paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

Silva

28 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Valaisun mestari Silva - ruotsalaista ammattitaitoa jo vuodesta 1933

Bikesterin Ruotsalainen Silva on valaisun ja navigoinnin ammattilainen, joka perustettiin vuonna 1933. Silva tarjoaa ehtymättömässä valikoimassaan kaikkea, mitä ulkoilmassa viihtyvä retkeilijä tai liikuntaa harrastava saattaa ikinä vaatia. Kun yrityksen perustanut veljeskolmikko Kjellström kehitti kaikkien aikojen ensimmäisen nesteellä täytetyn kompassin, he eivät tainneet arvata, mihin nousukiitoon yritys vielä ajan saatossa nousisi. Tuo navigaattorin esi-isä mullisti maailman ja oli pian ihmisten tietoisuudessa ympäri maailman. Tänä päivänä yritys valmistaa otsalamppuja ja kompasseja, joista molemmat kuuluvat jokaisen luonnossa liikkuvan ja viihtyvän perusvarustukseen.
Silva keskittyy tuotekehittelyssään korkeisiin teknisiin vaatimuksiin, jotka se tuotteilleen asettaa. Ensimmäisen otsalamppunsa yritys kehitti jo vuonna 1935. Silva on alusta alkaen pitänyt kiinni viimeisimmän tekniikan lisäksi myös siitä, että sen tavoitteena on lyödä laudalta muut valmistajat. Monessa suhteessa tässä on onnistuttukin ja Silva osoittaa yhä edelleen kilpailijoilleen tietä vuosikymmenestä toiseen. Tänään yhä useammat ulkoilmassa viihtyvät – niin retkeilijät, kävelyiden tekijät kuin urheilijatkin - valitsevat perinteikkään taiturin oman otsalamppunsa valmistajaksi ja toimittajaksi. Eikä ihme, sillä niin tehokas sen valon kantama ja muut viimeisen päälle hiotut ominaisuudet ovat! Bikester on huomioinut tämän merkin olemassaolon vahvasti, lisäten sen huipputuotteita valikoimaansa.

Silva valmistaa otsalamput monenlaisiin tarpeisiin

Silva-tuotteiden valikoimaamme kuuluu huippulaadukkaita, pannalla varustettuja Silva otsalamppuja moneen aktiiviseen menoon. Otsalamppujen näppärä pantaosa säätyy päähän kuin päähän sopivaksi niin, ettei lamppua tule ajatelleeksikaan. Kaikki Silva valot on luotu samaan tarkoitukseen – antamaan markkinoiden paras valaisuteho sekä tekemään käyttökokemuksesta miellyttävin mahdollinen. Ja mikä parasta – Silva otsalamppu pitää kätesi vapaina muihin askareisiin!

Roppakaupalla valaisevia ratkaisuja – tietysti Bikesterilla

Voisi kuvitella, ettei ostoksilla oleminen olisi näin helppoa ja sujuvaa! Bikesterin verkkokaupassa tutustut tuotteisiin omassa rauhassasi, ja teet ostopäätöksesi yksityiskohtaisiin tuotetietoihin perustuen. Bikesterilta löydät kaiken pyöräilyssä tarvittavan, polkupyöristä lähtien aina pyöräilyssä tarvittaviin pyöräilyvaatteisiin ja tarvikkeisiin asti. Valikoimaamme kuuluvat myös ammattimaisetkin vaatimukset täyttävät otsalamput, kuten Silva valaisevalla tarjonnallaan osoittaa. Helppo ja turvallinen verkkokauppa toimittaa tilauksesi vikkelästi perille, minkä lisäksi Bikester tarjoaa tuotteilleen 100 päivän avokaupan ja maksuttoman palautuksen.


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes