paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Kesädiilit - Ota kaikki irti kesästä ja tarjouksistamme!

Schwalbe Racing Ralph

6 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Schwalbe Racing Ralph -renkaat kun haluat nopeutta ja laatua

Maastopyöräily asettaa renkaille paljon vaatimuksia. Niiden tulee mukautua vaihteleviin alustoihin, tarjota pitoa ja joustoa ja kestää kolhuja. Kilpailuissa oleellista on tietenkin vauhti. Schwalbe Racing Ralph -renkaat ovat kevyitä, ja ne on suunniteltu erityisesti nopeutta silmällä pitäen. Bikesterin valikoimasta löydät seuraavat tuoteryhmät Schwalbe Racing Ralph kategoriasta:
  • Maastopyörän renkaat
  • Maantiepyörän renkaat

Shimano Acera pyöränvaihteet sulavaan pyöräilykokemukseen!

Nopeutta ja suorituskykyä

Kansainvälinen Schwalbe on yksi arvostetuimmista renkaiden valmistajista. Schwalbe Racing Ralph tuoteperheen renkaat on suunniteltu vaativaan käyttöön, kuten triathlon-kilpailuihin ja maratonajoihin. Schwalbe Racing Ralph sarjan renkaiden kuviointia on jatkuvasti kehitetty muun muassa nopeuden ja pidon parantamiseksi. Valittavana on sekä tuubi- että tubeless-renkaita. Tubeless-renkaiden kanssa et tarvitse erillistä sisäkumia, ja ne painavat vain hieman tuubirenkaita enemmän. SnakeSkin-ominaisuudella varustetut mallit kestävät kulutusta ja teknologia suojaa renkaita esimerkiksi teräviltä kiviltä. Suojaava kudos lisää renkaan painoa noin 40-50 grammalla. Osa Schwalbe Racing Ralph malleista on taitettavia, jolloin renkaat menevät tarvittaessa pieneenkin tilaan esimerkiksi kuljetusta varten. Tuumakokoja löytyy väliltä 26 ja 29. Schwalbe Racing Ralph renkaat sopivat käytettäviksi sekä etu- että takarenkaina. Valikoimassamme on myös Racing Ralph sarjan maantiepyörän renkaita. Maantiepyörän renkaiden leveys on 1.35 tuumaa.

Renkaat ja muut pyöräilytarvikkeet Bikesterista

Renkaiden lisäksi löydät Bikesterista myös muut pyöräilytarvikkeet kilpailukykyiseen hintaan. Asiakaspalvelijamme ovat pyöräilyn asiantuntijoita ja aina valmiita auttamaan sinulle sopivan tuotteen löytämisessä. Meillä on ilmainen palautus, ja lisäksi tuotteillamme on 100 päivän palautusoikeus. Mikäli et ole tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa sen helposti ilman lisäkuluja.

Tutustu myös muihin Schwalben rengasmalleihin:  Schwalbe Big Apple |  Schwalbe Ice Spiker Pro |  Schwalbe Marathon | Onko sinulla kysyttävää?
Valitettavasti puhelinlinjamme on tällä hetkellä suljettu.
Löydät sen sijaan vastauksia kysymyksiisi Usein kysytyt kysymykset -sivultamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes