MTB-kausi on täällä! | Kevään uudet MTB -vaatteet & -varusteet
Pyöräkauppa netissä

Serious Shoreline

4 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • keltainen
  • sininen
  • musta

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 3
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Serious Shoreline - Kunnianhimoiselle MTB-aloittelijalle
Serious Shoreline -mallimme on täydellinen vaativille maastopyöräilijöille. Sporttisella, kevyellä ja vankalla alumiinirungolla varustettuna, se rullaa vauhdikkaasti yli vaikeankin maaston. Ketterämpään menoon ja pitkäkestoiseen pyöräilyn iloon olemme lisäksi varustaneet Shorelinen 100 mm joustohaarukalla, lockout mukaan tullen. 24 vaihteen ansiosta löydät optimaalisen vastuksen jokaiseen jyrkkään rinteeseen ja alamäissä voit luottaa hydraulisiin levyjarruihin. Kaikki komponentit tulevat Shimanolta ja edustavat kentällä toteen näytettyä laatua. Hyvään pitoon maastoon siirtyessäsi, profiloidut Schwalbe-kumit pureutuvat hyvin, tarjoten myös pitoa asfalttiteillä. Korkealle tähtäävänä aloittelijana tai hintatietoisena vakituisena pyöräilijänä Serious Shoreline on mitä parhain valinta.
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Serious Shoreline Street 27,5", sininen sininen
Serious
Shoreline Street 27,5", sininen
689,95 € 649,00 €
  • Versiot: 38cm (27.5")42cm (27.5")
Serious Shoreline Street 27,5", sininen
Serious Shoreline Street 27,5", musta musta
Serious
Shoreline Street 27,5", musta
689,95 € 649,00 €
  • Versiot: 38cm (27.5")
Serious Shoreline Street 27,5", musta
Serious Shoreline Street Rigid 29", yellow/musta yellow/musta
Serious
Shoreline Street Rigid 29", yellow/musta
589,95 € 549,00 €
  • Versiot: 38cm (29")
Serious Shoreline Street Rigid 29", yellow/musta
Serious Shoreline, musta musta
Uusi
Serious
Shoreline, musta
689,95 € 589,95 €
- 100,00 €
  • Versiot: 42cm (27.5")46cm (27.5")50cm (27.5")54cm (27.5")
Serious Shoreline, musta
Lisätietoa

Aloittelevan maastopyöräilijän avuksi tulee Serious Shoreline

Serious Shoreline -mallisto koostuu etujousitetuista alumiinirunkoisista pyöristä, joiden tekniset ominaisuudet peittoavat monet täysjousitetut pyörät. Sen tukeva runko tuo vakautta ajoon ja vastaanottava etuiskunvaimennin auttaa sinua rullaamaan rankemmassakin maastossa. 30 mm joustava etuhaarukka nimittäin on herkkä reagoimaan pienimpiinkin kumpareisiin ja satulassa istuessasi et edes tunne niitä. Haluttaessa sen saa myös lukittua etkä tuhlaa energiaasi sen liikkeisiin, vaan voit keskittyä olennaiseen, nimittäin vauhdin hurmaan! Sitä kaikki aloittelevat maastopyöräilijät juuri kaipaavat. Pyörän ympärille on koottu laadukkaita komponentteja sekä tunnetulta Shimanolta sekä Schwalbelta ja näiden valmistajien komponentit takaavat sen, että renkaat rullaavat tarvittaessa haluttuun tahtiin, mutta tarvittaessa ne myös pysähtyvät. Pitävät renkaat ovat kaiken a ja o, mutta rullavuudestakaan ei tule tinkiä - tällöin Schwalbe yhdistettynä Shorelinen muuhun suunnitteluun on täydellinen kunnianhimoisen, mutta hintatietoisen pyöräilijän valinta!

Meiltä kaikki halutuimmat Serious Shoreline -mallit

Me tiedämme, mitä aloitteleva maastopyöräilijä tarvitsee: vakaan menopelin, jonka ympärille on koottu laadukkaita, kestäviä osia tuomaan helppoutta polkemiseen ja alamäkiajoon. Siihen huutoon vastaa Serious Shoreline ja Bikester! Meiltä löydät nimittäin niin aikuisten kuin lastenkin Serious Shoreline -pyörät ja koko perhe voi halutessaan aloittaa vauhdikkaan harrastuksen yhdessä.

Kevyt, mutta vakaa Shoreline on varustettu 30 mm joustavalla etuhaarukalla, jonka tarvittaessa saa lukittua. Laadukkaat Shimanon Deore -malliston jarrut, vaihteistot ja muut osat takaavat lisäksi sen, että tämän pyörän selässä kaikki sujuu kuin tanssi. Helppohoitoiset Shimanon osat ovat kestäviä ja hyvin huollettuna säilyvät isältä pojalle.

Maastopolkujen kuninkaallisille helppohoitoiset pyörät Bikesterilta

Ulkoilmassa reippailemisesta voi nauttia kaiken ikäisenä ja se onkin nyt tehty helpoksi tämän edullisen, mutta huippulaatuisen pyörän ansiosta. Sillä pääsee töihin, harrastuksiin tai pyörälenkin jälkeen vaikka kaverin luokse saunomaan ja kotiin nukkumaan. Huomioithan, että meiltä saat ilmaisen toimituksen yli 499€ pyöräostoksille ja sen lisäksi takaamme aina nopean toimituksen ja tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden.