviseen ja pirteään tuotemerkkiin Bikester.fi sivustolla ja tulet yllättymään, miten monipuolisesti pyöräilijää voidaan suojata. Valikoimasta löytyy muun muassa seuraavia tuotteita:
  • kyynärsuojia
  • polvisuojia
  • ajohanskoja
  • pyöräilykypäriä
  • rintapanssareita
SixSixOne on tämän päivän tunnetuimpia pyöräilyyn suojavarusteita valmistavia tuotemerkkejä. SixSixOne on innovatiivisella kehitystyöllään tuonut markkinoille erinomaisia suojavarusteita, jotka ovat erittäin toiminnallisia kiitos tuotemerkin tinkimättömän asenteen. SixSixOne on laadustaan tarkka ja aina innovatiivisilla muodoillaan yllättävä, mikä on perin ominaista amerikkalaiselle SixSixOne -brändille. SixSixOne, jonka pääkalloluola sijaitsee Kalifornian sydämessä San Diegossa, toimii johtavana motocross- ja pyöräurheilusuojien kehittäjänä ja valmistajana. Tuotemerkin erittäin monipuolisesta tuotevalikoimasta ei voi olla huomaamatta suojien innovatiivisia ratkaisuja, sillä tämä tuotemerkki ei muotoilusta tai kokoonpanosta tingi. SixSixOne tarjoaa suojaa koko vartalolle, päästä varpaisiin, ja valikoimasta löytyvät vakaat polvisuojat, tehokkaat ylävartalosuojat ja pyöräilykypärät. SixSixOne tarjoaa laajan valikoiman niin harrastajille kuin ammattilaisille.

SixSixOne Kypärät

Kunnon suojavarusteet takaa SixSixOne


Suojavarusteiden käyttö rajummissa pyöräilylajeissa on turvallisuuden kannalta viisasta. Esimerkiksi alamäkiajossa tai freeride-pyöräilyssä saattaa kovassa menossa kaatua tai osua oksaan, mahdollisuuksia loukkaantumiseen on useita. Alamäkiajon suosio on maailmalla huima, alamäkiajo on luultavasti toiseksi eniten seurattu pyöräilylaji maantieajon jälkeen. Pyörien, iskunvaimentimien ja monien muiden alamäkiajoon tarkoitettujen erikoisosien valmistus on yleistynyt ja alamäkipyörien kehitys on mahdollistanut myös freeride ajamisen, jossa tehdään erilaisia vaativia stuntteja. Stuntit voivat olla suuria pudotuksia tai hyppyjä, joissa ilmalennon aikana ajaja tekee tehdä erilaisia temppuja. Turvallisuuden vuoksi ovat