paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

Segway

1 Tuote
Kategoriat
Hinta
asiakaspalaute
Segway

Segway otti itselleen 90-luvun loppupuolella tehtäväkseen ihmisten liikkumisen ja tasapainottelun muuntamisen elektronisiksi laitteiksi. Sen tarina alkoi itsetasapainottavalla rullatuolilla, joka mahdollisti turvallisen liikkumisen jopa epätasaisilla alustoilla. Pian sen jälkeen ensimmäinen Personal Transporter keksittiin ja Segway on jatkanut liikkumisratkaisuja nopeampiin ja hauskempiin liikkumistapoihin.

Lajittele
Sivu 1 /
1

Liikkumisen iloa ja tasapainoa Segwayn elektronisilla laitteilla

Kaksipyöräiset elektroniset laitteet kokivat vallankumouksen 1990-luvun lopulla Segwayn muuttaessa käsityksemme liikkumisesta ja tasapainoilusta. Itsetasapainottavasta rullatuolista liikkeelle lähtenyt ajatus liikkumisen ja tasapainoilun uudesta aikakaudesta sai pian uutta pontta Segwayn kuuluisasta Personal Transporterista. Independence IBOT™ Mobility System mullisti jalankulkijoiden tavan liikkua tasapainoisesti myös epätasaisilla liikkuma-alustoilla. Pyörien ja moottorin yksinkertainen yhdistelmä yhdessä mikroprosessorien ja liikettä havainnoivien sensorien avulla tekevät Segwayn laitteista helppokäyttöisiä ja mukavia vaihtoehtoja lyhyille matkoille. Etenkin urbaaniin ympäristöön ideaalisesti soveltuva tuoteperhe on vuosikymmenien saatossa kasvanut ekologisen ajattelun vallatessa alaa ja kuluttajien etsiessä uusia vaihtoehtoja autoilulle. Segway on edelleen edelläkävijä maailmassa, mitä tulee lyhyen matkan kaksipyöräisiin elektronisiin kulkuneuvoihin ja innovaatioihin.

Siirry uudelle vuosikymmenelle ja liiku kätevästi kaupungin kaduilla

Etsiessäsi vaihtoehtoja autoilulle, käännä katseesi kohti Segway KickScooter ES2! Helposti ja näppärästi myös joukkoliikenteessä mukana kulkeva Segway ES2 sähköpotkulauta painaa vain 12,5kg ja taittuu kädenkäänteessä yhdellä napinpainalluksella kasaan kannettavaan muotoon. Liikkuessasi muilla kulkuneuvoilla Segway sähköpotkulautaan kehitetty ympäristöystävällinen järjestelmä huolehtii energian säästöstä ja palauttamisesta, kunnes olet taas valmiina matkaan. Smart Battery Management System valvoo akun käyttöä ja suoritusta. Mukautettavilla valoilla yksilöllistät menopelisi. Jopa 25 kilometrin tuntivauhtiin kiihtyvä Segway kickscooter on mukava menopeli vilkkaassa kaupunkiliikenteessä, kun haluat jalankulkijana lisää nopeutta ja liikkuvuutta.

Rullalautailun ja -luistelun uusi aikakausi on täällä, ja sen kärjessä tasaisesti hyrrää Segway Drift W1 Hoverboard. Näyttävä ja taatusti trendikäs Segway hoverboard kuljettaa sinut paikasta A paikkaan B tyylillä, jollaisesta olet aiemmin osannut vain unelmoida tai jota olet kohdannut ainoastaan tulevaisuudenkuvia luovissa tieteiselokuvissa. Kevyet rullaimet kulkevat kätevästi mukana kädessä tai laukussa hypätessäsi pidempien etappien välillä bussiin tai junaan. Tyylikäs mustavalkoinen muotoilu ja laadukas materiaali tekevät Segway Hoverboardin rullaimista ennen kokemattoman hauskan kulkuvälineen urbaaniin kaupunkiympäristöön. Sisäänrakennettujen valojen ansiosta sinut huomataan liikenteessä myös kevään ja syksyn hämärinä iltoina.

Perheen vauhtihirmut, mukaan lukien pienimmät tulevat Formula 1 -kuljettajatkin, pääsevät kokemaan ralliautoilun jännityksen ja nauttimaan vauhdin hurmasta Segwayn ennennäkemättömällä menopelillä. Segway GoKart polkuauto on pihateiden ja karting-ratojen kiihdytyskilpailujen ehdoton ykkönen, jolla voivat pitää hauskaa sekä isommat että pienemmätkin moottoriurheilun harrastajat. Ratin kolme eri korkeussäätöä mahdollistavat eri kokoisten käyttäjien mukavuuden 140 cm pituudesta aina 190 cm asti. 50 kg teräsrunko taittuu kätevästi kuljetusta varten auton takakonttiin sopivaksi ja kantaa maksimissaan jopa 100 kg lastin. Maksiminopeus 24km tunnissa takaa hauskoja kokemuksia turvallisesti kaikenikäisille hurjapäille.

Ketterät ja hauskat sähköiset menopelit Bikesterilta

Meiltä löydät laajan valikoiman sähköisiä menopelejä kuten sähköpotkulautoja ja sähköpyöriä. Tehdessäsi tilauksen vähintään 99 eurolla (tai polkupyörille 499 eurolla) saat Bikesterin verkkokaupassa maksuttoman kuljetuksen lähimpään noutopisteeseesi. Valittavanasi on useita eri maksutapoja, joten voit tehdä tilauksesi tänään ja maksaa tilauksesi erissä tai laskulla myöhemmin.


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes