paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Kesädiilit - Ota kaikki irti kesästä ja tarjouksistamme!

Shimano Tiagra

29 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Shimano Tiagra on kunto- ja maastopyöräilijöiden nappivalinta

Suosittu Shimanon Tiagra on todella kevyt, helppoasenteinen osasarja, joka kattaa vaihteistoon liittyvät tarpeet. Shimano Tiagran 10-vaihteinen, laajaskaalainen vaihdesetti on erityisesti tarkoitettu kunto- ja maantiepyöräilyyn. Sen pika-asennettavat osat takaavat sen, että sinulla ei mene sormi suuhun, kun haluat pyörääsi uuden vaihteiston.

Keskenään yhteensopivat ja pika-asennettavat osat

Takavaihtajia on saatavilla useassa eri mallissa lyhyestä keskipitkään, yhdellä maantiepyörien vaihteistojen laajimmalla takavaihtajakapasiteettiskaalalla. Pienin valikoimasta löytyvä hammaspyörä on 11 hampaalla varusteltu, kun taas pisimmillään sen saa 34-hampaisena (keskipitkä häkki) ja vastaavasti lyhyen häkin pyörässä pienimmän hammaspyörän saa minimissään 11-hampaisena ja suurimman maksimissaan 28-hampaisena. Kaikki Tiagran takavaihtajamallit ovat perinteisesti runkokiinnityksellä.

Shimano Tiagran etuvaihtaja takaa sen, että olet aina valmiina lähtöön. Ne voidaan joko juottaa runkoon tai kiinnittää pannalla. Kampeen yhdistettävä FD-4603-vaihtaja on 3-vaihteinen, kun taas eturattaaseen kiinnitettävä on 10-vaihteinen. Vastaavasti FD-4700-mallin etuvaihtajassa on 2-vaiheinen ja 10-vaiheinen kiinnitys Down Swing -rakenteella.

Valitse itsellesi sopiva vaihdevipu tai vaihdevipusetti laajasta valikoimastamme. Nämä Dualcontrol-vaihdevivut ovat täysin yhdistettävissä Shimano Tiagra -etuvaihtajiin. Vasen vaihtaja on 3-rattainen ja oikeanpuoleinen on 10-vaihteinen.

Tyylikkään harmaissa ja mustissa osissa on käytetty vain korkealaatuisia materiaaleja ja pitkälle kehiteltyjä Shimanon osia. Laadukkaat osat takaavat sen, että vaihteisto toimii moitteettomasti eikä jätä pulaan kiperimmissäkään tilanteissa. Alumiiniset osat on helppo huoltaa ja vaihtaa ja sen lisäksi voit valita Tiagra RD-4601- tai RD-4700-mallin, jotka ovat nyt entistäkin kevyempiä Super Light -malleja.

Shimanon BB-RS500-keskiö on omiaan toimimaan yhdessä Shimano Tiagra -vaihteiston kanssa. Sen ontto laakeri on todella sulava poljettaessa eikä kammen asennuskaan tule tuottamaan vaikeuksia, sillä kaikki nämä osat ovat yhteensopivia keskenään.

Shimanon Tiagra -kampisetti tarjoaa sinulle modernin teknologian ansiosta ainutlaatuisen, 10-vaihteiseen vaihteistoon tarkoitetun 4-siipisen kammen, joka on grammalleen viimeistelty keveäksi ja mahdollisimman pieneksi. Sen materiaaleina on käytetty korkealaatuista alumiinia ja iso eturatas on alumiinia ja lasikuidulla vahvistettua muovia. Kammen ja oikean keskiön avulla pyörään kuin pyörään saadaan aikaiseksi optimaalinen tasapaino jäykkyyden ja keveyden välillä. Polkeminen on sen jälkeen vain sinusta kiinni.
  • Osat ovat keskenään yhteensopivia ja niissä on pika-asennusominaisuus
  • Osissa yhdistyvät korkea laatu, tyylikäs ulkonäkö ja huolellinen viimeistely
  • Loppuun asti harkitut materiaalivalinnat takaavat tuotteiden keveyden
  • Osat on tarkoitettu erityisesti kunto- ja maantiepyöräilyyn

Varusta pyöräsi uusilla osilla jo viikon sisällä

Maantiepyöräilyyn soveltuvat Shimano Tiagra -sarjan osat voit helposti tilata meiltä jo tänään. Lähetämme tuotteet mahdollisesti jo tämän päivän aikana ja ne ovat ovellasi 3-7 päivässä. Muistathan myös 100 päivän palautusoikeuden, jos et jostakin syystä halua pitää tuotetta.


Onko sinulla kysyttävää?
Valitettavasti puhelinlinjamme on tällä hetkellä suljettu.
Löydät sen sijaan vastauksia kysymyksiisi Usein kysytyt kysymykset -sivultamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes