Pyöräkauppa netissä
Pysy liikkeessä talvikaudella! | Tsekkaa uutuudet!Harjoitusvastukset tehokkaaseen sisäharjoitteluun

Schwalbe Marathon Supreme

3 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • musta

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 2
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
SCHWALBE Marathon Supreme Evolution Taitettava rengas 28x1.25 E-25 V-Guard E-25, musta
SCHWALBE Marathon Supreme Evolution Taitettava rengas 28x1.25 E-25 V-Guard E-25, musta musta
SCHWALBE
Marathon Supreme Evolution Taitettava rengas 28x1.25 E-25 V-Guard E-25, musta
53,95 € 48,95 €
  • Versiot: 32-622 | 28x1,25"
SCHWALBE Marathon Supreme Evolution Taitettava rengas 26x2.00 E-25 V-Guard E-25, musta
SCHWALBE Marathon Supreme Evolution Taitettava rengas 26x2.00 E-25 V-Guard E-25, musta musta
SCHWALBE
Marathon Supreme Evolution Taitettava rengas 26x2.00 E-25 V-Guard E-25, musta
53,95 € 41,95 €
- 22 %
  • Versiot: 50-559 | 26x2,00"
SCHWALBE Marathon Supreme Evolution Taitettava rengas 28x1.40 MicroSkin RaceGuard E-25, musta
SCHWALBE Marathon Supreme Evolution Taitettava rengas 28x1.40 MicroSkin RaceGuard E-25, musta musta
SCHWALBE
Marathon Supreme Evolution Taitettava rengas 28x1.40 MicroSkin RaceGuard E-25, musta
58,95 €
Pikatoimitus mahdollinen
  • Versiot: 37-622 | 28x1,40"

Schwalbe Marathon Supreme – taidonnäyte pyöränrenkaiden kuninkaalta

Schwalbe on polkupyörän renkaiden ykkösnimi, joka pitää vankkumattomasti paikkansa arvostetuimpien rengasvalmistajien joukossa vuosikymmenestä toiseen. Yrityksen menestyksen salaisuus on sen valmistamat parhaasta mahdollisesta laadustaan pitkäikäisestä kestävyydestään tunnetut renkaat, jotka eivät jätä mitään sattuman varaan. Jatkuva innovointi ja huolellinen tuotekehitys takaavat sen, että markkinoille syntyy Schwalbe-renkaita, jotka tarjoavat optimaalisen suoriutuvuuden kuhunkin pyöräilylajiin huolella räätälöitynä. Brändin hoteissa valmistuvat kesäkauteen sopivien renkaiden lisäksi myös talvirenkaat, ja Schwalben nastarenkaat ovat erittäin arvostettuja niiden tarjoaman lyömättömän pidon ansiosta.

Schwalbe Marathon Supreme Evolution Taitettava rengas 28x1

Schwalbe on rengasjätti, jonka voittokulku lähti käyntiin jo vuonna 1922. Saksassa perustettu yritys valmistaa tänä päivänä renkaat sekä fillareihin että pyörätuoleihin ja skoottereihin. Koska Schwalben valmistamat renkaat kuuluvat pyörän renkaiden aatelistoon huippuluokan ominaisuuksineen, niiden hintaan täytyy hiemaan panostaa. Tämä kuitenkin kannattaa, sillä Schwalben renkaat alleen hankkimalla voi varmistua mitä toimivimmista ajokokemuksista reitiltä seuraavalle ja vuodesta toiseen.

Schwalbe Marathon Supreme on rengaskuninkaan upea taidonnäyte maantie--, kaupunki- ja retkiajoon erityisesti sopimaan kehiteltyjen renkaiden saralla. Kun fillarisi alla on nämä renkaat, pyöräsi on varustettu maratonitasoon taipuvilla renkailla erinomaisella laadulla, kuten renkaiden nimikin jo kertoo. Kun valintasi on Schwalben huippusuoriutuvat Marathon Supreme -renkaat, pyöräsi on varustettu optimaalisesti edellä mainittuihin lajeihin taipuvilla renkailla.

Rengas täynnä loistavia ominaisuuksia

Schwalbe Marathon Supreme on erittäin hyvin rullaava rengas, joka ei jätä kuskia pulaan. Varustamalla pyöräsi näillä renkailla nautit miellyttävistä ajokokemuksista reitillä kuin reitillä. Marathon Supreme -renkaat eivät säiky sorateitäkään, joten voit rentoutua ja keskittyä ajosta nauttimiseen myös pidemmillä matkoilla, vaikka ajoalusta vaihtelisi tiuhaankin. Näiden renkaiden ainutlaatuisiin ominaisuuksiin kuuluvat ainutlaatuinen pistosuojaus, erinomainen kulutuskestävyys sekä pettämätön pito kosteillakin keleillä.

Schwalbe Marathon Supreme -renkaiden OneStar-teknologia tarjoaa ajoon nopeutta ja optimaalista rullaavuutta. Renkaan sivussa kulkeva heijastinnauha tuo sinut näkyville hämärissä olosuhteissa, ja turvallisuutesi on taattu, menetpä missä tahansa. Marathon Supreme -renkaat soveltuvat myös sähköpyöriin, mikä tekee tästä luottorenkaasta varsin monipuolisen kulkijan.

Bikesterin tavoitteena on pysyä aallon harjalla, mitä tulee pyöräalan parhaisiin renkaisiin ja muihin komponentteihin. Tästä johtuen löydät meiltä myös Schwalbe Marathon Supreme -renkaat kattavassa ja paljonpuhuvassa valikoimassa. Valitse omaan luottofillariisi sopivat renkaat tuumakoon perusteella ja napauta tuotekuvaa, jolloin pääset tutustumaan kunkin rengasmallin tarkempiin tuotetietoihin. Meiltä tilaaminen sujuu näppärästi, ja tilauksen jätettyäsi toimitamme uudet luottorenkaat pyörääsi silmänräpäyksessä.

Vaativa pyöräilijän toivekauppa

Bikester on vaativan modernin pyöräilijän toivekauppa, olitpa sitten aloittelija tai kilpaa pyöräilevä. Olemme rakentaneet nettikauppamme kattamaan alan huippuvalmistajien parhaat tuotteet. Laadukkaan valikoiman lisäksi tarjoamme ostoksillesi jopa 30 päivän pituisen avokaupan sekä maksuttomat palautukset – huippulaatuisten tuotteiden lisäksi saat siis meiltä myös alan parasta asiakaspalvelua. Tervetuloa ostoksille vaativimpaankin makuun vastaavaan verkkokauppaamme!