paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Shimano Acera

244 Tuotetta
Valmistaja
 • 11
 • 2
 • 1
 • 7
 • 3
 • 11
 • 5
 • 4
 • 8
 • 27
 • 162
 • 2
 • 1
Hinta
asiakaspalaute
Lajittele
 
Sivu 1 /
5

Shimano Acera


Ihmiset ovat sidoksissa toisiinsa ja luontoon. Japanilainen Shimano kannustaa kaikkia nauttimaan luonnosta luomalla tasokasta tekniikkaa polkupyöriin. Se valmistaa tiettyihin käyttötarkoituksiin huolella hiottuja osasarjojaan äärimmäisellä intohimolla ja yksityiskohtaisella suunnittelutyöllä. Hyvälaatuiset tuotesarjat, kuten Shimano Acera, tukevat pyöräilijöiden aktiivista harrastamista ja kilpailua upeiden maisemien keskellä. Shimano Acera on tarkka, täsmällinen ja tyylikäs tuotesarja maasto- ja retkiajoon. Sen vaihteen vaihtaminen tapahtuu sulavasti, eikä sen aikana katoa polkijan tärkeitä tehoja turhaan. Siksi ajajan keskittyminen omaan suoritukseen ja ympäristön seuraamiseen paranee. Luotettavaa jarruvoimaa edustavat levy- ja v-jarrut antavat pyöräilijän käyttöön herkkää ja helposti hallittavaa nopeuden säätelyä. Tästä syystä tulevien tilanteiden ennakointi ja vaihtelevan maaston hyödyntäminen kisoissa helpottuu. Shimano Acera tarjoaa ajoon optimaalista suorituskykyä, sillä sen komponentit on suunniteltu toimimaan täydellisesti yhdessä. Pitkäikäisten osasarjojen hyvä suunnittelu heijastuu myös myöhemmin vaihdettaviin varaosiin. Se lisää kokonaisuuden käyttöikää vielä entisestään. Saman sarjan tuotteiden käyttäminen on erittäin kannattavaa myös pitkällä aikavälillä. Shimano Acera on hyvä esimerkki siitä, kuinka varmaa ja helppoa pyörän osien valinta voi olla. Pyöräkilpailut ovat nykyään silmiä hivelevää katsottavaa, sillä polkupyörät ovat ulkoasultaan yhä paremman näköisiä. Shimano Aceran ulkoasuun on todella panostettu ja näitä osia kyllä kehtaa näytelläkin. Pyörän osissa heijastuu upeasti virtaviivaisuus, keveys ja näyttävyys. Valitse käyttöösi varmoja Shimano Acera-tuotteita sivustomme valikoimista: Shimano Aceran tuotteet Bikesterilta!

Bikesteriltä löydät maailman kestävimmät osat pyörääsi!

Pyörä voi olla toisinaan kallis hankinta, joten sen kestävyyteen ja pitkäikäisyyteen kannattaa investoida. Se ei kuitenkaan aina tarkoita kalleimpia mahdollisia pyöränosat, vaan hyvää hintalaatusuhdetta. Paras hankintapaikka tunnetuille Shimano Acera-osille on: bikester.fi. Monet pyöräilevät ympäri vuoden, joten pyörän kuntoa on viisasta tarkkailla muulloinkin kuin vain keväisin. Lisävuosia pyörälle saa myös säännöllisellä huollolla ja kunnon seuraamisella. Saman osasarjan käyttäminen säästää osien etsimiseen ja turhiin kokeiluihin kuluvaa aikaa. Siksi hyväksi havaittu tuotesarja, kuten Shimano Acera, seuraakin pyörän mukana koko sen elinkaaren ajan.

Bikester poikkeaa massasta sinun hyödyksesi!

Myymme sinulle priimalaatuisia tuotteita turvallisesti. Toimitamme tuotteet perille nopeasti, niin voit aloittaa pyörän kunnostuksen pian. Saat meiltä 100 päivän ilmaisen palautusoikeuden tilaamillesi pyörän osille ja tarvikkeille.


TARVITSETKO APUA?
Puhelinlinjamme ovat lomasesongista johtuen tilapäisesti suljettuina. Pahoittelemme tästä aiheutunutta häiriötä. Voitte kuitenkin ottaa yhteyttä meihin sähköpostitse: asiakaspalvelu(at)bikester.fi.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.