paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Beat the Heat - Suojaa & nestettä kesähelteellä

Schwalbe Nobby Nic

13 Tuotetta
Hinta
asiakaspalaute
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Schwalbe Nobby Nic on renkaiden parhaimmistoa!

Silloin kun tarvitaan renkaita, on yksi rengasmalli maastopyörään kirkkaasti ylitse muiden. Schwalbe Nobby Nic on arvostettu ja paljon käytetty rengasmalli. Sitä suositaan esimerkiksi rankoissa ja teknisissä cross-country ja enduro-kisoissa. Se on ominaisuuksiltaan monipuolinen ja sillä on vaativiin lajeihin tarvittava määrä suorituskykyä. Schwalbe Nobby Nic renkaat ovat niin kevyet ja nopeat, että niistä on tullut monien huippukilpailijoiden suosikkirenkaat ja tunnettu testivoittaja. Schwalbe Nobby Nic tarjoaa vaikeaan maastoon ja esimerkiksi mäen kipuamiseen pettämätöntä pitoa kuviointinsa ansiosta. Schwalbe Nobby Nic on kestävä, mutta samalla erittäin joustava rengas. Näissä korkealuokkaisissa rengasmalleissa on käytetty erilaisia Schwalben kehittämiä huipputekniikoita.

Renkaissa on mm. LiteSkin-tekniikkaa, joka edustaa keveyden ja kestävyyden optimaalista yhdistelmää. SnakeSkin-ominaisuus suojaa sitä monilta kolhuilta ja Double Defence tarjoaa varmaa tuplasuojausta. Schwalbe Nobby Nicistä on saatavana vaijerilla varustettuja sekä taitettavia malleja. Selaile sivustomme valikoimista pyörääsi sopivat renkaat:
  • Taitettavat renkaat
  • Vaijerilla varustetut renkaat
  • Tubeless-renkaat
  • Paksumpi pintaiset renkaat
Schwalbe Nobby Nic tuotteita Bikesterilta!

Tilaa Bikesterilta pyörääsi lyömättömiä testivoittajia!

Jokainen joka ajaa kovaa mudan ja lentävien kivien keskellä, ymmärtää minkälainen merkitys huippurenkailla on ajosuoritukseen. Niistä on hyötyä varsinkin tiukoissa kaarteissa, kiipeämisessä ja jyrkässä alamäessä. Jos aikoo menestyä välinelajissa, kannattaa valita pyöräänsä huolella suunniteltua ja kovissa mittelöissä testattua laatua. Schwalbe Nobby Nic tukee kilpailijaa railakkaaseen menoon suunnitelluilla erikoisominaisuuksillaan. Pyörän hallinta helpottuu monissa eri tilanteissa, jolloin nopeus on helppo pitää halutunlaisena. Schwalbe Nobby Nic renkaat täyttävät sille asetetut vaatimukset. Loppu on sinusta kiinni! Meillä on hyviä tarjouksia maailman huippubrändien renkaista. Seuraa tilannetta tarkalla silmällä ja iske kiinni heti, kun aika on sinulle sopiva.

Bikesterilta tilaat arvokasta etua kilparadalle!

Katso parhaat tarjoukset verkkokaupastamme. Meiltä löytyy myös paljon pyöräilyvaatteita ja pyöräilytarvikkeita.

Tutustu myös toisiin Schwalbe-malleihin:  Schwalbe Big Apple |  Schwalbe Ice Spiker Pro |  Schwalbe Marathon |  Schwalbe Smart Sam | Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes