paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Schwalbe Marathon

49 Tuotetta
Hinta
asiakaspalaute
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Schwalbe Marathon valloittaa laadulla ja kestävyydellä!


Luotetun saksalaisyrityksen maailmanmatka jatkuu edelleen fanaattisesti renkaiden parissa. Schwalbe Marathon-renkaat ovat löytäneet tiensä myös pyörätuoleihin. Monet hyödylliset tekniikat ovat tehneet tämän tuotemerkin renkaista erittäin pidettyjä pyöräilijöiden parissa. Schwalbe Marathon käyttää mm. kestävää ja ekologista GreenGuard-tekniikkaa. Se pitää sisällään 3 mm:n kerroksen paksua ja joustavaa luonnonkumia. Tämä teknologia on saanut vihreän nimityksensä siitä, että kolmannes GreenGuard-pinnasta on tehty kierrätetyistä lateksimateriaaleista. Renkaissa on myös pistosuoja, joka estää esimerkiksi terävien kivien tunkeutumista renkaan läpi. Schwalbe Marathon renkaiden Anti-Aging-ominaisuus estää ylikuormituksesta tai liian alhaisesta rengaspaineesta johtuvaa sivuosan halkeilua. Schwalbe Marathon-sarjaan kuuluu taitettavia (folding) tuotteita, sekä teräskaapelein varustettuja (wired) renkaita. Näitä ovat mm. Schwalbe Marathonin Performance ja Plus. Viimeksi mainittu on hyvän hintalaatusuhteen rengas. Sen 5 mm:n SmartGuard-kerros vaikuttaa vierintävastukseen erittäin hyödyllisesti. Mondial Evo-malli on tarkoitettu teille, radoille ja poluille kaikissa maailmankolkissa. Double Defense-tekniikka tekee siitä kevyen, mutta samalla tukevarakenteisen. Schwalbe Marathonin Racer Performance-rengas käyttää Double Defense-teknologiaa. Se tarkoittaa että erittäin kevyellä renkaalla on poikkeuksellisen vahva pistosuoja, sekä kestävä sivuseinä. Schwalbe Marathon Supreme-taittorengas tarjoaa tyylikkyyttä, sporttisuutta, sekä märkäpitoa. Valitse koko perheen renkaat verkkosivujemme laajasta valikoimasta:
  • Performance retki- ja kaupunkirenkaat
  • Performance lapsille
  • Plus
  • Deluxe Evo
  • Racer
  • Winter
  • Mondia

Schwalbe Marathon tuotteita Bikesterilta! Pyöräily on viisasten ihmisten laji. Sen lisääntymiseen vaikuttavat tietysti energian hinnannousu, sekä ekologisen ajattelun lisääntyminen. Suurin syy pyörällä ajamisen suosioon on kuitenkin se, että se on kätevä tapa yhdistää huvi ja hyöty niin halutessaan. Aina ei huvita pyöräillä jos hyötykäyttöä on liiankin kanssa, mutta renkaiden pitää olla hyvät joka tapauksessa. Onneksi vaihtoehtoja on olemassa erittäin paljon. Selaa sinäkin sivuiltamme omaan ajokkiisi, sekä lastenpyöriin todellista huippulaatua. Kilometrejä kestävät luotettavat renkaat voit tilata meiltä kotiin vaivattomasti. Vaikka renkaasi olisivatkin ehjät, tarkista säännöllisesti onko niissä vielä tarpeeksi kulutuspintaa. Varsinkin lastenpyörissä ajokin turvallisuuteen on hyvä perehtyä, sillä itse he eivät sitä välttämättä vielä osaa. Bikesterin kautta saat renkaat jäisille ja sulille teille! Varaudu ajoissa tuleviin tilanteisiin ja tilaa meiltä hyvien valmistajien tuotteita tarjoushinnoin. Annamme sinulle tarvittaessa 100 päivän palautusmahdollisuuden, eikä se maksa mitää


TARVITSETKO APUA?
Puhelinlinjamme ovat lomasesongista johtuen tilapäisesti suljettuina. Pahoittelemme tästä aiheutunutta häiriötä. Voitte kuitenkin ottaa yhteyttä meihin sähköpostitse: asiakaspalvelu(at)bikester.fi.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.