paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Kesädiilit - Ota kaikki irti kesästä ja tarjouksistamme!

Schwalbe Lugano

12 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Schwalbe Lugano – kestävät renkaat maantieajoon

Jo lähes 100 vuoden ikään ehtinyt saksalainen Schwalbe valmistaa pyöränrenkaita vankalalla kokemuksella. Varma ote näkyy Schwalben laadukkaissa tuotteissa, jotka ovat jo vuosikymmeniä olleet niin ammattilaisten kuin harrastelijoidenkin suosikkirenkaiden listalla. Schwalbe Lugano -sarja on merkin niin sanottu ”sisäänajo”-rengas: täydellinen valinta maantiepyöräilyä aloitteleville sekä rentoon viikonloppupyöräilyyn kokeneemmillekin pyöräilijöille. Lugano on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen vaihtoehto, sillä se on edullisemmasta päästä Schwalben valikoimassa ilman, että laadusta on tingitty lainkaan!

Lugano-renkaat vauhdikkaaseen maantieajoon säällä kuin säällä

Kuten kapeasta renkaasta ja melko sileäpintaisesta ulkonäöstä päätellen on selvää, Schwalbe Lugano -renkaat on tarkoitettu maantieajoon. Edullisesta hinnastaan huolimatta Lugano-sarjan renkaat ovat keränneet kiitosta erinomaisen suorituskyvyn ja loistavan pidon ansiosta. Nämä renkaat sopivatkin loistavasti sekä kuivalle että märälle säälle. Se, että Lugano-renkaat sopivat myös aloittelijoille, ei tarkoita sitä, että vauhdissa tarvitsisi säästellä: renkaat sopivat myös viikonloppukisaamiseen ja tiukkaan treeniin.

Parasta Lugano-renkaissa on kuitenkin ehdottomasti niiden kestävyys. Kenenpä mielestä puhjenneet renkaat olisivat hauska homma, olipa kyseessä sitten rento viikonloppureissu tai tavoitteellisempi treenaaminen! Mitä Lugano-sarjan pyörät saattavat painovertailussa hävitä muille malleille, ne todella voittavat takaisin kestävyysvertailuissa. Kestävyys tekeekin Lugano-renkaista loistavan valinnan myös työmatkapyöräilyyn – sinun ei tarvitse olla huolissasi siitä, että myöhästyisit rikkoutuneen renkaan vuoksi, sillä Lugano-renkaat kuljettavat sinut turvallisesti myös roskaisten teiden yli. Lugano-mallit, joissa hyödynnetään K-Guard teknologiaa, ovat erityisen luotettava vaihtoehto. K-Guard suojaa sekä rengasta että sisäkumia tehokkaasti puhkeamiselta, tehden renkaasta entistä luotettavamman ja kestävämmän vaihtoehdon myös pitkille matkoille! Muistathan, että voit myös itse vähentää rengasrikon vaaraa pitämällä huolta siitä, että renkaasi on paineistettu oikein. Lugano-renkaille sopii 85-110 PSI -paine.

Paras kauppa pyöräilyvarusteille? Ehdottomasti Bikester

Bikesterin valikoimasta löydät aivan kaiken, mitä voit pyöräilyharrastukseesi tarvita, aina renkaista ja pyöränosista erilaisiin pyöriin, pyöräilykenkiin ja pyöräilyvaatteisiin. Huippulaadukkaiden tuotteiden lisäksi haluamme tarjota alan parasta asiakaspalvelua, mistä syystä saatkin meiltä 100 päivän eli yli kolmen kuukauden palautusoikeuden kaikille tilauksille sekä aina ilmaiset palautukset. Tervetuloa ostoksille!


Onko sinulla kysyttävää?
Valitettavasti puhelinlinjamme on tällä hetkellä suljettu.
Löydät sen sijaan vastauksia kysymyksiisi Usein kysytyt kysymykset -sivultamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes