Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

Scicon

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Scicon-laukuissa kulkevat niin pyöräilytarvikkeet kuin pyörätkin

Olipa pyörälenkkisi kuinka lyhyt tahansa ja vauhtisi miten verkkainen hyvänsä, on aina hyvä pitää mukana joitain tarvikkeita, kuten pumppu ja työkalut renkaan paikkaamiseen. Lisäksi kodin avaimet, puhelin ja mahdollisesti juomapullo on hyvä olla matkassa maastoreitillä. Pyöräilijät väittelevät jatkuvasti, onko satulalaukku vai pyöräilureppu kätevämpi vaihtoehto pienten tavaroiden kuljettamiseen, mitä mieltä itse olet? Pieni ja kevyestä materiaalista varustettu reppu on huomaamaton, mutta hiostaa selkää. Repusta juomapullon tai puhelimen poimiminen vauhdissa on hankalaa. Pikkuruinen satulalaukku puolestaan kiinnitetään satulan takaosaan. Laukussa on tilaa vain välttämättömille tarvikkeille, eväät töihin eivät pieneen laukuun mahdu. Laukku on täysin huomaamaton eikä lisää ilmanvastusta kovassakaan vauhdissa. Satulassa kiinnioleva laukku ei voi myöskään unohtua kotiin tai pysäshdyspaikalle, niin kuin repulle voi käydä. Scicon tuo markkinoille italialaisen tyylikkäitä satulalaukkuja. Yrityksen valikoimissa on paitsi pyoräilyvarusteita, myös matkalaukkuja joten tuotteiden ulkoasuun ja suunnitteluun on panostettu runsaasti. Pyöräilytarvikkeiden osalta Scicon valmistaa laadukkaita ja pitkäikäisiä tuotteita, kuten

  • Satulalaukkuja
  • Pyöränkuljetuslaukkuja ja -pusseja
  • Pyörän suojapeitteitä

Scicon-satulalaukut ovat näppäriä ja näyttävät hyvältä! Voit valita joko perinteisen huomaamattoman mustan tai värikkään laukun pyöräsi piristykseksi.
Osta upeat Scicon -laukut Bikesterilta!

Suojaa arvokas pyöräsi kuljetuksen ja säilytyksen ajaksi

Useimmiten pyörää kuljetetaan paikasta toiseen lihasvoimalla, toisin sanoen pyöräilemällä. On tilanteita, joissa pyörä siirretään esimerkiksi junalla, autolla tai lentokoneella ja näissä tapauksissa se on pakattava asianmukaisesti. Triathlonistit ja kilpapyöräilijät ovat tottuneet pakkaamaan pyöriään kisakuljetuksia varten, mutta myös tavallinen harrastaja voi ottaa pyörän mukaan lomalle. Lentoyhtiöiden ohjeet ja vinkit pyörän pakkaamiseen kannattaa lukea tarkasti, ja ottaa selvää hinnastosta etukäteen. Pyörän lentorahdin hinta voi tulla positiivisena yllätyksenä, eli pyöräilylomaa voi hyvin viettää myös oman tutun ajopelin kanssa. Kun pakkaat pyörää rahtia varten, unohda epävarmat pahvilaatikko- ja roskasäkkiviritykset ja käytä pyöränkuljetuslaukkuja. Bikesterin valikoimissa on Sciconin laukkuja sekä pehmeinä että kovina malleina. Pehmeä pussi on kevyt, muttei suojaa pyörää yhtä hyvin kuin kovasta muovista valmistettu. Jos päädyt pehmeään pyöränkuljetuslaukkuun, muista käyttää lisäpehmusteita sen sisällä varmuuden vuoksi. Voit säilyttää pyörää laukussa tai pussissa myös sisätiloissa esimerkiksi talven yli suojassa pölyltä. Kovat Scicon-laukut on valmistettu laadukkaista ja iskunkestävistä muovisekoitteista, pehmeät Scicon-pussit puolestaan nylonista. Täydennä Scicon-tuotteiden sarja satulalaukun ja mahdollisen pyöränkuljetuslaukun lisäksi kätevällä pyöränsuojapeitteellä. Se suojaa pyörää roiskeilta, pölyltä likaantumiselta niin varastoinnin kuin kuljetuksenkin aikana.

Bikester.fi on pyöräilijän aarreaitta

Klikkaa itsesi Bikester.fi -verkkokaupan sivuille ja hurmaannu pyörävalikoimasta. Selaa uusimmat trendimallit huippuvalmistajilta ja täydennä pyöräilytarvike- ja varaosavarastosi. Kun hankit Bikesterista Scicon-laukut, pussit ja peitteet, voita samalla tilata sporttiset vaatteet ja kengät. Saat Bikesterista asut sekä pyöräily- tai triathlonharrastukseen että vapaa-aikaan. Tuotteiden vertaaminen ja valinta on helppoa, voit rajata hakuun haluamasi merkit, hintahaarukan tai käyttötarkoituksen. Kun valinta on tehty, maksamisen hoidt huolettomasti luottokortilla tai verkkopankin välityksellä. Jos tarvitset lisää maksuaikaa, valitse tili- tai osamaksuvaihtoehto. Tuotteet toimitetaan nopeasti ja ilman toimituskuluja mikäli tilaat yli 99 euron arvosta pientarvikkeita. Huomaa, että myös Scicon-pyöränkuljetuslaukku lasketaan pientarvikkeeksi, joten saat laukun kotiisi kuluitta!