paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Kesädiilit - Ota kaikki irti kesästä ja tarjouksistamme!

Serious Rockville

11 Tuotetta
Serious

Serious Rockville - Edullinen pääsy MTB-maailmaan

Serious Rockville on tuhansien koettelema aloittelijamalli. Tiedämme, että niillä, jotka aloittelevat maastopyöräilyä tai vaihtavat maastopyöräilyyn ensimmäistä kertaa, on erilaiset vaatimukset kuin kokeneilla ammattilaisilla, jotka etsivät korkeimman laadun kilpavälinettä. Siitä syystä annoimme Rockvillellemme laajan valikoiman laaja-alaisia ominaisuuksia ja loimme monipuolisen, helppokäyttöisen paketin. Oli kyseessä lasten malli 20 tai 24 tuuman pyörillä taikka sitten 26 tai 27,5 tuuman pyörät aikuisia varten, joko puhtaana maastopyöränä tai maantievarustelulla "Rockville Street" -sarjassamme, Serious Rockville tarjoaa mukavan ja kätevän pyörän, joka syöttää itseluottamusta yhtä lailla asfaltti-, kuin hiekkateillä.

Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Serious Rockville vastaa koko perheen pyörätarpeisiin

Valikoimastamme löytyy Rockville-pyörät vaikka koko suvun tarpeisiin – perheen pienimmille, teineille ja aikuisille – niin vaativiin kuin vähemmän vaativiin ajo-olosuhteisiin. Saksalaisen Serious-pyörävalmistajan pyöriä yhdistää toiminnallisuus, kestävyys, korkea laatu ja yksinkertaisuus eivätkä Rockville-pyörät tee siitä poikkeusta. Valitse uusi luotettava menopelisi näiden pyörien joukosta jo tänään.

Laadukas kokoonpano pyörän koosta riippumatta

Serious Rockville on tuhansien ihmisten suosima sarja, sillä se ei jätä ketään huomioimatta. Rockville täyttää sellaisten ihmisten haaveet, jotka unelmoivat maastopyöräilyn aloittamisesta, mutta eivät halua välttämättä tehdä heti alkuun suuria sijoituksia. Tämä pyörä on niin monipuolinen, että se täyttää sekä ammattilaispyöräilijän että pienen taaperon suurimmat haaveet. Rockville on koottu monipuoliseksi ja helppokäyttöiseksi pyöräksi, josta löytyy niin lastenmalleja, maastopyöriä kuin katupyöriä. Rockville on niin monipuolinen ja sen käyttö on yhtä yksinkertaista niin koko perheen maastopyöräretkillä että kaupunkiajossa.

Lapsille suunnattuja malleja löytyy valikoimastamme niin vaaleanpunaisena, violettina, mustana kuin vaaleansinisenäkin. Kokoja lastenmalleista löytyy 20 tuuman junioripyöristä aina 24-tuumaisiin, sporttisiin Rockville Street -maastopyöriin seikkailunhaluisille nuorille. Aikuisille Rockvilleä löytyy 26”, 27,5” sekä 28” vanteilla. Näissä pyörissä on käytetty mm. Shimanon laadukkaita komponentteja, jotka takaavat stabiilin ja vaivattoman ajokokemuksen. Tämä etujousitettu pyörä on valmistettu kevyestä alumiinista, jonka ympärille on koottu kestäviä ja helppokäyttöisiä osia ja siksi sen huolto onkin helppoa ja näin ollen käyttöikä on myös pidempi. Etujousitus auttaa sinua epätasaisemmassa maastossa.

Jos itse olet aloittelemassa maastopyöräilyä tai lapsesi haluaa aloittaa uuden harrastuksen, et välttämättä ole valmis sijoittamaan useita tuhansia pyörään. Tässä pyörässä yhdistyvät kevyt alumiinirunko, Shimanon laadukkaat vaihteet, tehokkaat jarrut sekä pitävät ja maastoon pureutuvat, turvalliset renkaat. Mitä muuta kaipaatkaan kuin täyttä vastinetta rahoillesi? Tämä pyörä on kompakti paketti kaikkea, mitä tarvitset uuden harrastuksen aloittamiseen tai muuten vain kruisailuun.

  • Pyöriä kaikenikäisille lapsista aikuisiin
  • Hintatietoisen valinta
  • Laadukas kokoonpano ja helppokäyttöisyys, jotka sopivat myös aloittelijalle
  • Sopivat niin harrastelijoille kuin ammattimaisempaan käyttöön

Tilaa pyörät koko perheelle jo tänään

Nämä maastopyöräilyä aloittaville suunnatut Serious Rockville -pyörät takaavat sinulle nautinnollisia hetkiä niin sorateillä, metsäpoluilla kuin asfaltillakin. Tilaa omasi jo tänään. Muistathan myös 100 päivän palautusoikeuden, jos et jostakin syystä halua pitää tuotetta.


Onko sinulla kysyttävää?
Valitettavasti puhelinlinjamme on tällä hetkellä suljettu.
Löydät sen sijaan vastauksia kysymyksiisi Usein kysytyt kysymykset -sivultamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes