paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Schwalbe Marathon Winter

9 Tuotetta
Hinta
asiakaspalaute
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Schwalbe Marathon Winter


Joidenkin on pakko ajaa talvella pyörällä, mutta yhä useammat tekevät sitä täysin vapaaehtoisesti. Kuulutpa kumpaan ryhmään tahansa, haluat varmasti pyöräillä talvikauden mahdollisimman vakaasti ja varmasti. Schwalbe Marathon Winter on rengastyyppi, joka tukee talvista liikuntamuotoasi. Nämä talvirenkaat antavat sinulle mahdollisuuden hallita pyörääsi hyvin varsinkin jäisillä teillä. Schwalbe Marathon Winter on nastoitettu rengas. Se pitää pyörän pystyssä tiukoissa kaarteissa ja yllättävissä tilanteissa. Hyvin valmistetun talvirenkaan nastat pureutuvat jäisiin tienpintoihin ahneesti äkkijarrutuksen sattuessa. Nastat toimivat jäällä paremmin jos niissä on pienempi rengaspaine. Painetta kannattaa lisätä silloin kun ajelee renkailla pitkiä matkoja jäättömillä taipaleilla. Tämä hiljentää niiden aiheuttamaa melua asfaltilla. Schwalbe Marathon Winter on saanut pintaansa todella kovasta volframikarbidista valmistetut nastat. Niillä pystyy ajamaan useita tuhansia kilometrejä. Nastat pyöristyvät ajon myötä ja painuvat hiukan syvemmälle, mutta tämä on kuitenkin täysin normaalia. Nastoja voi myös tarvittaessa uusia tähän tarkoitukseen valmistetulla työkalulla. Uudet nastarenkaat hankittuasi sinun kannattaa suorittaa noin viidenkymmenen kilometrin mittainen rauhallinen sisäänajo. Yritä malttaa ajaa tämä matka ilman liian raisuja kaarroksia tai tiukkoja äkkijarrutuksia. Valitse verkkokaupastamme talveksi Schwalbe Marathon Winter:
  • Schwalbe Marathon Winter Performance
  • Schwalbe Marathon Winter Performance 28" Nastarenkaat
  • Schwalbe Marathon Winter Performance 26" Nastarenkaat
  • Schwalbe Marathon Winter Performance 24" Nastarenkaat

Schwalbe Marathon Winter pyöränrenkaat helppoon talviajeluun!

Bikesteriltä pyörän osat jokaiseen vuodenaikaan!

Pääset pyörälläsi ympäri vuoden liikkeelle, kun hankit meiltä yllesi säänmukaiset vaatteet ja pyöräsi alle asianmukaiset renkaat. Schwalbe Marathon Winter on suunniteltu liukkaisiin talvisiin olosuhteisiin. Olosuhteet saattavat kuitenkin vaihdella talven aikana kovastikin, eikä tien pinta ole aina täysin jään peittämää. Schwalbe Marathon Winter sisältää myös sivupistosuojan, joka toimii esimerkiksi terävien sepelien seivästysvaaraa vastaan. Sen RaceGuard-pinta tarkoittaa tuplakerrosta kestävää nailonkangasta, joka antaa sille mukavasti lisää kestävyyttä ankarissa olosuhteissa. Kaksinkertainen kumipinnoitus renkaan sivuissa tehostaa tätä suojausta entisestään. Tämä rengas on tunnetun saksalaisen valmistajan parhaimmistoa. Meiltä saat laatutuotteita nopeasti kotiin ja usein tarjoushintaan. Siksi sinun kannattaa kurkistella sivustomme tarjontaa tasaisen toistuvasti. Tarjoustuotteita on suunnattu kilpailuihin, harrastuksiin ja työmatkapyöräilyyn.

Bikesteriltä saat ammattilaisten arvostamia tuotteita!

Kun tilaat meiltä pyörääsi välttämättömiä tarvikkeita, saat niille 100 päivän palautusmahdollisuuden ilman veloitusta. Tilaaminen on siis yhtä turvallista kuin tuotteetkin!


TARVITSETKO APUA?
Suljettu puhelinpalvelu
Lisätietoja
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes