paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

Shimano Nexus

30 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Shimano Nexus sopii kaupunkien vilinään!

Pyörämaailman japanilainen mahtinimi Shimano on suunnitellut Shimano Nexus sarjansa miellyttämään vaativaa kaupunkipyöräilijää. Tämä osasarja on syntynyt heille, joille pyöräily on osa urbaania elämäntapaa. Sen pitää kestää hektisessä ja herkästi vaihtelevassa liikenteen rytmissä. Päivittäiseen käyttöön valmistetuissa Shimano Nexus komponenteissa painotetaan käytön selkeyttä, ekologisuutta, sekä luonnollisesti tyylikästä ulkonäköä. Sen kaikki mekanismit on luotu toimimaan sulavasti ja vaivattomasti.

Laajan vaihteiston rakenne on raskaansarjan laatua. Kestävyyttä ja helppokäyttöisyyttä tarvitaankin liikennevirran koko ajan äkisti nopeutuessa ja hidastuessa varsinkin ruuhka-aikoina. Vaihteiden vaihtaminen sujuu pehmeästi ja joustavasti. Vaihtajan selkeä osoitin on tärkeä ominaisuus vilkkaan liikenteen keskellä, koska se ei vie liikaa huomiota ympäristön seuraamiselta. Kaiken pitää pyöriä jouheasti navan ympärillä, joten sekin on saanut oman osansa vaativasta insinöörityöstä viimeisintä tiivistettä myöten. Shimano Nexus vanteet ovat yhtä aikaa kevyitä ja jäykkiä, siksi ne eivät tuo yhtään turhaa lisäpainoa pyörään. Shimano Nexus sarjaan kuuluu yrityksen oma, kuuluisa rullajarrutekniikka. Sen tarkka cam-and-roller-suunnittelu antaa helposti hallittavaa jarrutustehoa. Valitse sinäkin käyttöösi Shimano Nexusin osia verkkokaupastamme:
  • Rattaat
  • Vaihteenvalitsimet
  • Ketjut
  • Jarrukahvat

Tilaa Shimano Nexus pyöränosat näppärästi kotiin Bikesterilta!

Bikesterilta löydät sopivat osasarjat maastoon ja kaupunkiin!

Ehkä sinäkin kuljet päivittäin vilkkaan kaupungin kaduilla ja haluat liikkua lupsakasti liikenteen joukossa. Joudut toisinaan olemaan hyvinkin ketterä ja vikkelä päästäksesi ehjänä perille. Hyvät pyörän osat antavat pyöräilyyn pienen ylellisyyden häivähdyksen, mutta ne ovat lisäksi olennainen osa ajamisen turvallisuutta. Shimano Nexus kokee kaupunkielämän haasteet positiivisena ja vastaa niihin innokkaasti laadukkailla tekniikoillaan. Liikenteen melun ja pakokaasun keskellä jokainen pyöräilijä antaa oman ystävällisen tervehdyksensä maapallolle. Se sytyttää monet huomaamaan tämän liikkumismuodon valtavat hyödyt. Shimano Nexus tuotteet ovat osa yritystä, joka kannustaa hyvällä ja monipuolisella suunnittelullaan ihmisiä liikkumaan mahdollisimman paljon.


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes