Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Lämpimät pyöräilyvaatteet talviajoon

Sigg

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • vihreä
  • musta

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Sigg Viva Kids One Juomapullo 500ml Lapset, vihreä/musta
Sigg Viva Kids One Juomapullo 500ml Lapset, vihreä/musta vihreä/musta
Sigg
Viva Kids One Juomapullo 500ml Lapset, vihreä/musta
16,95 €

Hanki Sigg -juomapullo ja -tarvikkeet edulliseen hintaan osoitteesta Bikester.fi

Sigg on sveitsiläinen yli satavuotias tuotemerkki, joka aloitti keittiötarvikkeiden pullojen suunnittelun ja valmistuksen jo vuonna 1908. 90-luvun lopussa Sigg keskittyi ainoastaan valmistamaan pulloja alumiinista. Sigg-pullot ovat erinomainen valinta, sillä ne ovat täysin kierrätettäviä pitkällä käyttöiällä. Tänään Sigg on todella suuri nimi alumiinisten juomapullojen valmistuksessa. Tämä luontoystävällinen yritys sijaitsee Frauenfeldisssä Sveitsissä. Tuotemerkki valmistaa myös polttoainepulloja muiden tuotemerkkien vapaa-ajan keittiöihin. Juomapullon ja polttoainepullon suurin ero on se, että juomapullon sisus on pinnoitettu suojaavalla myrkyttömällä kalvolla, joten polttoainepullo ei sovellu koskaan juomapulloksi. Kaikki Sigg -juomapullot ovat korkealaatuisia ja valmistettu 100% kierrätettävästä alumiinista, ja sitten vuoden 2009 ovat kaikki Sigg-juomapullot vapaita BPA:sta ainutlaatuisen EcoCare-pinnoituksen ansiosta. Ohut keraaminen vuoraus, joka kestää kaikenlaisia juomia, ei ainoastaan vettä. Tutustu laajaan Sigg -valikoimaan Bikester.fi sivustolla ja valitse omasi. Sigg on valmistanut erilaisia kokoelmia juomapulloistaan, kuten:

  • active
  • kids
  • classic
  • special edition

Juomapullot jokaiselle urheilijalle

Sigg -juomapullot ovat luontoystävällinen valinta tämän päivän urheilijoille, jotka haluavat toteuttaa suosikki urheilulajiaan hieman vihreämmällä tavalla. Juomapullo on erittäin tärkeä osa urheilusuoritusta, sillä nesteytyksen unohtuessa suoritukset kärsivät merkittävästi. Tiesitkö myös, että liian vähäinen juominen lisää ruokahalua, mutta juomalla vääränlaisia juomia saattaa myös kerätä ylimääräisiä kiloja. Aktiivisen urheilijan tulee juoda riittävästi nesteitä mieluiten pitkin päivää, sekä myös harjoittelun yhteydessä. Aktiivinen juominen pitää nestetasapainon hyvänä ja ylläpitää harjoitteluvirettä, suorituskykyä sekä hyvinvointia. Nesteytys voidaan jakaa neljään eri osaan, joista ensimmäinen on päivittäinen perusnesteytys, nesteytys ennen urheilusuoritusta, sekä liikunnan aikainen nesteytys ja nesteytys liikunnan jälkeisessä palautumisessa. Sigg on suunnitellut ja valmistanut erinomaisia juomapulloja aktiivisille urheilijoille, kuten esimerkiksi alumiininen Sigg Nat 0,75l, joka on BPA-vapaa ja siinä voidaan säilyttää vaikkapa keittoa. Pullossa on uusi juomajärjestelmä, joka on helppokäyttöinen, eikä pulloa tarvitse kallistaa juodessa. Tämä pullo on erinomainen valinta pyöräilyyn. Nat-juomapullo on saatavilla pirteän vihreänä. Lasten juomapullot ovat värikkäitä ja pullojen kyljissä on hauskoja kuvia. Sigg WMB Sports on tyylipuhdas peruspullo aikuisille. Väreille löytyy herkullisia nimiä, kuten savuinen helmi. Muita värivaihtoehtoja on intensiivinen musta, kirkkaan sininen, syvän punainen ja valkoinen. Näiden juomapullojen tilavuus on 0,75 litraa.

Sigg Nettikaupasta

Sigg Fairies&Butterflies on ihastuttava juomapullo perheen pienimmille. Sigg palkittiin British Mother and Baby Award-palkinnolla ja äänestettiin parhaaksi matkatuotteeksi alle 20 punnan hinnalla vuosina 2012 ja 2013. Tuotemerkin classic-kokoelmaan kuuluu tyylikäs WMB Swiss Emblem Red Touch-juomapullo, joka on trendikäs juomapullo aikuisille. Tämä klassikko ilmentää sveitsiläistä perintöä, tarkkuutta ja laatua. Tämä erittäin vanhaan malliin on tehty pieniä muutoksia vuosien varrella saavuttaakseen uusimmat standardit, mutta perusarvot ovat säilyneet samoina. Classic-sarjan pulloja on saatavilla punaisena ja mustana. Sigg on suunnitellut Special Edition-kokelman, josta löytyy erilaisia tuulahduksia maailmalta. Lapsille löytyvät hienot Hello Kitty ja Star Wars -juomapullot, ja formula faneille on saatavilla Sauber F1 tiimipullo. Star Wars juomapullojen kyljissä loistavat upeat elokuvan hahmojen upeat kuvitukset, kuten Yoda, Darth Maul ja Darth Vader. Hello Kitty pulloja löytyy valikoimasta useilla eri värityksillä. Kaikissa juomapulloissa on kuitenkin tuotemerkin logo hienosti näkyvillä.

Kannet ja tarvikkeet

Sigg juomapulloista voidaan juoda ilman pullon kallistamista. Pullojen kätevä Active Top Bottle-sulkumekanismi helpottaa esimerkiksi pyöräilijöiden nesteytystä. Pullojen pillitekniikka tekee pulloista erittäin tiiviitä ja pitää nesteen pullossa vaikka pullo olisi ylösalaisin. Tämä tekniikka on erinomainen pyöräillessä, jolloin pulloa ei tarvitse erikseen kiertää auki ja kallistaa juodakseen ja näin voidaan juodessa pitää jatkuvasti katse kohdistettuna tiehen ilman keskeytystä. Se on tehokasta nesteytystä. Juomapullot ovat erittäin helppohoitoisia ja muistettavaa on, ettei laita pulloa mikroaaltouunin tai pakastimeen. Sigg -juomapulloihin löytyy useita eri korkkeja joista voi valita itselleen korkin, joka sopii parhaiten omiin juomatapoihin. Pullojen suut löytyvät suurena tai perinteisinä oman valinnan mukaan. Suurempaan suuaukkoon saa helposti lisättyä jäitä, ja tietenkin pullon puhdistaminen on helpompaa. Pulloihin on myös saatavilla erivärisiä kansia korkin päälle. Sigg valmistaa myös käteviä eväslaatikoita useilla eri värityksillä.