paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Kesädiilit - Ota kaikki irti kesästä ja tarjouksistamme!

Schwalbe Winter

6 Tuotetta
Hinta
asiakaspalaute
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Schwalbe Winter myydään pyörien erikoisliikkeistä

Bohle-perheen omistuksessa sen perustamisesta, vuodesta 1922, lähtien Schwalbe on tunnettu Euroopassa ja myös muualla maailmalla, kuten esimerkiksi Yhdysvalloissa, Etelä-Afrikassa, Japanissa ja Australiassa. Ja tällä hetkellä he johtavat Euroopan markkinoita! Menestykseen on kaksi syytä: Ensinnäkin, Bohlen perhe huolehtii siitä, että kaikki työntekijät ovat ”rengasfanaatikkoja" ja ovat 100% sitoutuneita pyöriin sekä pyörätuoleihin. Toiseksi renkaita ei ole saatavana kaikkialta, vaan yksinomaan erikoisliikkeistä, sillä Schwalben jälleenmyyjien tulee pystyä antamaan päteviä neuvoja ja hyvää palvelua. Ja molempia edellä mainituista saat tietysti meiltä, pyöriin erikoistuneelta Bikesterilta!

Schwalbe Winter pitää talvipyöräilijät teiden päällä

Schwalbe Winter on Schwalben talvipyöräilyyn kehitetty kestävä nastarengas, jonka materiaalissa on huomioitu paras mahdollinen pyörän hallinta jopa peilijäällä. Talvisiin ominaisuuksiin kuuluvat myös heijastimet renkaiden sivuissa ja K-Guard, joka on Kevlar-kuiduilla vahvistettua materiaalia, joka takaa että renkaan lävistäminen ja kuluminen on lähes mahdotonta. Active Line -renkaissa on tämän kaiken lisäksi vielä korkealaatuinen 50 EPI -runko, joka takaa suojaustason 3.

Winterin nastat on sijoitettu siten, etteivät ne juurikaan haittaa renkaan rullaavuutta, pitäen kuitenkin napakan otteen tien pinnasta kaupungissa tai maastopoluilla. Renkaiden syvä kuviointi sopii muutenkin talvisiin olosuhteisiin, joissa vesi ja lumi voivat aiheuttaa vaarallisia tilanteita. Kuvioinnin ansiosta kuitenkin nämä haittatekijät jäävät sivurooliin, kun nautit raikkaista talvipäivistä pyöräsi satulassa!

Klossit kiinni ja pyöräilemään

Me Bikesterilla huolehdimme siitä, että pyöräily on hauskaa säässä kuin säässä, joten saat meiltä laadukkaat talvirenkaat sekä muut varusteet ja vaatteet ympärivuotiseen ajoon. Kypärät ja muut suojat ovat aina tarpeen säästä riippumatta, mutta talvisin kaipaat ehkä ajohanskoja ja kypärälakkeja. Muistathan, että meiltä saat kaikille tilaamillesi tuotteille 100 päivän palautusoikeuden!


Onko sinulla kysyttävää?
Valitettavasti puhelinlinjamme on tällä hetkellä suljettu.
Löydät sen sijaan vastauksia kysymyksiisi Usein kysytyt kysymykset -sivultamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes