paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Kesädiilit - Ota kaikki irti kesästä ja tarjouksistamme!

Schwalbe Land Cruiser

9 Tuotetta
Hinta
asiakaspalaute
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Schwalbe Land Cruiser rullaa maita ja mantuja

Tämä rengas on valmiina kohtaamaan kaikenlaiset maastot ja niiden tyypit. Pohjois-Saksassa, Cruiserin kotikonnuilla, sitä käytetään myös maastoajossa, sillä vaikka se on ensisijaisesti tarkoitettu kaupunkiajoon ja matkarenkaaksi, voi sillä tarvittaessa ajaa myös maastossa. Tässä renkaassa nimittäin yhdistyy korkealaatuinen teknologia, Schwalben innovatiivinen kumiseos ja pitävä profiili, joka ottaa kunnon otteen maastosta kuin maastosta.

Pistosuoja on Land Cruisereissa vakio

Schwalben kehittämät K-Guard- ja PunctureGuard-konseptit suojelevat renkaita pistoilta ja naarmuilta. TwinSkin-teknologiaa on käytetty renkaiden sivuilla ja se suojaakin renkaita niiden sivuille kohdistuvilta rasitteilta, kuten kiviltä ja risuilta sekä kaupunkiajossa esimerkiksi pientareilta ja kivetysten reunoilta.

SBC-kumisekoite (Schwalbe Basic Compund) on niin ikään Schwalben uusi innovaatio ja sen avulla renkaan rullaavuus saadaan sujuvaksi samalla, kun se tarjoaa pitoa alustasta. Lisäksi renkaissa on turvallisuutta edesauttavat heijastinnauhat, jotka näkyvät hyvin pimeässä.

Land Cruiser -renkaita on saatavilla niin lasten ja nuorten pyöriin kuin myös aikuisten pyöriin. Nyt sinulla on hyvä tilaisuus päivittää koko perheen rengastilanne yhdellä iskulla, sillä Schwalben laadukkaat renkaat sopivat moneen käyttöön ja ne ovat kaiken lisäksi pistosuojatut!

Renkaat ovat vaijerirakenteisia ja sen ansiosta ne sopivatkin useimpiin kruisereiden ja kaupunkipyörien vanteisiin. Sekä miesten, naisten että lasten pyöriin. Huomioithan tilatessasi tarvittavat rengaskoot.

Bikester tarjoaa renkaat ja paljon muuta koko perheen yhteisiin harrastuksiin

Paljonko kilometrejä pyörän mittariisi kertyy tänä vuonna? Tilaa uudet, todella kestävät Schwalben renkaat jo tänään, jotta saat varmistettua turvalliset pyörämatkat! Meiltä löydät myös muita laadukkaita varaosia pyörääsi ja voit helposti vertailla tuotteitamme ja hakea haluamiasi asioita sivustomme vasemmasta reunasta. Klikkaa ne ostoskoriin, maksa ja sen jälkeen toimitamme sinulle renkaasi ja muut tilaukseesi sisältyvät ostokset noin 3-7 päivän kuluessa, jonka jälkeen voit tarvittaessa palauttaa tai vaihtaa tuotteen sadan päivän kuluessa!


Onko sinulla kysyttävää?
Valitettavasti puhelinlinjamme on tällä hetkellä suljettu.
Löydät sen sijaan vastauksia kysymyksiisi Usein kysytyt kysymykset -sivultamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes