paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Covid-19: Tavarantoimitukset toimivat normaalisti! - Siirry FAQ (UKK) osioomme

Serious Tenaya

2 Tuotetta
Hinta
asiakaspalaute
Serious

Serious Tenaya: Jokaisesta reissusta tulee seikkailu

2484 metriä merenpinnan yläpuolella Yosemite -kansallispuistossa Kaliforniassa, pieni Tenya-niminen järvi makaa henkeäsalpaavien vuoristomaisemien keskellä. Puisto tunnetaan vaikuttavista graniittikallioistaan, lukuisista vesiputouksistaan, muinaisista mammuttipetäjistään ja puhtaista järvistään. Serious Tenaya krossipyörä saa nimensä tästä maisemakuvasta, tarjoten ihanteellisen pyörän mukiavaan luonnon löytämiseen poluilla, hiekka- ja metsäteillä. Valitsit jäykällä tai joustetulla haarukalla tulevan version, kaikki Tenaya -pyörät ovat kevyellä ja vankalla alumiinirungon ympärille rakennetut. Nämä krossipyörät saavat pisteet hyvälaatuisista komponenteistaan ja erittäin edullisista hinnoistaan. Shimano Deore -komponentit, Deore XT -järjestelmä ja hydrauliset levyjarrut ansaitsevat erikoismaininnan.

Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Kirkkaasta Yosemiten kansallispuiston järvestä nimensä saanut Serious Tenaya on yhtä viileä kuin itse jäätikköjärvi

Yosemiten kansallispuiston ylväät maisemat, raikkaat vedet ja erityisesti pyöräilijöille luodut reitit, polut ja soratiet sekä muut pyöräreitit ovat innostaneet tämän pyörän muotoilijoita ja insinöörejä. Serious Tenaya -hybridipyörä on siitä erityinen, että se on kuin luotu liikkumaan sellaisissa olosuhteissa kuin kansallispuistot ja tunturimaisemat. Sen kevyt, mutta todella hyvin vääntöä kestävä alumiinirunko yhdistettynä tasapainoiseen geometriaan tekee siitä todella helposti käsiteltävän pyörän, joka selviää kansallispuistojen pyöräreittien sille asettamista haasteista.

Tenaya on kuin valtamerialus, joka risteilee maita ja mantuja

Offroad-virityksillä kuorrutettu hybridipyörä on omiaan missä tahansa maastossa: sorateilla, kärrypoluilla, hiekkaisilla tunturipoluilla ja asfaltilla. Tässä pyörässä ei ole tehty kompromisseja, vaikka se luokitellaankin hybridiksi, sillä sen toimintavarmuus ja kevyt paino yhdistettynä Shimanon Deore-osiin tekee siitä korkealaatuisen menopelin, joka risteilijän lailla selviää maaston myrskyistä ja mylväyksistä.

Hydraulisilla levyjarruilla varustellut Tenaya-polkupyörät on valmistettu korkealaatuisesta alumiinista ja siksi Serious Tenaya -pyörien rungoille myönnetäänkin 10 vuoden takuu. Sen runko on tehty kestämään rankempiakin olosuhteita, mutta se rullaa maantiepyörän lailla myös asvaltilla. Näitä tyylikkäitä ja hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia pyöriä on saatavilla niin miehille kuin naisillekin. Voit myös valita joko etujousitetun tai jäykän mallin mielesi mukaan. Molemmat ovat laadukkaita, mutta pyörän käyttötarkoitus ratkaisee, minkä valinnan teet. Etujousitetut mallit, joiden jousituksen saa lukittua, ovat omiaan hieman haastavimmilla maastoreiteillä ja ne sopivat paremmin vaikeakulkuisessa maastossa pyöräilyyn. Jos taas pääasiassa tulet ajamaan pyörällä työmatkoja ja kenties kasvattamaan vähän kuntoa lenkkeilemällä sen selässä, voit hyvin valita jäykän haarukan.

Tutustu laajaan valikoimaamme ja shoppaile kotisi rauhassa

Erinomaisesta asiakaspalvelusta, nopeista toimituksista ja joustavista toimitusehdoistaan tutuksi tullut Bikester tarjoaa sinulle helppoja shoppailutuokioita kotisi rauhassa. Kun olet rauhassa vertaillut ja tutkinut tuotteita, voit tilata ne helposti lisäämällä ne ostoskoriisi ja sitten suuntaamalla kassalle. Saat myös aina 100 päivän palautusoikeuden tilatessasi meiltä Bikesterilta!


TARVITSETKO APUA?
Suljettu puhelinpalvelu
Lisätietoja
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes