Pyöräkauppa netissä
VOTEC VRX | Vihdoinkin saatavilla, hanki nyt omasi!
null
Segway - Simply Moving
Segway otti itselleen 90-luvun loppupuolella tehtäväkseen ihmisten liikkumisen ja tasapainottelun muuntamisen elektronisiksi laitteiksi. Sen tarina alkoi itsetasapainottavalla rullatuolilla, joka mahdollisti turvallisen liikkumisen jopa epätasaisilla alustoilla. Pian sen jälkeen ensimmäinen Personal Transporter keksittiin ja Segway on jatkanut liikkumisratkaisuja nopeampiin ja hauskempiin liikkumistapoihin.

Segway

5 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • harmaa
  • valkoinen
  • musta

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Segway Ninebot Max G30LD Potkulauta
Segway Ninebot Max G30LD Potkulauta
Segway
Ninebot Max G30LD Potkulauta
689,95 €
ilmainen toimitus
Segway Ninebot E45D Potkulauta
Segway Ninebot E45D Potkulauta
Segway
Ninebot E45D Potkulauta
669,95 €
ilmainen toimitus
Segway Ninebot Air T15D Potkulauta
Segway Ninebot Air T15D Potkulauta
Segway
Ninebot Air T15D Potkulauta
739,95 €
ilmainen toimitus
Segway Ninebot Max G30D II Potkulauta
Segway Ninebot Max G30D II Potkulauta
Segway
Ninebot Max G30D II Potkulauta
789,95 €
ilmainen toimitus
Segway Ninebot E22D Potkulauta
Segway Ninebot E22D Potkulauta
Segway
Ninebot E22D Potkulauta
389,95 €
ilmainen toimitus

Liikkumisen iloa ja tasapainoa Segwayn elektronisilla laitteilla

Kaksipyöräiset elektroniset laitteet kokivat vallankumouksen 1990-luvun lopulla Segwayn muuttaessa käsityksemme liikkumisesta ja tasapainoilusta. Itsetasapainottavasta rullatuolista liikkeelle lähtenyt ajatus liikkumisen ja tasapainoilun uudesta aikakaudesta sai pian uutta pontta Segwayn kuuluisasta Personal Transporterista. Independence IBOT™ Mobility System mullisti jalankulkijoiden tavan liikkua tasapainoisesti myös epätasaisilla liikkuma-alustoilla. Pyörien ja moottorin yksinkertainen yhdistelmä yhdessä mikroprosessorien ja liikettä havainnoivien sensorien avulla tekevät Segwayn laitteista helppokäyttöisiä ja mukavia vaihtoehtoja lyhyille matkoille. Etenkin urbaaniin ympäristöön ideaalisesti soveltuva tuoteperhe on vuosikymmenien saatossa kasvanut ekologisen ajattelun vallatessa alaa ja kuluttajien etsiessä uusia vaihtoehtoja autoilulle. Segway on edelleen edelläkävijä maailmassa, mitä tulee lyhyen matkan kaksipyöräisiin elektronisiin kulkuneuvoihin ja innovaatioihin.

Siirry uudelle vuosikymmenelle ja liiku kätevästi kaupungin kaduilla

Etsiessäsi vaihtoehtoja autoilulle, käännä katseesi kohti Segway KickScooter ES2! Helposti ja näppärästi myös joukkoliikenteessä mukana kulkeva Segway ES2 sähköpotkulauta painaa vain 12,5kg ja taittuu kädenkäänteessä yhdellä napinpainalluksella kasaan kannettavaan muotoon. Liikkuessasi muilla kulkuneuvoilla Segway sähköpotkulautaan kehitetty ympäristöystävällinen järjestelmä huolehtii energian säästöstä ja palauttamisesta, kunnes olet taas valmiina matkaan. Smart Battery Management System valvoo akun käyttöä ja suoritusta. Mukautettavilla valoilla yksilöllistät menopelisi. Jopa 25 kilometrin tuntivauhtiin kiihtyvä Segway kickscooter on mukava menopeli vilkkaassa kaupunkiliikenteessä, kun haluat jalankulkijana lisää nopeutta ja liikkuvuutta.

Rullalautailun ja -luistelun uusi aikakausi on täällä, ja sen kärjessä tasaisesti hyrrää Segway Drift W1 Hoverboard. Näyttävä ja taatusti trendikäs Segway hoverboard kuljettaa sinut paikasta A paikkaan B tyylillä, jollaisesta olet aiemmin osannut vain unelmoida tai jota olet kohdannut ainoastaan tulevaisuudenkuvia luovissa tieteiselokuvissa. Kevyet rullaimet kulkevat kätevästi mukana kädessä tai laukussa hypätessäsi pidempien etappien välillä bussiin tai junaan. Tyylikäs mustavalkoinen muotoilu ja laadukas materiaali tekevät Segway Hoverboardin rullaimista ennen kokemattoman hauskan kulkuvälineen urbaaniin kaupunkiympäristöön. Sisäänrakennettujen valojen ansiosta sinut huomataan liikenteessä myös kevään ja syksyn hämärinä iltoina.

Perheen vauhtihirmut, mukaan lukien pienimmät tulevat Formula 1 -kuljettajatkin, pääsevät kokemaan ralliautoilun jännityksen ja nauttimaan vauhdin hurmasta Segwayn ennennäkemättömällä menopelillä. Segway GoKart polkuauto on pihateiden ja karting-ratojen kiihdytyskilpailujen ehdoton ykkönen, jolla voivat pitää hauskaa sekä isommat että pienemmätkin moottoriurheilun harrastajat. Ratin kolme eri korkeussäätöä mahdollistavat eri kokoisten käyttäjien mukavuuden 140 cm pituudesta aina 190 cm asti. 50 kg teräsrunko taittuu kätevästi kuljetusta varten auton takakonttiin sopivaksi ja kantaa maksimissaan jopa 30 kg lastin. Maksiminopeus 24km tunnissa takaa hauskoja kokemuksia turvallisesti kaikenikäisille hurjapäille.

Ketterät ja hauskat sähköiset menopelit Bikesterilta

Meiltä löydät laajan valikoiman sähköisiä menopelejä kuten sähköpotkulautoja ja sähköpyöriä. Tehdessäsi tilauksen vähintään 99 eurolla (tai polkupyörille 499 eurolla) saat Bikesterin verkkokaupassa maksuttoman kuljetuksen lähimpään noutopisteeseesi. Valittavanasi on useita eri maksutapoja, joten voit tehdä tilauksesi tänään ja maksaa tilauksesi erissä tai laskulla myöhemmin.