paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Kesädiilit - Ota kaikki irti kesästä ja tarjouksistamme!

Schwalbe X-ONE

4 Tuotetta
Hinta
asiakaspalaute
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Tulevaisuuden rengasteknologiaa Schwalbe X-Onelta

Tekniset uudistukset ovat tehneet Schwalbe X-One-renkaista yhdet maailman nopeimmista maastokäyttöön tarkoitetuista renkaista. Muuta oma pyöräsi lennokiksi tämän rengassarjan avulla. Voit myös kokeilla Cyclo Cross –renkaita oikeanlaisten vanteiden kanssa matalalla ilmanpaineella kanssa saadaksesi paremman pidon. Nämä renkaat on valmistettu rankkaan käyttöön ja haastaviin olosuhteisiin.

Teknistä huippuosaamista upeilla käsittelyominaisuuksilla

Uudistettu renkaan kulutuspinta ja OneStar – yhdistelmä tekevät Schwalbe X-Oneistä yhden maailman nopeimmista maastorenkaista, joita koskaan on valmistettu. Se muuttuu absoluuttiseksi lennokiksi, jos asennat sen sisäkumittomana siihen yhteensopivaan vanteeseen. Jos asennat Cyclo Cross -renkaat oikeanlaiseen vanteeseen, voit myös ajaa äärimmäisen alhaisilla ilmanpaineilla paremman pidon aikaansaamiseksi ilman huolen häivää.

Teknisiltä ominaisuuksiltaan tämä rengas on maailman parhaimmistoa: se voidaan asentaa sisäkumittomana vaihtoehtona - joka on tulevaisuuden rengasteknologiaa. MicroSkin-pinnoite ja sen tuoma teknologia yhdistettynä Schwalben kokemukseen renkaiden parissa on saanut aikaan renkaan, jonka käsittelyominaisuudet ovat spektaakkelinomaiset. Sen lisäksi se on kevyt ja todella nopea.

Schwalben X-One renkaiden valmistukseen on käytetty monia eri kumiyhdisteitä: maastopyöräilyyn, maantiepyöräilyyn, matka-ajoon ja myös pyörätuolikäyttöön soveltuva kolminkertainen kumisekoite ei jätä sinua pulaan missään tilanteessa. MTB -käyttöön soveltuvat erinomaisen lävistysvastuksen omaavat kumityypit ovat: PaceStar, TrailStar, VertStar ja GateStar.

Profilointinsa osalta renkaat noudattavat Schwalben jo tunnettua skaalaa: Bite on todella pureva rengas maastoajoon, Allround-renkaat soveltuvat niin maastoajoon kuin cyclocrossiinkin. Speed on tämän sarjan matalaprofiilisin rengas ja soveltuu erinomaisesti cyclocrossiin.
Valikoimistamme löydät Allround-profiililla varustettua rengasta 27,5- sekä 28-tuumaisena. Bite- ja Speed -renkaita löytyy meiltä 28-tuumaisina. Nämä Schwalben X-One-malliston renkaat eivät saata sinua kiipeliin, vaan saattavat sinut turvallisesti ajamisen hurmioon, jonka voit vain saada luottaessasi 100-prosenttisesti renkaisiisi ja muihin varusteisiisi.
  • Renkaan kolminkertainen kumisekoite sopii maastopyöräilyyn, maantiepyöräilyyn, matka-ajoon ja jopa pyörätuoleihin
  • Saatavana eri profiileilla eri käyttötarkoituksia varten
  • Saatavana myös sisäkumiton vaihtoehto
  • Nopea ja kevyt rengas

Tilaa uudet renkaasi jo tänään

Anna One-X-renkaalle mahdollisuus ajaa sinut nirvanaan. Tilaa omasi jo tänään! Toimitamme sinulle renkaasi 3-7 päivän sisällä, jonka jälkeen sinulla on 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus! Kaikki palautukset ovat maksuttomia.


Onko sinulla kysyttävää?
Valitettavasti puhelinlinjamme on tällä hetkellä suljettu.
Löydät sen sijaan vastauksia kysymyksiisi Usein kysytyt kysymykset -sivultamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes