paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Beat the Heat - Suojaa & nestettä kesähelteellä

Shimano Deore LX

0 Tuotetta
Hakemasi tuote ei valitettavasti ole tällä hetkellä saatavilla.
Myyntisuosikit

Kaupunkiajoon helpot ja yksinkertaiset Shimano Deore LX -tuotteet

Shimano LX-sarjan tuotteet on tehty käyttöä varten. Ne on suunniteltu päivittäiseen pyöräilyyn, oli se sitten vaunu perässä lapsen viemistä päiväkotiin, työmatkoja tai kauppa-asioiden hoitamista. Shimano LX on tehty kestämään päivittäistä käyttöä ja se on luotettava niin maastopoluilla että tien päällä. LX kestää isältä pojalle, sillä sen yksinkertainen, mutta kestävä järjestelmä on luotu pitkien matkojen polkemiseen ja kulkemiseen. Aktiivisen pyöräilijän ikuinen kumppani on Shimano LX!

Shimano on tunnettu laadustaan ja hiotuista yksityiskohdistaan

Laadustaan, luotettavuudestaan ja korkealaatuisesta teknologiastaan sekä innovatiivisista ratkaisuistaan tunnettu Shimano ei petä kannattajiaan edes yksinkertaisimmissa tuotteissaan ja siitä todistusaineistona on tämä Shimano LX -sarja. Shimanon Deore on yksi tuotemerkin tunnetuimpia ja käytetyimpiä sarjoja, sillä se sopii moneen käyttöön - kaupunkiajoon, vaelluksille ja maastoon. Valikoimastamme löytyvät vaihtajat ja levyjarrut ovat monen paatuneen pyöräilijän suosikkeja, sillä ne kestävät, kestävät ja kestävät. Shimanon Deore LX -tuoteperheeseen kuuluu niin levyjarruja kuin vannejarruja - ja tietysti niihin sopivia rattaita ja vaihtajia. Erikoisuutena näistä jarruista löytyy mm. sykemittaus, joka voi matka-ajossa olla hyvinkin oleellinen osa matkantekoa tai sitten vaan pieni kuriositeetti Matti Meikäläisille.

Mekaaniset V-jarrut ovat luotettavat ja ne on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja osista. Kuitenkin nämä jarrut ovat niin helppohoitoiset, että vaikka muuten olisimmekin sormi suussa pyörän huoltoon liittyvissä asioissa, nämä jarrut saa huollettua kuka tahansa. Hydraulisten jarrujen osalta tilanne on melkein sama, mutta näiden jarrujen huolto vaatii jo hieman osaamista. Deore-jarrujen käyttö kuitenkin on helppoa ja mutkatonta, joten voit rauhassa nauttia kruisailuista kaupungissa, pyörävaelluksilla tai maastossa, sillä näihin tuotteisiin voit luottaa, missä tahansa viilletätkin.

Mekaaniset ja hydrauliset jarrut sekä muut pyöränosat yhden katon alta

Mekaaniset jarrut ovat aina varma valinta, mutta hydrauliset jarrut sopivat kenties paremmin vaativimmille ajajille. Vaikka tilaisitkin osia, joita et loppupeleissä halua tai voi käyttää, voit olla täysin huoleti, sillä me tarjoamme 100 päivän avokaupan. Lisäksi yli 99 euron arvoiset varaosat ja muut kuin pyörät toimitamme sinulle veloituksetta.

Onko sinulla kysyttävää?
Valitettavasti puhelinlinjamme on tällä hetkellä suljettu.
Löydät sen sijaan vastauksia kysymyksiisi Usein kysytyt kysymykset -sivultamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes