paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Beat the Heat - Suojaa & nestettä kesähelteellä

Schwalbe Kojak

10 Tuotetta
Hinta
asiakaspalaute
SCHWALBE

Schwalbe Kojak – Sporttiseen asfalttiajoon

Tämän korkean suorituskyvyn omaava rengas on ihanteellinen sporttiseen kaupunkiajoon ja hyvän sään retkiin. Tienpinnan tulisi aina olla tasainen ja kuiva. Sileällä asfalttipinnalla Kojak on omimmillaan ja tuo ajoosi vauhtia ja RaceGuard-tekniikka tarjoaa tehokasta lävistyssuojaa, ajoit sillä clincher- tai taittorenkaana. Urbaanissa ympäristössä vauhtia kaipaavalle tämä rengas on erinomainen vaihtoehto.

Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Pyöränrenkaat koko perheelle Schwalbe Kojakilta

Schwalbe Kojak on valikoima polkupyörän renkaita koko perheen tarpeisiin. Renkaat ovat teknisesti edistyneitä, joten voit luottaa niiden kestävyyteen ja pitoon. Tässä maantieajoon tarkoitetussa rengassarjassa on kaikki ominaisuudet, joita tarvitset kaupunkiajossa, työpaikkapyöräilyssä tai muuten vaan kruisaillessasi, on se sitten asvaltilla tai muulla päällysteellä. Renkaat ovat nopeita ja urheilullisia, mutta eivät paina juuri mitään.

Teknistä osaamista ja korkeaa laatua

Teknisiltä ominaisuuksiltaan Schwalbe Kojak on kaikkea, mitä haluat sen olevan: siinä on RaceGuard-suojat ja sivuilla siitä löytyvät myös heijastavat merkinnät. Siinä on käytetty vain korkealuokkaisia materiaaleja, kuten SpeedGrip-kumisekoitetta, mikä takaa sen, että se kestää varmasti pienet pistot ja naarmut. LiteSkin-mallit ovat nyt entistäkin kevyempiä, mutta sitäkin kestävämpiä. Rakenteeltaan kaikki Kojak-renkaat ovat vaijerimallisia ja ovat siis yhteensopivia useimpien vanteiden kanssa.

Valikoimastamme löytyy pienimpiin polkupyöriin ja vaunuihin sopivista 16”renkaista aina suuriin 28” renkaisiin saakka. Renkaiden leveys ja paino vaihtelevat renkaan koon mukaan, joten tarkistathan tilatessasi, että kaikki haluamasi ominaisuudet ovat valitsemassasi renkaassa. Kaikki renkaat taittuvat kuitenkin kokoon ja näin ollen ne on helppo ottaa mukaan, minne tahansa kuljetkin. Valikoimastamme löytyy Schwalbe Kojak -renkaita usealla eri profiileilla sen mukaan, mihin käyttötarkoitukseen rengas pääasiassa tulee. Slick-profiili on tarkoitettu niin kaupunkiajoon kuin myös matka-ajoon. HS385 on todella hyvä profiili, jos pääasiassa ajat sorateitä pitkin.
  • Valikoimassa on renkaat koko perheelle
  • Kaikki renkaat taittuvat kokoon
  • Sopivat niin kaupunkiajoon, työpaikkapyöräilyyn ja maantieajoon
  • Pistosuojatut ja entistä kevyemmät

Päivitä perheesi pyöränrenkaat jo tänään

Tyylikkään mustat renkaat kiidättävät sinut uusiin seikkailuihin alta aikayksikön. Toimitamme renkaat myös todella nopeasti (3-7 arkipäivän sisällä), miksipä et siis vaihtaisi uusia kumeja allesi ja antaisi niiden johdattaa sinua tien päällä? Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 99€ tilauksiin, joten nyt on hyvä tilaisuus päivittää koko perheen pyörien renkaat!


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes