paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet
Serious

Serious Intention Street, matt black (2020)

ID: 1122851
979,95 €
849,00 €
- 13%
Ei sis. toimituskuluja
Mikä koko sopii minulle?
Valitse oma runkokoko

Sinulla on ostoskorissasi valittuna toinen koko. Voit tarkistaa kokotaulukostamme sinulle sopivan koon.

Lisää toivelistaan
  • 30 päivän avoin kauppa Ilmaiset palautukset
  • ILMAINEN TOIMITUS pienemmile osille YLI 99 €6
  • 40 000 tuotetta 600 merkkiä
Tuotetiedot

Valitettavasti tuoteselostetta ei ole tällä hetkellä saatavilla suomeksi.

The Serious Intention Street is a thoroughly modern town racer. Everything you need for fast ways in urban surroundings in a stylish matt black stealth look and the renunciation of any unnecessary knick-knacks result in a functionally and optically convincing companion to show the public transport in the big city the cold shoulder and still be faster at your destination.

The hydroformed aluminium frame together with the aluminium rigid fork form the sporty and elegant Chasis and help to keep the overall weight low. Hydraulic disc brakes and a Shimano Nexus 8-speed hub gear ensure top acceleration and deceleration without disturbing the tidy appearance. The slim yet robust 28 inch disc wheelset makes it clear at what speed the Intention Urban prefers to travel. The Schwalbe Kojak tires virtually challenge speed. Whether for a cafe appointment, a meeting at the office or a lecture - with this Serious you'll get there before the others and have already had time to get yourself a cafe.

Erityispiirteet

10 vuoden takuu

Runko

10 vuoden runkotakuu

Bikester takaa seuraaville merkeille 10 vuoden takuun ostopäivästä lähtien; VOTEC, Serious, Vermont, Fixie Inc. ja Ortler (poislukien VRC-mallit, joissa on 6 vuoden takuu rungolle ja etuhaarukalle). Tähän takuuseen kuuluvat mallit vuodesta 2013 lähtien. Takuuseen kuuluu mahdollinen tarvittava korjaus tai vioittuneen rungon korvaaminen uudemman vuosimallin rungolla. Ylimääräiset kustannukset, kuten asennus tai rahti eivät sisälly takuuseen. Takuu ei kata huolimattoman käytön aiheuttamia vaurioita, kuten hypyistä, liian painavasta lastista tai muusta heitteille jätöstä koituneita vaurioita. Mikäli runkoon on asennettu ylimääräisiä komponetteja, takuu raukeaa. Runkotakuun lisäksi kaikissa pyörissä on 2 vuoden takuu. Takuu ei koske tavallisessa käytössä kuluvia osia.

Ominaisuudet
Käyttötarkoitus
urban  
Paino (noin)
14.01  kg
Vaihteiden kokonaismäärä
8  
Toimituksen sisältö
Sis. polkimet: kyllä  
Runko
Materiaalityyppi: Alumiini
Rakenne: Diamant
Etuhaarukka
Rakenne: Jäykkä etuhaarukka
Merkki: Serious
Tyyppi: Alumiini
Vaihteisto
Vaihteiston tyyppi: Napavaihteisto
Vaihteiden lukumäärä: 8
Merkki: Shimano
Tyyppi: Nexus 8
Vaihdevipu
Merkki: Shimano
Tyyppi: Nexus 8
Kampisarja
Malli: ProWheel RPL 242A-4
Eturatas 1: 42 hampaat
Keskiö
Malli: VP-BC73  
Ketjut
Malli: KMC Z-610, anti-rust  
Kasetti
Malli: Shimano Nexus  
Etujarrut
Merkki: Shimano
Tyyppi: MT200, Roottori: Shimano RT10
Jarrusysteemi: Hydraulinen levyjarru
Takajarrut
Merkki: Shimano
Tyyppi: MT200, Roottori: Shimano RT10
Jarrusysteemi: Hydraulinen levyjarru
Jarrukahva
Malli: Shimano MT200  
Ohjaustanko
Rakenne: Riser
Malli: Kalloy
Materiaali: Aluminium
Ohjainkannatin
Rakenne: A-Head
Malli: Kalloy
Materiaali: Aluminium
Kädensijat
HERRMANS CLIK DD37  
Ohjainlaakeri
VP A41AC  
Satula
Selle Royal Essenca Atheletic  
Satulatolppa
Rakenne: Patentoitu
Halkaisija: 27.2 mm
Tyyppi: Promax SP-222, 300 mm
Materiaali: Aluminium
Etunapa
Malli: Shimano DHD37  
Takanapa
Malli: Shimano Nexus 8  
Vanteet
Malli: X-Pert X12
Materiaali: Alumiini
Rakenne: Ontto kammio
Koko (tuumaa): 28 tuuma
Eturengas
Koko (tuumaa): 28
Renkaanleveys: 35 mm
Malli: Schwalbe Kojak
Takarengas
Koko (tuumaa): 28
Renkaanleveys: 35 mm
Malli: Schwalbe Kojak
Polkimet
VP-616  
Lokasuojat
Materiaali: Alumiini-Muovi  
Dynamo
Rakenne: napadynamo
Malli: Shimano DHD37
Muuta
Fenders: SKS Bonfire with integrated lighting  
Tyyppi
Geen e-bike  
Sukupuoli
Unisex
vuosimalli
2020
Tuotenro
1122851
Arvostelu
4.5
6 arvostelu(a)
5 tähteä
3
4 tähteä
3
3 tähteä
0
2 tähteä
0
1 tähti
0
09.07.2020
Dario
kaunis ja tyylikäs kaupunkipyörä
bici da città bella e elegante
Automaattinen käännös italiasta Takaisin alkuperäiseen arvosteluun

Kuten kuvauksessa todetaan, kaupunkipyörä ilman hienouksia, välttämätön, mutta erittäin kaunis, tyylikäs ja toimiva. Osittain toimitettu toimitettuna aikataulun mukaan, erittäin selkeillä ohjeilla kokoonpanon loppuun saattamiseksi. Hyvää vastinetta rahalle.

Come indicato nella descrizione, bicicletta da città senza fronzoli, essenziale ma molto bella, elegante e funzionale. Consegnata nei tempi previsti parzialmente assemblata, con istruzioni molto chiare per terminarne il montaggio. Buon rapporto qualità-prezzo.

20.06.2020
meccuy01
Upea pyörä pienillä heikkouksilla
Tolles Rad mit leichten Schwächen
Automaattinen käännös saksasta Takaisin alkuperäiseen arvosteluun

Kaiken kaikkiaan todella hieno pyörä - matta näyttää uskomattoman hyvältä! Kaikille, jotka kysyvät myös kysymyksen (koska se ei ole selvää tuotetiedoista ...): Valo on rakennettu sekä etu- että takalasiin. Toisaalta se on aika siistiä, koska näyttää hyvältä. Mutta se aiheutti jo paniikkia kasvot työpajassa toimituksen yhteydessä. Tätä ei voida korjata todella hyvin. Valon korkeutta ei voida säätää. Jokainen, joka voi elää sen kanssa, on tyytyväinen pyöräyn. Pyörä on miellyttävän kevyt ja ajaa hyvin - se loistaa täällä ja siellä aika ajoin, mutta oikeilla taitoilla voit silti kiertää muutama ruuvi sammuttaaksesi sen.

Insgesamt ein wirklich super Rad – das matt sieht unglaublich gut aus! Für alle, die sich auch die Frage stellen (weil es aus den Produktdaten nicht hervor geht...): Das Licht ist sowohl im Schutzblech vorn, als auch im Schutzblech hinten eingebaut. Das ist einerseits ziemlich cool, weil es gut aussieht. Sorgte aber bereits bei der Anlieferung für panische Gesichter in der Werkstatt. Wirklich gut lässt sich das nicht reparieren. Das Licht lässt sich auch in der Höhe nicht verstellen. Wer damit leben kann, wird mit dem Rad aber zufrieden sein. Das Rad ist angenehm leicht und fährt sich gut – es knarzt hier und da immer mal, aber mit den richtigen Fertigkeiten kann man da sicher noch an der ein oder anderen Schraube drehen, um das abzustellen.

10.06.2020
Denis
Erittäin hyvä vastine rahalle!
Very good value for the money!
Automaattinen käännös ruotsista Takaisin alkuperäiseen arvosteluun

Lyhyt katsaus muutaman päivän käytön jälkeen keskittyen siihen, mitä teknisistä tiedoista puuttuu. Runko tuntuu kevyeltä ja tukevalta. Takaosan kiinnitystelineessä on reikiä sekä KSA-18 että KSA-40 -standardien kiinnittämiseen vasempaan ketjuntukeen. Minulla on joitain (ei kriittisiä) epäilyksiä maalin laadusta aiheutettaessa tarkkaa tarkastelua ja heijastuksessa lievää sateenkaarta ja tahroja, jotka ovat havaittavissa, myös mustasta matepinnasta tuli nopeasti näkyvästi pölyistä. Sisäinen johdotus ei ole vain esteettinen, vaan myös suojaa kaapeleita ja johtoja, mutta rungon sisääntuloissa ei ole pehmennysmateriaaleja, jotka johtavat voimakkaaseen kulumiseen. Myös huonon johdotuksen takia haarukassa on käytetty 4 tai 5 muovisoljaa ja molemmat ketjut pysyvät, mikä näyttää outolta. Suurin huolenaihe on sähköjohdotus: ohuet kaksi erillistä johtoa, jotka on johdettu suojaamattomiksi etu- ja takavalojen lokasuojaten alle, ja liitosten holkit ovat jäykät eivätkä koskaan mene rungon reikiin. Etu- ja takalokasuojat toimivat mukavasti, etusuojassa on päälle / pois-painike (ei näkyvissä, onko se päällä tai pois päältä), mielenkiintoista, että takavalot himmenevät 1 minuutin kuluessa pysähdyksestä. Satula ei ole mukava ja materiaali tuntuu huokoiselta, voi todennäköisesti imeä vettä sateessa, onko se todellinen Selle Royal? Löydän tämän mallin SR: n verkkosivustolta. Ohjaustangon varsi on melkein vaakasuora ja liian alhainen minulle päivittäisissä kaupunkimatkoissa, haluaisi olla säädettävä. Huomaa, että Schwalbe Kojak on ehdottomasti liukas ja korkeapaineinen rengas (4-6,5 bar), 5 bar kohdalla tunnen jokaisen pienen halkeilun jalkakäytävälle, ja harkitse myös sisärenkaiden käyttöä Presta-venttiileillä. Shimano-vaihdenapa ja hydrauliset jarrut toimivat täydellisesti ja tulivat tehtaalta hyvin säädettyinä. Haluaisin lisätä ketjunkiristimen kuten Alfine-sarjassa. Yhteenveto: erittäin hyvää vastinetta rahalle! Näyttää siltä, että se on markkinoiden edullisin malli, jossa on Shimano Inter 8, hydrauliset katkot, alumiinirunko ja haarukka, navan dünamo, SKS lokasuojat, joissa on dynaaminen moottori edessä ja takana. Kompromissi satulassa, polkimissa, ohjaustangon varressa, huono johdotus ja ei potkuritelinettä… mutta kaikki tämä voidaan helposti muuttaa omien mieltymyksiesi mukaan! Pyörä toimitetaan täysin varustettuna, sinun on vain asennettava etupyörä ja polkimet. Käsikirja on hyvin yleinen ja jotkut tiedot tietystä mallista puuttuvat. Pyörä saapui erittäin nopeasti, hyvin pakattu ja hyvässä kunnossa!

Short review after few days of use with focus on what is missing in tech specs. Frame feels light weight and sturdy, there are holes for rear kickstand mounting both KSA-18 and KSA-40 standards on the left chain stay. I have some (not critical) doubts about the quality of the paint cause upon close inspection and on reflection a slight rainbow and stains are noticeable, also black mate surface quickly became visibly dusty. Internal wiring suppose not to be only esthetical but also to protect cables and wires, but there are no softening materials in frame inlets which will leads to extensive wear. Also due to poor wiring there are 4 or 5 plastic buckles used on the fork and both chain stays, which looks odd. Electrical wiring is the biggest concern: thin two single wires routed unprotected beneath fenders for front and rear lights and the sleeves on the joins feels stiff and don’t goes inside the frame holes. Lights on the front and rear fenders works nice, there is an on/off push button (not visible is it on or off) on the front fender, interesting that rear light dimming within 1 min after stop. Saddle not comfortable and material feels porous, probably may soak water in the rain, is it a real Selle Royal? I can’t find this model on SR website. Handlebar stem is almost horizontal and it’s too low for me for daily city rides, wish to have an adjustable one. Be aware that Schwalbe Kojak absolutely slick and high pressure tires (4-6.5 bar), at 5 bar I feel every small crack on the pavement, also consider use of inner tires with Presta valves. Shimano gear hub and hydraulic brakes works perfect and came from factory well adjusted. I’d wish to add a chain tensioner as on Alfine series. Summary: very good value for the money! Looks like it is most affordable model on the market with Shimano Inter 8, hydraulic breaks, aluminum frame and fork, hub dynamo, SKS fenders with dynamo-powered front and rear light. It’s compromise on saddle, pedals, handlebar stem, bad wiring and no kickstand… but all of this could be easily changed with your own preferences! Bike delivered fully equipped, you need just install front wheel and pedals. Manual is very general and some information about particular model is missing. Bike arrived very quick, well packed and in perfect condition!


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes