paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Kesädiilit - Ota kaikki irti kesästä ja tarjouksistamme!

Schwalbe Durano

8 Tuotetta
Lajittele
Sivu 1 /
1

Uudistuneet Schwalbe Durano -renkaat harrastekäyttöön ja kilpapyöräilyyn

Suositut Schwalbe Durano renkaat ovat vertaansa vailla kestävyydessä. Kaksoiskumiyhdiste parhaan pidon aikaansaamiseksi - myös märillä talvisilla harjoittelukeleillä. Suorituskyvyltään erinomaista laatua intensiiviseen käyttöön. Tämä rengas onkin pyörillä kulkevien harrastelijoiden ja ammattilaisten suosiossa juuri erinomaisen laatunsa ja pitkän käyttöikänsä ansiosta.

Useita eri vaihtoehtoja, joissa on sama taattu laatu

Durano-renkaiden materiaali on Dual Compound –kumisekoitetta, mikä tarkoittaa sitä, että siinä on yhdistetty kahta eri kumilaatua parantamaan suorituskykyä. Renkaissa on RaceGuard Puncture -suojaustaso 4, käytännössä siis kaksikerroksinen nailonharso, joka luo erinomaista suojaa kevyille ja urheilullisille renkaille. RaceGuard-tekniikalla varustetut vaijerirenkaat ovat kuitenkin helposti asennettavia ja todella kestäviä.

Meiltä löydät varmasti itsellesi sopivat kilpapyörän renkaat Schwalben Durano-mallistosta. Schwalbe Durano DD (DoubleDefence) Performance on nelinkertaisella nailonharsolla vahvistetun sivuseinämän omaava rengas, jota voi käyttää niin asvaltilla, soralla kuin cyclocrossissa. 20” kokoisena se soveltuu täydellisesti lastenvaunuihin sekä lasten pyöriin. Durano Plus -mallin rengas on uudistettu ja siinä on todella dynaamisesti rullaava profiili. Durano Plus on maantiepyörän renkaiden lävistyksenkestävin malli ja se onkin pääasiassa tarkoitettu maantiepyöräilyyn, toisin kuin DD-mallin rengas. Durano-malleista löytyy myös sähköpyöriin suunniteltu Durano E -rengas, joka on suunniteltu sporttisiin jopa 50km/h kiihtyviin ajoihin.
  • Renkaat sopivat mallista riippuen harraste- tai kilpapyöräilyyn
  • Kaikkia malleja yhdistää innovatiivisuus, kestävyys ja uusin teknologia
  • Valikoimassa on renkaita myös sähköpyöriin ja lastenvaunuihin
  • Renkaissa on erityisen ohuet, mutta innovatiivisen suojaavat sivuseinämät

Valitse sopiva malli ja tilaa jo tänään

Tilaa nyt maantiepyörääsi, sähköpyörääsi, lastenvaunuihisi tai cyclocross-raceriisi sopivat todella mainiosti rullaavat Schwalbe Durano -renkaat, joiden avulla matka sujuu kuin valssi. Tarkista, että valitset omaan pyörääsi ja tarpeisiisi sopivan koon ja pinnoitteen sekä renkaan profiilin. Toimitamme sinulle renkaasi 3-7 päivän sisällä, jonka jälkeen sinulla on 100 päivän vaihto- ja palautusoikeus!


Onko sinulla kysyttävää?
Valitettavasti puhelinlinjamme on tällä hetkellä suljettu.
Löydät sen sijaan vastauksia kysymyksiisi Usein kysytyt kysymykset -sivultamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes