paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Kesädiilit - Ota kaikki irti kesästä ja tarjouksistamme!

Schwalbe Ice Spiker Pro

6 Tuotetta
Kategoriat
Hinta
asiakaspalaute
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Schwalbe Ice Spiker Pro mahdollistaa jäisillä teillä ajamisen!

Talviaikamme on pitkä ja pimeä, mutta se voi silti olla vauhtia ja liikettä täynnä. Mikään sää ei estä suomalaista ottamasta fillaria alleen ja häipymästä tutkimattomille teille talvellakin. Pyörässä on tietysti oltava silloin alla turvalliset nastarenkaat. Schwalbe Ice Spiker Pro -renkaat ovat juuri sopivat tähän tarkoitukseen. Niissä on talviajon turvallisuutta lisääviä nastoja aikamoinen määrä. Schwalbe Ice Spiker-nastarenkaissa on tarjolla mm. taloudellisempaa Performance-versioita, sekä ammattilaismaisen järeää Pro-rengasta. Schwalbe Ice Spiker-mallissa on tavallista paksummaksi kudottu rakenne, jonka kumiseos on valmistettu nimenomaan talvikäyttöä varten. Snake Skin-ominaisuus suojaa rengasta sivulta päin. Race Guard-tekniikka tarjoaa tehokasta pistosuojaa esimerkiksi lumen alta pilkistäviä teräviä kiviä vastaan. Schwalbe Ice Spiker-renkaissa käytetään teräsnastoja tai kevyempiä alumiinilla päällystettyjä volframikarbidinastoja. Tyylikästä Schwalbe Ice Spikeriä saa myös taitettavana. Valitse sivustomme valikoimasta itsellesi hyödylliset talvirenkaat:
  • Nastarenkaat
  • Nastarenkaat teräsnastoilla
  • Kevyet nastarenkaat
  • Snake Skin-nastarenkaat


Schwalbe Ice Spikerin tuotteita Bikesterilta!

Bikesterin kaupassa voit käydä koska tahansa!

Vasta satanut lumi kimmeltää auringonpaisteessa ja raikas ilma houkuttelee ulkoilemaan. Ennakoivat pyöränomistajat lisäävät pyöräilyynsä vauhtia nastarenkaiden avulla. Ilman niitä ei lumisessa talvessa ole koskaan täysin turvallista pyöräillä. Rankkoihin talviolosuhteisiin luotu Schwalbe Ice Spiker antaa varmuutta ajamiseen maamme jäisillä teillä. Sen kestävät nastat pureutuvat ahneesti kovaankin jäähän kiinni. Schwalbe Ice Spiker-renkaalla pystyy ajamaan myös lumessa, jos haluaa testailla jännittäviä metsäreittejä ympäri vuoden. Valmistaudu aina ajoissa vuodenaikojen vaihteluun, sillä meidän verkkokaupastamme löydät suuren valikoiman edullisia tuotteita. Toisinaan talvi pääsee yllättämään kenet tahansa. Sinun ei kuitenkaan tarvitse käydä rengaskaupassa hätäisesti lounastauolla, sillä meille ehtii myöhemminkin. Voit tutustua sivustomme valikoimiin oikein ajan kanssa. Kun olet tehnyt valintasi, saat esimerkiksi upeat Schwalbe Ice Spiker-renkaat pian käyttöösi.

Bikesterilta voit valita oikeita varusteita talviseen pyöräilyyn

Bikester tarjoaa paljon pyöräilyvaatteita sekä pyöräilytarvikkeita. Saat tuotteille 100 päivää maksutonta palautusaikaa, jos et ole ostoksiisi tyytyväinen.


Onko sinulla kysyttävää?
Valitettavasti puhelinlinjamme on tällä hetkellä suljettu.
Löydät sen sijaan vastauksia kysymyksiisi Usein kysytyt kysymykset -sivultamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes