paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Kesädiilit - Ota kaikki irti kesästä ja tarjouksistamme!

Schwalbe Hans Dampf

15 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Schwalbe Hans Dampf on suunniteltu haastavaan maastoon!

Schwalbe valmistaa erikoisrenkaita moniin pyöräilytarpeisiin. Saksalaisen rengasgurun tuotteista kehitetään vuosi vuodelta parempia, koska niitä testataan aidoissa tilanteissa koko ajan. Maastoon tuunattu Schwalbe Hans Dampf kestää kovaa kulutusta ja terävien kivien viiltoja. Schwalbe Hans Dampf on muokattu sivuosastaan entistäkin vahvemmaksi. Valmistuksessa käytetään tehokkaasti suojaavaa SnakeSkin-tekniikkaa ja renkaat on pistosuojattu. Schwalbe Hans Dampf on silti erittäin kevyt rengas, sillä tämä valmistustapa lisää siihen painoa vain noin 40-50 grammaa. SnakeSkin-kangas mahdollistaa myös helpon tubeless-muuntamisen. TL Ready -ominaisuudella varustetut Schwalbe Hans Dampf renkaat voidaan muuttaa tubeless-renkaiksi tarkoitukseen valmistetun nesteen avulla. Schwalbe Hans Dampfit ovat täynnä monia kestävyyttä lisääviä ominaisuuksia. Schwalbe käyttää tuotteissaan erilaisiin tarkoituksiin kehiteltyjä kumiyhdisteitä. Dual Compound tarkoittaa kahden erilaisen kumiseoksen yhdistelmää. Valitse verkkokaupastamme pyöräsi alle laadukas Schwalbe Hans Dampf:
  • Downhill/Freeride-renkaat
  • Maastopyörän renkaat
  • Taittuvat renkaat
  • Pistosuojatut renkaat

Schwalbe Hans Dampf -renkaat netistä!

Tilaa Bikesterilta kestävät renkaat omaan ajotyyliisi!

Joillakin ihmisillä elämä on pelkkää alamäkeä. Aina ei voi voittaa, mutta yrittää pitää aina, alamäkiajossakin. Renkailla on suuri merkitys kaikissa muissakin nopeatempoisissa maastolajeissa. Varsinkin hypyistä on kiva palata maan pinnalle, kun renkaissa on tarpeeksi pitoa. Siksi onkin viisasta valita oikeanlaiset MTB-renkaat pyörän alle. Schwalbe Hans Dampf -renkaat matkaavat kanssasi sujuvasti myötämäkeen, mutta pitävät pintansa myös tiukoissa kaarteissa ja ylämäessä. Kestävät kulutuspinnat antavat ajamiseen lisää varmuutta ja ajon hallintaa. Schwalbe Hans Dampf on luotettava valinta ankariin olosuhteisiin.

Katso Bikesterin rengastarjouksia säännöllisesti!

Renkaat eivät ole herkästi pilaantuvaa tavaraa. Voit ostaa niitä vaikka ennakkoon sopivan tarjouksen sattuessa kohdalle. Teet aina luotettavia ostoksia meidän verkkomyymälästämme. Tuotteita voi jopa palauttaa 100 päivän aikana ilmaiseksi.

Schwalben muut mallit saatavilla myös:  Schwalbe Big Apple |  Schwalbe Ice Spiker Pro |  Schwalbe Marathon |  Schwalbe Smart Sam | Onko sinulla kysyttävää?
Valitettavasti puhelinlinjamme on tällä hetkellä suljettu.
Löydät sen sijaan vastauksia kysymyksiisi Usein kysytyt kysymykset -sivultamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes