Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Kaikki tarvittava työmatkapyöräilyyn

Silva

10 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • valkoinen
  • musta

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 4
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Silva 360° Orbit Selkäreppu 25l, musta
Silva 360° Orbit Selkäreppu 25l, musta musta
Silva
360° Orbit Selkäreppu 25l, musta
129,95 €
ilmainen toimitus
Silva 360° Orbit Selkäreppu 18l, musta
Silva 360° Orbit Selkäreppu 18l, musta musta
Silva
360° Orbit Selkäreppu 18l, musta
109,95 €
ilmainen toimitus
Silva 360° Lap Selkäreppu 18l
Silva 360° Lap Selkäreppu 18l
Silva
360° Lap Selkäreppu 18l
99,95 €
ilmainen toimitus
Silva 360° Orbit Selkäreppu 18l, valkoinen
Silva 360° Orbit Selkäreppu 18l, valkoinen valkoinen
Silva
360° Orbit Selkäreppu 18l, valkoinen
109,95 €
ilmainen toimitus
Silva Strive Light 10 Juomareppu, musta
Silva Strive Light 10 Juomareppu, musta musta
Silva
Strive Light 10 Juomareppu, musta
99,95 €
ilmainen toimitus
Pikatoimitus mahdollinen
  • Versiot: XS/SML/XL
Silva Strive Mountain Pack 23+3, musta
Silva Strive Mountain Pack 23+3, musta musta
Silva
Strive Mountain Pack 23+3, musta
RRP 99,95 € 82,95 €
Pikatoimitus mahdollinen
  • Versiot: M/L
- 17 %
Silva Strive Light 5 Juomareppu, musta
Silva Strive Light 5 Juomareppu, musta musta
Silva
Strive Light 5 Juomareppu, musta
RRP 89,95 € 79,95 €
Pikatoimitus mahdollinen
  • Versiot: XS/SL/XL
- 11 %
Silva Race 4X Juomavyö, musta
Silva Race 4X Juomavyö, musta musta
Silva
Race 4X Juomavyö, musta
RRP 89,95 € 69,95 €
Pikatoimitus mahdollinen
- 22 %
Silva Race 4 Juomavyö, musta
Silva Race 4 Juomavyö, musta musta
Silva
Race 4 Juomavyö, musta
RRP 49,95 € 40,95 €
Pikatoimitus mahdollinen
- 18 %
Silva Free 10X Juomavyö, musta
Silva Free 10X Juomavyö, musta musta
Silva
Free 10X Juomavyö, musta
RRP 99,95 € 84,95 €
Pikatoimitus mahdollinen
- 15 %

Ruotsalainen Silva – Valaistuksen ja suunnistuksen luottonimi

Silva on ruotsalainen valaistukseen, suunnistukseen, kiikareihin ja ulkoiluvarusteisiin erikoistunut tuotemerkki. Silvan vankat juuret ylettyvät vuoteen 1933, jolloin yritys kehitti ensimmäisen nestetäytteisen kompassinsa. Tämän innovaation seurauksena Silvan suosio on jatkanut menestystään tasaisen varmasti, ja tänä päivänä brändin tuotteita on myynnissä eri puolilla maailmaa. Innovatiivinen, tuotekehittelyssään aikaansa edellä oleva Silva lukeutuu maailman menestyksekkäimpiin kompassivalmistajiin.

Silva Strive Light 5 Juomareppu

Vuosikymmenten saatossa Silva alkoi kehittää kompassiensa seuraksi laadukkaita otsalamppuja ja kiikareita. Silvan kaikkien aikojen ensimmäinen otsalampun prototyyppi näki päivänvalonsa itse asiassa jo vuonna 1935, joten kyseessä on varsinainen uranuurtaja sekä kompassien että otsalamppujen markkinoiden saralla. Vuonna 2013 Silva laajensi tuotantonsa kattamaan myös ulkoiluvarusteet laajassa kirjossa. Tänä päivänä Silvan ulkoiluvarusteiden tarjontaan kuuluvat erilaiset laukut ja reput, nesteytysjärjestelmät sekä kävely- ja vaellussauvat. Lisäksi Silvalta löytyy myös omat varustekategoriansa merenkäyntiin ja työskentelyyn.

Kompassien ohella myös otsalamput lukeutuvat Silvan suosituimpiin tuotteisiin. Silvan huippulaadukkaat otsalamput tarjoavat tehokkaan valon kantaman ja erinomaisen käyttömukavuuden. Jokainen otsalamppu valmistetaan sillä periaatteella, että se pystyy tarjoamaan sekä mahdollisimman tehokkaan valaistuksen että miellyttävimmän käyttökokemuksen. Sen lisäksi, että Silvan otsalamput ovat saavuttaneet suuren suosion ulkoilijoiden, urheilijoiden ja retkeilijöiden keskuudessa, niitä käyttävät myös eri alojen ammattilaiset kaivostyöläisistä pelastushenkilökuntaan.

Ulkoilijan laadukkaasti varustava Silva

Kompassien ja otsalamppujen lisäksi tarkkoja laatukriteerejä noudattavat myös Silvan valmistamat kiikarit ja ulkoiluvarusteet. Silva valmistaa kiikareita sekä ulkoiluun ja retkeilyyn että merenkäyntiin sopimaan suunniteltuina malleina. Outdoor-malliston kiikareissa on erinomainen, jopa 10-kertainen suurennustoiminto, äärimmäisimpiäkin sääolosuhteita kestävä vedenpitävyys, huurtumaton ja kondensoitumaton linssirakenne sekä korkea optinen suorituskyky.

Silvan ulkoiluvarusteet on suunniteltu täydentämään luontoon suuntautuvia retkiä ja aktiivista arkea. Selkärepuista löytyy mallista riippuen loistavia ominaisuuksia, kuten erityisen tukeva rakenne, vedenpitävä suojapinnoite, rullattava yläosa sekä joustavat mesh-materiaalista valmistetut taskut. Silvan repuissa ja laukuissa käytetään huippulaadukkaita, kestävyydestään tunnettuja materiaaleja, kuten esimerkiksi 30D Cordura ja Ripstop. Erilaiset älykkäästi sijoitetut heijastavat yksityiskohdat tekevät näistä kantovälineistä turvallisia käyttää iltojen hämärtyessä.

Juomavyöt ja -liivit ovat kasvattaneet huimasti suosiotaan viimeisten vuosien aikana. Silva on erikoistunut myös niiden valmistukseen. Silva valmistaa eri tilavuuksilla varustettuja juomavöitä ja -liivejä, jotka on varustettu eristetyillä nestelokeroilla. Juomaliivien ja -vöiden valmistuksessa kiinnitetään huomiota sekä erittäin laadukkaiden ja optimaalisesti hengittävien materiaalien hyödyntämiseen että lopputuotteiden tinkimättömään keveyteen, jotta ne kulkisivat mahdollisimman sujuvasti ja huomaamattomasti mukana niin verkkaisilla retkillä kuin vauhdikkaammissakin aktiviteeteissa. Silvan juomavöissä on säädettävä vyötärönympärys ja juomaliivejä puolestaan on saatavilla eri kokoluokissa. Sekä liivit että vyöt on varustettu kestävillä YKK-vetoketjuilla.

Anna Bikesterin varustaa sinut laadukkaasti

Tutustu ajantasaiseen Silva-tuotteiden valikoimaamme ja tilaa meiltä pyöräilyyn, urheiluun tai retkeilyyn laadukkaita ruotsalaisia varusteita, jotka on tehty kestämään kovempaakin käyttöä. Valikoimamme vaihtelee jatkuvasti, mutta voit löytää meiltä Silvan valmistamana esimerkiksi loistavan valotehon tarjoavan otsalampun, erilaisiin sääolosuhteisiin mukautuvan selkärepun tai juomaliivin tai -vyön varmistamaan riittävän nesteytyksen urheilusuoritusten aikana.

Olipa sydäntäsi lähinnä pyöräily, juoksu, vaellus tai muu, varustamme jokaisen aktiivisen liikkujan vankalla ammattitaidolla ja kattavalla tuotevalikoimallamme. Valitse kätevästä valikoimastamme oma aktiviteettisi ja hanki meiltä huippulaadukkaat varusteet lempilajiisi.

Tai mikäli suosit varusteissasi tiettyjä valmistajia, pääset sivustollamme näppärästi kunkin tuotemerkin omalle tuotesivulle valitsemalla haluamasi tuotemerkin aakkosellisesta listauksesta. Ostosretkesi aikana suosittelemme kurkistamaan myös jatkuvasti päivittämäämme tarjoukset-kategoriaan, johon lisäämme valikoimastamme poistuvia tuotteita. Tästä kategoriasta voit tehdä kukkarolle kevyitä löytöjä, jotka nekin tulevat alan parhailta laatumerkeiltä.