paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Kesädiilit - Ota kaikki irti kesästä ja tarjouksistamme!

Shimano Zee

12 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Shimano ZEE -vaihteistot ja -jarrut haastavaan maastoon

Shimano ZEE on huippuluokkaa olevien jarrujen ja vaihteistojen kruunaamaton kuningas! ZEE tarjoaa kursailematonta helppoutta ja käyttömukavuutta maastoon ja alamäkiajoon. ZEE tarjoaa vankan alustan tukemaan aggressiivista ajoa vuoristoisilla polkuilla. Tämän tuoteperheen varaosat takaavat sen, että löydät virtaavan ja yhtenäisen liikkeen pyöräilyysi ja ne selviävät kovimmistakin haasteista - niin ylä- kuin alamäissä. Jos olet alamäkiajon aloittelija ja gravitaatio on sinulle suhteellisen uusi tuttavuus, voit luottaa siihen, että ZEE tulee olemaan paras ystäväsi ja turvallinen kumppani jopa haastavissa olosuhteissa.

Vaihtajat, vaihdekahvat ja jarrut sekä niiden varaosat Bikesterilta

Me Bikesterilla tiedämme, miltä tuntuu kruisailla Åren rinteitä alas ja kokeilla jopa mustia reittejä, jotka vaativat paljon vaihteistolta ja jarruilta, ja suosittelemmekin lämpimästi Shimanon ZEE-osia kaikkeen maastoajoon.

Vaihtajat ovat huolellisesti suunniteltuja, ja niissä käytettävät osat ja niiden materiaalit takaavat sen, etteivät vaihteet lukkiudu ja lyö tyhjää silloin, kun tarve on suurin. Kokonaiskapasiteetiltaan 25 hampaan vaihtaja on valmistettu alumiinista ja se on runkokiinnitteinen ja soveltuu erityisesti maastoajoon.

Vaihde- ja jarrukahvat sopivat todella hyvin käteen ja saatkin kahvoista haluamasi otteen helposti ja vaihteet liukuvat yhtä sulavasti kuin sormesi vaihtaessasi. Kahvat on suunniteltu eritoten freeride- ja alamäkikäyttöön ja jarrukahvojen muotoilusta näkee, että saat todella helposti säädettyä ne juuri sopivasti itsellesi, käytätpä jarruttaessasi kahta tai kolmea sormea. Kiekot on suunniteltu juuri näiden jarrujen kanssa käytettäviksi, joten ne sulautuvat täydellisesti yhteen.

Huomaathan, että meiltä saat myös tilattua varaosat Shimanon ZEE-sarjaan ja voit helposti päivittää kuluneet osat itse tai viedä pyörän näppärälle kaverille tai osaavaan huoltoon, mutta käyttää molemmissa tapauksissa alkuperäisosia.

Pikainen tilaus - pikaisesti retkipyöräilemään

Tilaa Shimanon ZEE-vaihteistot, jarrut ja muut varaosat jo tänään. Pian olet jo mahdollisesti maastossa pyöräilemässä ja testailemassa pyöräsi uusia osia ja niiden ominaisuuksia. Jos jostain syystä et pidä tilaamastasi tuotteesta tai se ei ole yhteensopiva pyöräsi muiden osien kanssa, voit palauttaa sen veloituksetta 100 päivän sisällä tilauksen toimituksesta. Mitä siis enää odotat, päivitä maastopyöräsi huippuosilla jo tänään!


Onko sinulla kysyttävää?
Valitettavasti puhelinlinjamme on tällä hetkellä suljettu.
Löydät sen sijaan vastauksia kysymyksiisi Usein kysytyt kysymykset -sivultamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes