paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Kesädiilit - Ota kaikki irti kesästä ja tarjouksistamme!

Schwalbe Magic Mary

19 Tuotetta
Hinta
asiakaspalaute
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Schwalbe Magic Mary -sarjan renkaat sopivat monille eri alustoille

Schwalbe on saksalainen rengasvalmistaja, joka valmistaa erilaisia pyöränrenkaita jo lähes 100 vuoden kokemuksella. Ja kokemus todella näkyy Schwalben tuotteissa: laadukkaat renkaat ovat jo vuosikymmeniä olleet sekä ammattilaisten että harrastelijoiden suosiossa. Schwalbe Magic Mary -sarjan renkaat on suunniteltu etenkin enduro- ja HD- eli alamäkiajoon. Magic Mary -renkaat ovat todistaneet kestävyytensä ja suorituskykynsä esimerkiksi monissa kilpailuissa – tämän sarjan renkaat ostaessasi tiedät saavasi ensiluokkaista laatua!

Magic Mary -renkaat vaativaan maastoajoon

Vaikka kaikki Magic Mary -sarjan renkaat valmistetaankin tunnetusta ja kestävästä Addix-seoksesta, sarjaan kuuluu kokoelma renkaita hyvinkin erilaisilla spekseillä. Oranssilla raidalla merkityt renkaat kuuluvat soft-kategoriaan, ja niissä on erittäin hyvä sivuttaissuuntainen vakaus. Renkaat, joissa on liila raita, kuuluvat vielä pehmeämpään ultra soft -kategoriaan, jonka renkaat ovat myös todella vakaita ja sopivat aivan erittäin hyvin alamäkiajoon, jossa pehmeä rengas antaa hyvin joustoa. Sininen raita puolestaan on tunnus speedgrip-luokalle, joka on niin kutsuttu yleismalli. Magic Mary Speedgrip -renkailla onkin kaikkein laajin käyttöala, ja ne sopivat loistavasti monenlaisille eri alustoille. Koska sarjan sisällä on paljon vaihtelua renkaiden ominaisuuksissa, muistathan tutustua tuotekuvauksiin huolellisesti, jotta valitset varmasti juuri omaan käyttöösi sopivan renkaan!

Magic Mary -renkaat sopivat aggressiiviseen ajoon, eivätkä maaston esteet hidasta menoasi turhaan. Renkaiden muotoilu tarjoaa loistavaa pitoa myös mutaisilla alustoilla, mikä tekeekin niistä loistavan valinnan tänne Pohjolaan, jossa sää saattaa olla hyvinkin sateinen vuoden ympäri! Verrattuna moniin muihin alan huippurenkaisiin nämä renkaat ovat myös kevyitä, mikä on tärkeää etenkin kisatessa ja pitkillä reissuilla. Magic Mary -sarjan renkaat sopivat käytettäviksi myös sähköpyörissä.

Kaikki varusteet pyöräilyharrastukseen yhdestä luotettavasta verkkokaupasta

Bikesterin valikoimasta löydät aivan kaiken, mitä voit pyöräilyharrastukseesi tarvita, aina pyörän renkaista ja pyöränosista erilaisiin pyöriin, pyöräilykenkiin ja pyöräilyvaatteisiin. Huippulaadukkaiden tuotteiden lisäksi haluamme tarjota alan parasta asiakaspalvelua, mistä syystä saatkin meiltä 100 päivän eli yli kolmen kuukauden palautusoikeuden kaikille tilauksille sekä aina maksuttoman palautuksen. Tervetuloa edullisille ostoksille kattavaan verkkokauppaamme!


Onko sinulla kysyttävää?
Valitettavasti puhelinlinjamme on tällä hetkellä suljettu.
Löydät sen sijaan vastauksia kysymyksiisi Usein kysytyt kysymykset -sivultamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes